34 Masterat Programe în Științele vieții în Europa for 2024

Masterat Programe în Științele vieții în Europa for 2024Filter
    • Barcelona, Spania

    La zi

    9 Luni

    În campus

    Engleză

    Masterul în management farmaceutic și biotehnologic este un program de ultimă generație care acoperă cele mai recente evoluții din industria farmaceutică, biotehnologică și a științelor vieții. EADA vă oferă posibilitatea de a vă alătura unei școli de afaceri de top în centrul orașului Barcelona, unul dintre huburile europene ale sectorului. La EADA , înveți abilități calitative și cantitative care oferă valoare adăugată profilului tău din industrie. Clasele sunt mici și diverse, iar participanții învață de la facultăți experimentate folosind metoda studiului de caz.

    • Helsinki, Finlanda

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Brussels, Belgia

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    • Albi, Franţa

    La zi

    2 ani

    În campus

    Franceză

    Programul de predare își propune să permită viitorului farmacist-inginer să acționeze ca manager pentru producție sau dezvoltare în industriile farmaceutice, cosmetice, chimice fine și biotehnologie farmaceutică, precum și să stăpânească tehnologiile actuale și viitoare și, în special, reglementările. Aici este programul https://www.calameo.com/read/005134921a1882f650ab7

    • Norrmalm, Suedia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Biologia sistemelor cu specializare în bioinformatică este un program de masterat interdisciplinar care combină domeniile biologiei, informaticii și statisticii. Programul oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda cu competență provocările de analiză a datelor din cercetarea biologică biomedicală și moleculară modernă.

    • Vilnius, Lituania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în Biologie sistemică este dezvoltat în colaborare cu Facultatea de Medicină, Centrul de Științe ale Vieții și Facultatea de Matematică și Informatică. Acest program de masterat interdisciplinar pregătește studenții pentru a desfășura activități din lumea reală în domenii în curs de dezvoltare rapidă, inclusiv, dar fără a se limita la, modelarea sistemelor biologice, bioinginerie, biologie sintetică, bioinformatică, neurobiologie și analiză de date. Este ideal pentru actualii și viitorii biologi care doresc să profite de cele mai puternice modele statistice și instrumente de programare, pentru a produce rezultate cuantificabile în domeniul lor de alegere.

    • Milan, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Bologna, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Studenții în biotehnologie medicală dezvoltă abilitățile de a coordona proiectele de cercetare în domeniul biotehnologiei și medicinei moleculare. Programul oferă o pregătire minuțioasă în tehnologie moleculară pentru utilizarea biotehnologică a celulelor procariote și eucariote; elevii învață să proiecteze și să dezvolte strategii de cercetare care vizează aplicarea tehnologiei emergente în domeniul medical; laboratoarele noastre de cercetare oferă oportunități avansate de instruire cu echipamente științifice de ultimă generație.

    • Pitești, România

    La zi

    2 ani

    În campus

    Română

    Programul de master extinde orizonturile deținătorilor unei diplome în biologie sau reprezintă o formare complementară pentru specialiștii din domenii conexe. Programul cu normă întreagă îi ajută pe studenți să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru activitățile de laborator medical.

    • Pavia, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în Biotehnologii medicale și farmaceutice pregătește absolvenți cu înaltă calificare în domeniul biotehnologiilor biomedicale și farmaceutice.

    • Ljubljana, Slovenia

    La zi

    2 ani

    Amestecat

    Sinhala, Sinhaleză

    • Vilnius, Lituania

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Siena, Italia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Innsbruck, Austria

    La zi

    4 semestre

    În campus

    Engleză

    • Madrid, Spania

    La zi

    900 ore

    Învățământ la Distanță

    Spaniolă

    Obiectivul acestei diplome este de a dobândi cunoștințe aprofundate despre infecția cu HIV și ca profesioniștii din diferite specialități medicale să dobândească cunoștințele necesare pentru prevenirea infecției și transmiterii acesteia, să pună un diagnostic precoce pentru a începe tratamentul rapid și eficient. Conectați pacientul cu sistemul de sănătate, identificați infecțiile oportuniste și comorbiditățile și aveți cunoștințe precise despre medicamentele antiretrovirale și diferențele inerente infecției cu HIV.