Categorii populare

Masterate Populare de Medicină

Programele de Masterat în Medicină sunt concepute pentru studenții care doresc să avanseze în carieră în domeniul asistenței medicale, fie în spitale, clinici, organizații non-profit, sau alte organizații de asistență medicală. Prin studiul aprofundat al unei discipline legate de medicină, programele de Masterat în medicină îi pregătesc pe studenți și pentru o carieră în cercetare, fie în industrie sau la nivel universitar. Este normal ca programele de Masterat în medicină să conțină și o parte de experiență practică în laborator sau la un centru medical. Programele de studiu sunt oferite în format cu normă întreagă, part time sau de învățământ la distanță. Programele de Masterat în Medicină oferă mai multe specializări precum medicină generală, nutriție, management medical, psihiatrie, asistență medicală, medicină veterinarp sau fizioterapie. Alte specializări populare includ ingineria bio-medicală, studiile medicale de laborator, radiologia sau medicina alternativă. Varietatea programelor de Masterat în Medicină poate fi copleșitoare - dar nu lăsa asta să te oprească! Pentru a afla care program ți se potrivește cel mai bine, începe aruncând o privire la lista cu unele dintre cele mai populare programe de Masterat în medicină oferite la universități de top din întreaga lume.

Programe de Masterat în Asistență Medicală adăugate recent

Umeå University Faculty of Medicine

Al doilea an al programului de masterat în sănătatea publică cu specializare în domeniul sănătății

Noiembrie 8, 2018
În întreaga lume, atât în ​​țările cu venituri mari, cât și în țările cu venituri mici, există o nevoie extraordinară de expertiză în economia sănătății. Economiștii din domeniul sănătății studiază și analizează nu numai modul în care sunt folosite resursele și modul în care acestea afectează sănătatea, ci și modul în care ar trebui utilizate resursele… [+] pentru a asigura beneficii maxime pentru sănătate. [-]

Swansea University

MSc în sănătatea publică a copilului

Noiembrie 3, 2018
Cursul de Sănătate Publică a Copilului își propune să doteze elevilor cunoașterea multitudinii de factori care afectează sănătatea copilului, a copilului și a familiei și importanța sănătății în copilăria timpurie pentru sănătatea, bunăstarea și creșterea viitoare a țării.

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science

MSc în științe chirurgicale și intervenționale

Octombrie 24, 2018
MSc în Științe chirurgicale și Intervenționale are aprobarea Royal Colegii de Chirurgie. Masteratul este conceput pentru stagiarii chirurgicali pentru a-și îmbunătăți nivelul de apreciere științifică prin expunerea acestora la principii și metode științifice. Programul este potrivit atât pentru stagiari chirurgicale și stomatologi și este destinat … [+]în primul rând pentru a oferi experiență de cercetare științifică înainte sau ca parte a programului de formare chirurgicală. [-]

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Masterat în Medicină?

Ce este un Masterat în Medicină?

Studiile de Masterat în Medicină sunt studii postuniversitare destinate studenților cu un fundal în domeniul medical și care doresc să avanseze mai mult în carieră. Studenții la masterat aleg de obicei o specializare în care desfășoară activități de cercetare și completează cursuri avansate. În multe programe de Masterat în Medicină studenții pot și să obțină competențe practice directe într-un centru medical și prezintă o teză la finalul studiilor. Majoritatea programelor de Masterat într-un domeniu al medicinei sunt oferite la programe de Masterat în Științe (MSc), dar unele universități oferă și Masterat în Arte (MA) de medicină. Există și masterate de specialitate care diferă în ceea ce privește conținutul academic al curriculum-ului și dacă programul este asociat cu o școală de afaceri. Cele mai răspândite programe de acest fel sunt: Masterat în Administrare Medicală (MHA), Masterat în Sănătate Publică (MPH), Masterat în Științe Medicale (MHS) și Masterat în Științe de Îngrijire Medicală (MSN).

Care sunt beneficiile unui program de MAsterat în Studii de Medicină?

Deși unele locuri de muncă în domeniul medical au nevoie doar de diploma de Licență a candidaților, cei mai mulți profesioniști din medicină dețin și o diplomă postuniversitară în domeniul lor. Industria medicală fiind una dintre piețele de muncă cu cea mai rapidă dezvoltare și cu cele mai bune sectoare pentru a găsi un loc de muncă, absolvenții pot fi mai siguri pe viitoarea lor carieră. În plus, această carieră îți poate oferi șansa de a îmbunătății viețile oamenilor și poate duce la un grad înalt de împlinire profesională.

Ce se studiază la un Masterat în Medicină?

Programele de Masterat în Medicină cuprind de obicei cursuri obligatorii și cursuri opționale în specializarea studenților. cursurile pot de exemplu include niveluri avansate ale anatomiei umane, fiziologie sau farmacologie împreună cu cursuri în care studenții analizează și evaluează probleme legate de sănătate și învațăcum să folosească datele de sănătate și informațiile într-un mod eficient. Există mai multe specializări disponibile în medicină, unele dintre cele mai populare fiind medicina generală, stomatologia, îngriirea medicală, chirurgia, psihoterapia, farmacia, nutriția, fizioterapia, medicina veterinară și managementul medical. Dacă ești interesat de abordări alternative ale sănătății, poți să te specializezi și în medicină alternativă, acupunctură sau medicină tradițională chineză.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu un Masterat în Studii de Medicină?

Deși mulți studenți postuniversitari în medicină aleg să își continue educația și instruirea mai departe, există mai multe ocupații în domeniul medical care sunt perfecte pentru candidații care au o diplomă de Masterat. În general se consideră că o diplomă de Masterat în studii medicale oferă educația necesară pentru a începe o carieră în mai multe specializări. Mulți absolvenți de la studii medicale lucrează în sectorul public, de exemplu în centre medicale din fonduri publice, servicii sociale sau departamente de educație. Există numeroase oportunități pentru absolvenții de la medicină și în sectorul privat, de exemplu în organizații medicale private lucrând în poziții precum cea de nutriționist, igienist dentar, administrator al serviciilor medicale, ergoterapeut, asistent social sau asistent medical. Alții muncesc în sectorul de voluntariat pentru organizații non-profit sau organizații medicale de caritate. Pentru a se califica pentru o carieră medicală sau de asistență socială la nivel înalt, absolvenții de Masterat pot fi obligați să efectueze un studiu profesional suplimentar.

Care sunt costurile pentru un Masterat în Studii de Medicină?

Există mulți factori care determină costurile unui Masterat în Studii Medicale, unele dintre cele mai importante fiind țara de studiu și instituția de învățământ aleasă, pe lângă durata și modul de livrare al programului. Bursele și alocațiile sunt disponibile de la organizații publice, dar și private pentru a-i ajuta pe studenți să își acopere în întregime sau parțial costurile de școlarizare.

De ce să faci un Masterat în Medicină Online?

Multe universități și colegii medicale oferă programe de Masterat în medicină online care sunt concepute pentru ca studenții să poată să urmeze majoritatea cursurilor pe internet în timp ce își mențin locul de muncă și obligațiile familiale. Mai multe programe online sau de învățământ la distanță de la instituții acreditate de învățământ le oferă studenților posibilitatea de a finaliza sarcinile în propriul lor ritm. Programele de masterat online în medicină folosesc cea mai nouă tehnologie pe internet care înlocuiește instruirea tradițională în sala de clasă. Totuși, nu toate programele de Masterat în medicină pot fi livrate în întregime online deoarece studenții trebuie să dobândească abilități practice necesare pentru succes în domeniul lor.