Masterat de Medicină Umană

Generalități

Programul de descriere

Masterat de Medicină Umană

Diplomă de master în medicina umană se bazează pe programul de licență în științele sănătății: servește educației științifice pentru profesia medicală, precum și împărțirea competențelor necesare pentru profesia medicală independentă. În plus, sunt luate în considerare în mod corespunzător competențele cheie ale expertului medical - acționarea profesională, cooperarea interprofesională și comunicarea - și alte calități fundamentale pentru profesia medicală. Programul de masterat Human Medicine este acordat gradului academic Dr.med.univ. finalizat.

Elevii primesc o educație medicală largă, prin transmiterea de cunoștințe cuprinzătoare, cu un accent puternic pe predarea orientată spre practică și o examinare timpurie a unor întrebări medicale concrete. Accentul se pune pe conținutul științific multidisciplinar.

Datorită educației integrative, cu accent pe tehnologie și economie, absolvenții au abilități interdisciplinare de comunicare și abilități de soluționare, excelente abilități clinice și factori de decizie responsabili într-un sistem avansat de îngrijire a sănătății. Studiul se caracterizează printr-o orientare practică ridicată, asigurată de Asociația Spitalului Universitar St. Pölten, Krems și Tulln.

Cu electives "Inginerie biomedicala", "Economie de sănătate / Health Care Management" și "Applied Clinical Science", medicii prospectiv au posibilitatea de a se specializa în aceste domenii de cercetare în programul de master.

structura programului

În primul și al doilea an, modulele pregătesc abilitățile și abilitățile clinice în lecțiile de grupuri mici. Conținutul specific al științelor din domeniul sănătății se concentrează asupra problemelor pe care le întâlnesc adesea medicii de familie în practică. Pentru antrenamentul clinic-practic, un an practic de 48 săptămâni are loc în al treilea an de studiu.

completare

Elevii își completează diploma de master în medicina umană cu dezvoltarea unei teze de masterat. În acest scop, în primul semestru al programului de master va fi prezentat un studiu de proiect sub forma unui expoziție. Prin cursuri opționale opționale, elevii dezvoltă cunoștințe metodologice specifice pentru a putea dezvolta și finaliza un plan de studiu al proiectului pentru teza de masterat. Cursurile opționale opționale servesc drept pregătire pentru pregătirea tezei de doctorat. Acestea pot fi selectate dintr-o serie de module elective. Electives includ:

  • Inginerie biomedicala
  • Managementul sănătății în domeniul sănătății
  • Aplicată știință clinică

Supraveghetorul tezei de masterat poate, în consultare cu directorul de program, să prescrie elevului obligatoriu, în cazul în care acest lucru este necesar pentru cerințele metodologice și materiale pentru realizarea proiectului tezei de doctorat, un obiect opțional gratuit în valoare de 10 ECTS. În consultare cu supraveghetorul și directorul de programe, electives liber (în special în electivă "Inginerie biomedicala") sunt finalizate.

Informații suplimentare privind cerințele de admitere, termenele de depunere a cererilor și procesul de admitere pot fi găsite pe site-ul nostru www.kl.ac.at.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and couns ... Citeste mai mult

The University aims to play a groundbreaking role in the advancement of health-related science and technology, focusing on four areas of study: health sciences, human medicine, psychotherapy and counselling, and neurorehabilitation. Citește mai puţin