Masterat în patobiologie moleculară și celulară

Generalități

Programul de descriere

Acesta este un full-time de doi ani post-bacalaureat program care să conducă la un Master of Science în patobiologie moleculară și celulară. Acest program este conceput pentru a îmbogăți experiența de cercetare științifică și pentru a îmbunătăți acreditările academice ale studenților interesați în carieră în industria biotehnologiei și farmaceutică, precum și în mediul academic. Cerințele de grad în acest program includ 30 de ore de curs de cursuri cu un GPA cumulativ ≥ 3,0, plus pregătirea și apărarea cu succes a unei teze. În al doilea an, elevii vor efectua cercetări mentorate în cadrul Departamentului de Patologie. Beneficiarii Master of Science în patobiologie moleculară și celulară vor demonstra cunoștințe avansate în baza moleculară și celulară a bolii și vor dezvolta abilități cantitative și calitative de cercetare în colectarea și analiza datelor. Absolvenții acestui program vor avea competențele necesare pentru a desfășura activități de cercetare independente.


Curriculum

Anul 1

Semetrul din toamnă


Anul 2

Semetrul din toamnă


opţionale

 • Patologia metodelor de cercetare - toamna - 2 sau 4 credite
 • Biostatistica (GBCH 7250) - primăvară - 2 credite
 • Cancer Biology and Patology (ANAT 7600) - Primăvară - 2 credite
 • Patologia metodelor de cercetare - primăvară - 2 sau 4 credite

Cursuri mai selective disponibile prin programul BMS.


Cerințe de admitere

 • Un grad de bacalaureat (BS sau BA) cu un GPA ≥ 3,0.
 • Scorurile MCAT de ≥ 500 (24) sau,
  Scorurile DAT ≥ 16 sau,
  GRE scoruri ≥ 300.
 • Pentru solicitanții a căror limbă maternă nu este limba engleză, este necesar un scor TOEFL ≥ 80, dar această cerință poate fi anulată cu un scor ≥ 151 pe partea verbală a GRE sau prin promovarea examenului ECFMG pentru limba engleză.


Informații despre aplicație

Elevii interesați în urmărirea unei MS în patologie se aplică on-line prin intermediul site-ului programului de absolvent al Științelor Biomedicale (BMS), care aleg MS în Medicină Moleculară sau SM în domeniul patobiologiei moleculare și celulare, ca interes principal în formularea de cerere (nereturnabilă și netransmisibilă taxă de 50 USD).

Aplicația online poate fi accesată la: href = "https://applygrad.tulane.edu/apply/ .

Aplicațiile vor fi acceptate până la data limită de depunere a candidaturilor (iulie pentru admitere în semestrul de toamnă) sau până la ocuparea tuturor posturilor. Cererile vor fi revizuite în momentul în care vor fi primite, iar candidații vor fi admiși pe bază de concurs. Prezentarea timpurie este încurajată. Rețineți că mai multe programe de la Tulane utilizează acest serviciu de aplicații. Fii sigur că desemnezi unul din cele două programe din patologie. Trei scrisori de referință vor fi solicitate în numele dvs. după ce numele arbitrilor dvs. au fost transmise sistemului de aplicații online.

Vă recomandăm să trimiteți și un e-mail directorului nostru de program (Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ) pentru a ne anunța că ați depus o cerere online la programul nostru.

Scorurile oficiale ale testului trebuie direcționate spre:
Coordonator al programului coordonator
Departamentul de Patologie
1430 Tulane Avenue Box 8679
New Orleans, LA 70112

Preocupările legate de procesul de aplicare online trebuie adresate Programului de Licențiat în Științele Biomedicale ( bms@tulane.edu ).

Aplicațiile vor necesita verificări scoruri GRE, MCAT sau DAT verificabile și transcrieri oficiale de la fiecare instituție la care au participat.

Întrebările referitoare la program pot fi adresate directorului programului (Dr. Haitao Zhang, hzhang@tulane.edu ) sau co-directorului (Dr. Gilbert Morris, gmorris2@tulane.edu ).


învățământ

25.000 de dolari pe an plus taxe. Nu există scutiri de școlarizare pentru acest program.


Taxe

Taxele vor fi percepute pe o bază pe semestru.

Taxele obligatorii estimate sunt:

 • Serviciile de asistență academică $ 500 permit unui student să folosească serviciile suplimentare ale bibliotecilor universitare, ale serviciilor de suport academic și ale materialelor de curs online.
 • Activitățile studenților $ 120, sprijină activitățile organizate de studenți, cum ar fi ziarul săptămânal, admiterea la multe concursuri, filme și prelegeri sportive intercollegiate.
 • Centrul de recreere Reily de 150 $, oferă calitatea de membru central.
 • Student Health Services $ 320, oferă studenților cu îngrijire primară, îngrijire psihiatrică și îngrijire contraceptivă la Centrul de Sănătate a Studenților.
 • O taxă de 40 USD va fi evaluată la depunerea cererii de absolvire.
 • Politica Universității Tulane impune tuturor studenților să beneficieze de o asigurare de sănătate. Această cerință poate fi îndeplinită prin înscrierea la Planul de Asigurări de Sănătate Studenților oferit prin intermediul Universității sau prin furnizarea de dovezi privind acoperirea asigurărilor de sănătate.


Ajutor financiar

Pentru solicitanții din SUA, informații privind ajutorul financiar se găsesc pe site-ul Biroului de Ajutor Financiar al Universității Tulane.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty ... Citeste mai mult

The Graduate Program in Biomedical Sciences (BMS) is a part of the Tulane School of Medicine. It is organized as an interdisciplinary, interdepartmental, and intercampus program, comprised of faculty actively engaged in biomedical research. The goal of the program is to train scientists in a collaborative scientific community driven by creativity and innovation. Tulane’s Graduate Program in Biomedical Sciences brings together some of the world’s most talented young people with nationally- and internationally-recognized teachers and researchers: all in the context of a vibrant city replete with opportunities both in and out of the lab and classroom. Citește mai puţin