Masterat în inginerie biomedicala

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Inginerie biomedicala

Inginerie biomedicala este o disciplină în evoluție în inginerie care se bazează pe colaborarea dintre ingineri, medici, si oameni de stiinta pentru a oferi o perspectiva interdisciplinară în probleme medicale și biologice. Câmpul a dezvoltat propria baza de cunoștințe și principiile care stau la baza pentru programele academice proiectat de către Departamentul de Biomedical Engineering de la Columbia.

Programul MS în inginerie biomedicala la Columbia pregătește pe elevi să aplice inginerie și științe aplicate la probleme în biologie, medicină, și înțelegerea sistemelor de viață și comportamentul lor, și să dezvolte sisteme și dispozitive biomedicale. Tehnica modernă cuprinde abordări sofisticate de măsurare, achiziție de date și analiză, simulare, și identificarea sistemelor. Aceste abordări sunt utile în studiul de celule individuale, organe, organisme întregi, și populații de organisme. Valoarea crescândă a modelelor matematice în analiza sistemelor vii este un semn important al succesului activității contemporane. Programele oferite în cadrul Departamentului de Biomedical Engineering încearcă să sublinieze confluența studii de inginerie de baza si de inginerie aplicată cu științele fizice și biologice, în special în zonele de biomecanica, celule si inginerie tisulara, si imagistica biomedicale.

Cerințele de admitere

Gradul necesar pentru admitere: Studenții admiși la programul trebuie să aibă o diplomă de licență în inginerie, știință, matematică, informatică sau alte domenii conexe (sub rezerva aprobării Programului Inginerie biomedicala) de la o instituție academică acreditată. Candidații trebuie să aibă un record puternic de licență pentru a fi competitiv pentru admitere.

 • GPA necesar: minim de 3,0
 • Cerințe GRE: încercare General necesare

Sunt necesare scrisori de recomandare, cu două foi matricole, CV-ul, si un motto personal-profesională: alte cerințe de aplicare. Rezultatele testelor TOEFL sunt necesare a tuturor elevilor care au primit diplomă de licență lor într-o țară în care engleza nu este limba oficială și vorbită. Toate cerințele aplicației în cererea Graduate trebuie completate așa cum este specificat în cerere.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: Elevii urmăresc cursuri în inginerie biomedicala în programul non-grade sunt capabili de a utiliza până la un maxim de șase credite (2 cursuri) față de acest program MS, dacă mai târziu a recunoscut.

Cerințe de ieri

Elevii urmăresc cursuri în inginerie biomedicala în programul non-grade sunt capabili de a utiliza până la un maxim de șase credite (2 cursuri) față de acest program MS, dacă mai târziu a recunoscut. Elevii care se aplică programul MS în inginerie biomedicala ar fi luat următoarele cursuri de fundație:

 • Un an de calcul
 • Un an de Biologie
 • Un an de Chimie
 • Un an de Fizica

Solicitanții lipsit de unele dintre aceste cursuri pot fi luate în considerare pentru admiterea la deficiențe stipulate care trebuie satisfăcute în plus față de cerințele programului de studii.

Cursuri

Elevii trebuie să completeze toate cursuri de bază (descrise mai jos) și opționale selectate (descrise mai jos) pentru un total de 30 de puncte de lucru absolvent academice prin CVN cu o medie de 2,5 academic sau mai bine. Toate cerințele de grad trebuie să fie finalizate în termen de 5 ani de la începutul primului curs creditat față de gradul. Aceasta include cursuri luate în programul de non-grade.

Alege cel putin 3 Core Cursuri (12 credite):

 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuite în creier (mai conta, fie ca un miez sau elective.)
 • BMEN E4001: cantitativă Fiziologie I
 • BMEN E4002: cantitativă Fiziologie II
 • BMEN E6001: Computational Modelarea fiziologice Systems: celular / molecular (cunoscut anterior ca avansata cantitativă Fiziologie I)
 • BMEN E4300: Biomecanica Solid
 • BMEN E4440: Sisteme de control fiziologice
 • BMEN E4750: Sound și Audierea

Un curs de matematică. Alege din:

 • APMA E4001: Principii de Matematică Aplicată
 • APMA E4101: Introducere în sisteme dinamice neliniare
 • APMA E4200: ecuatii cu derivate partiale
 • APMA E4400: Introducere Modelarea Biophysical

Alege oricare 2 biomedicale Electives Inginerie (6 credite):

 • BMCH E4810: organe artificiale
 • BMEB W4011: Computational Neuroscience: Circuite în creier (mai conta, fie ca un miez sau elective.)
 • BMEN E4305: Mecanică cardiace
 • BMEN E4410: Ultrasunete in diagnostic Imaging
 • BMEN E4501: Tissue Engineering I (Biomateriale)
 • BMEN E4502: Tissue Engineering II
 • CBMF W4761: Genomics computațională
 • BMEN E6002: Computational Modelarea fiziologice Systems: Organe (cunoscut anterior ca avansata cantitativă Fiziologie II)
 • BMEN E4300: Biomecanica Solid
 • BMEN E4440: Sisteme de control fiziologice
 • BMEN E4750: Sound și Audierea

Alege orice 4 Free Electives (12 credite):

Un student trebuie să selectați patru cursuri de electivă (4000 nivelul sau peste) pentru un total de 12 de puncte de credit absolvent. Aceste cursuri electivă permite studentului de a alege subiecte dintr-o varietate de domenii în cadrul Școlii de Inginerie pentru a completa programul de bază. Determinarea care cursuri sunt aplicabile față de cerințele electivă este supusă aprobării de către consilierul facultate.

Taxa de cerere

 1. Este necesară o taxă de procesare de 200 de dolari pentru solicitanții de prima dată un program de grad absolvent.
 2. Absolvent Student Services Oficiul numai că va aplicații de proces care sunt prezentate cu o taxă de cerere. Taxa de procesare este nerambursabil. Vă rugăm să cecul plătit: Columbia Network Video.
 3. Aplicatii pentru mai mult de un program de studii nu pot fi procesate simultan.

Termen de aplicare

Vă rugăm să rețineți: Cererile sunt acceptate pe bază de fier. Odată ce o cerere completat a fost primit va fi procesată și dat Comitetului de Admitere pentru revizuire. Cererile vor fi luate în considerare pentru admitere ciclul următor viitoare semestru lui. De exemplu, o aplicație primită în februarie vor fi evaluate pentru viitoarea semestrul de vară. Numai cererile completate vor fi prezentate Comitetului de Admitere pentru revizuire.

Transcrieri

 1. Matricolele oficiale de la fiecare facultate / universitate ați participat sau sunt în prezent frecventează trebuie să fie prezentate împreună cu cererea. Transcrieri trebuie să fie în original, plicul sigilat.
 2. Creditele care apar sub formă de credite de transfer pe orice alt transcriere nu sunt valabile; o transcriere oficială de la școala unde au fost câștigate creditele trebuie depuse.
 3. Elevii care au sau sunt în prezent înscriși în prealabil la Universitatea Columbia trebuie să solicite copii ale transcrieri lor să fie trimise la CVN la Columbia Network Video, 500 W 120 St, 540 Mudd, MC 4719, New York, NY 10027
 4. Absolvent Student Services Oficiul solicită transcrieri fie prezentate împreună cu cererea. Dacă ați prevăd o întârziere în trimiterea transcrieri oficiale, vă rugăm să atașați un set neoficial la cererea. Fișierul dvs. pot fi revizuite de catre departamentul cu un set complet de documente neoficiale; cu toate acestea, vi se va cere să prezinte matricolele oficiale înainte de a vă va fi admis în mod oficial la un program de grad absolvent.
 5. Toate materialele prezentate în sprijinul unei cereri, fie oficiale sau neoficiale, devin proprietatea de la Universitatea Columbia și nu vor fi returnate solicitantului sau transmise la alte școli sau agenții. Deoarece documentele nu vor fi returnate, vă sugerăm să păstrați copii ale oricăror documente ar putea fi necesar pentru evidențele dvs. personale.

Scoruri necesare Examen

 • Graduate Record Examen (GRE) rezultatele testelor generale sunt necesare tuturor solicitanților SM. Scoruri GRE sunt valabile timp de 5 ani.
 • TOEFL sau IELTS se cere tuturor candidaților care nu au primit licenta lor într-o țară în care limba engleză este limba oficială vorbită. Scorurile TOEFL și IELTS sunt valabile timp de doi ani.
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimis la Admitere Absolvent direct de la Serviciul de Testare Educațională (ETS).
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111 (nu 2162 care face parte din Școala de Arte și Științe).

Documemts necesare

Aceste materiale de aplicare sunt concepute pentru a ajuta persoanele fizice a oferi informații cu caracter personal și academic despre ei înșiși, care va fi utilizat pentru a evalua candidatura pentru admiterea la studii postuniversitare în Fu Fundatia Scoala de Inginerie si Stiinte Aplicate la Universitatea Columbia. Solicitanții pot ajuta biroul Admitere Absolvent în furnizarea de feedback imediat cu privire la statutul lor de aplicare de către neprezentarea informații străine care nu au fost solicitate, cum ar fi un număr excesiv de scrisori de recomandare, copii ale rezumate și teze, casete video și / sau fotografii de activitatea de cercetare, și secundară transcrieri școlare. Informațiile de mai jos indică ce elemente sunt necesare pentru o cerere completă.

 1. Formular de studii (on-line)
 2. Două scrisori de recomandare din plicuri sigilate prin e-mail, sau direct de va recomandat prin e-mail la records@cvn.columbia.edu
 3. GRE rezultatele oficiale examen generală
 • Toate rapoartele scor trebuie să fie oficial și trimise direct la Serviciul de Testare Educațională (ETS)
 • Codul Columbia Engineering CEEB este 2111
Rezultatele testelor TOEFL sau IELTS (dacă este cazul)
O copie a transcrieri oficiale de la toate au participat anterior post-secundar colegii / universități
Personal / Declaratie Professional - un concis (nu mai mult de două pagini) declarație dactilografiate subliniind obiectivele academice și profesionale
CV / Curriculum Vitae
200 dolari Taxa de cerere
Transfer Credit Forma (dacă este cazul)

Vă rugăm să rețineți: Elevii care încep studiile lor la Universitatea Columbia în stare non-înmatriculați prin CVN trebuie să continue să ia toate de cursuri lor prin CVN. Atunci când se aplică pentru admiterea la un program de grad, studenții trebuie să prezinte toate materialele lor de aplicare direct Columbia Network Video pentru prelucrare. Aplicații care sunt trimise direct la Oficiul de student absolvent Servicii sau depuse online prin formularul de ApplyYourself Aplicarea în loc de forme CVN va duce la pierderea totală a tuturor creditelor luate în conformitate cu statutul non-înmatriculați prin CVN. Toate cursurile Columbia a fi utilizate spre un program de student trebuie să fie completate prin CVN. De asemenea, rețineți că orice student a lua cursuri prin auspiciile CVN poate lua cursuri on-campus numai sub îndrumarea administrativă a CVN cu aprobarea consilier.

Taxe de școlarizare

Vă rugăm să rețineți că toate taxele de școlarizare și sunt în dolari SUA și sunt estimate. Școlarizare și cele mai multe taxe sunt prevăzute de statut, și pot fi modificate la discreția Administratorilor.

 • CVN scolarizare Credit: 1782 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN scolarizare Audit: 834 dolari per punct (Credit Hour)
 • CVN Taxa: 395 dolari pe curs
 • Taxa Transcript: 105 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Absolvent Admitere Taxa de cerere: 200 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Certificarea programului Taxa de cerere: 150 dolari nerambursabil taxă o singură dată
 • Late Taxa de participare: 100 $ taxă nerambursabilă
 • CVN Retragerea Taxa: 75 dolari, plus de școlarizare proporțional și toate taxele nerambursabile

De exemplu: Un curs de trei credit ar fi 5346 dolari + transcriere taxa de 105 dolari (o singură dată) + taxa de CVN 395 dolari = 5846 dolari

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance lea ... Citeste mai mult

Columbia Video Network has been leading the field of online learning since its inception in 1986, enabling thousands of working professionals and remotely located students to benefit from distance learning and pursue their degrees without any residency requirements on the campus in New York. The Fu Foundation School of Engineering and Applied Sciences (SEAS) offers broad-based instruction within a major... Citește mai puţin