Masterat în Bioinformatică Medicală

Generalități

Programul de descriere

PREZENTARE GENERALĂ

Master în Bioinformatică medicală pregătește absolvenți pentru o carieră la nivel de management și de supraveghere în proiectarea, dezvoltarea, întreținerea și gestionarea sistemelor de informații în medicină, biologie și sistemele de sănătate.

În special, acest program va oferi absolvenților cu abilități specifice în următoarele domenii: software-uri biomedicale complexe în domeniul inovației științifice și tehnologice în scopuri de diagnostic și terapeutice; sisteme complexe de informare pentru gestionarea bazelor de date clinice și bioinformatice; Software-uri pentru prelucrarea datelor medicale și biologice în sistemele clinice de suport decizional; sisteme de informare a sănătății cu arhitecturi eterogene și complexe; interfețe vizuale pentru bioinformatică.
Programul, care este predat în întregime în limba engleză, oferă o bază teoretică și cunoștințele metodologice și tehnologice multi- și interdisciplinare pentru a aborda aspecte legate de proiectarea, analiza și dezvoltarea sistemelor inteligente din domeniul informaticii medicale și a bioinformaticii complexe.

PROGRAM DETALII

 • Tip: Programe postuniversitare și de masterat
 • Durata: 2 ani
 • Categoria: LM-18 - Clasa delle lauree magistrali în Informatica
 • Organism de control: Collegio Didattico di Informatica
 • Informații: Amministrazione Collegi del Dipartimento di Informatica
 • Site-ul: VERONA
 • Departamentul de Referință: Informatică
 • Zona macro: știință și inginerie

APEL PENTRU SOLICITARE ȘI BUTURI PENTRU STUDENȚI NEGUMI:

Apel pentru cereri de admitere la programe de master internaționale la University of Verona , pentru studenții non-UE care dețin o diplomă academică străină și care locuiesc în afara Uniunii Europene.

Pentru anul universitar 2020/2021, 16 burse vor fi acordate celor mai buni candidați din țări din afara UE . Vă rugăm să citiți cu atenție „Apel pentru aplicații” pentru informații suplimentare. Data limită pentru depunerea cererilor: 31 martie 2020 , ora 12.00, amiază (ora italiană, GMT 1). Nevoie de ajutor? Contactați-ne la adresa admissions@ateneo.univr.it

Puteți găsi apelul pentru aplicații și informații suplimentare la următorul link:
https://www.univr.it/it/i-nostri-servizi/avvisi/-/avviso-servizio/1890

BURSE

University of Verona oferă o serie de burse pentru a recompensa studenții excelenți și / sau pentru a-i ajuta pe cei din familii cu venituri mai mici. Bursele sunt destinate să acopere o parte din cheltuielile de trai ale studentului pentru fiecare an de studiu.

 • Burse finanțate de University of Verona - master internațional ay 2020/2021
 • Taxe de școlarizare pentru studenții non-UE.
 • Taxe de scolarizare, impozite, reduceri, beneficii bazate pe merit și scutiri de impozite - licență și master
 • Reglementări privind taxele pentru studenți

· Muncă part-time pentru studenți

ALTE OPORTUNITĂȚI DE FINANȚARE

 • Burse finanțate de Ministerul Afacerilor Externe din Italia
 • Investiți-vă talentul în Italia

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all ... Citeste mai mult

The University of Verona is dedicated to innovation and to maintaining the high quality of its teaching and research. The institution has 22,689 students, and 1,500 teaching and non-teaching staff all dedicated to a continual process of growth and to the development of human, structural and financial resources. Citește mai puţin