Master specializat în managementul biofarmaceutic

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Cererile pentru admisia din 2020 sunt închise. Cererile pentru admiterea în 2021 se vor deschide începând din octombrie 2020.

Scopul masterului specializat ESCP în managementul biofarmaceutic este de a pregăti viitorii manageri ai companiilor farmaceutice, de consultanță medicală și de biotehnologie pentru inserția imediată într-un mediu profesional care suferă în prezent modificări dramatice.

Internaționalizarea și dependența sporită de noile tehnologii ale informației sunt punctele sale distinctive.

Cu legăturile strânse cu multinaționale majore din industria farmaceutică și cu două catedre de cercetare SEPC în domeniile sănătății și comunicării, programul oferă o pregătire practică care combină achiziția de cunoștințe cu dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor. Programul este predat atât în campusul nostru din Paris, cât și în campusul nostru din Londra.

Caracteristici cheie

Masterul ESCP sunt programe orientate profesional în domenii specifice de management concepute pentru postuniversitari cu un obiectiv clar de carieră și duc la o specializare sau dublă abilitate ca răspuns la cererea corporativă pentru manageri cu înaltă calificare.

Acest Master este un program de un an academic cu normă întreagă conceput pentru studenții care dețin o primă diplomă de masterat la nivel academic sau profesional în inginerie, afaceri, arhitectură, medicină, drept, farmacologie, științe politice, arte sau orice alt grad absolvent.

Curriculum-ul cuprinde șase luni de cursuri cu normă întreagă, inclusiv un seminar internațional, urmat de o plasare a unei firme care durează cel puțin patru luni și finalizarea unei teze de specialitate care urmează să fie remisă la sfârșitul programului.

Cursurile sunt predate în limba engleză și limba națională a campusurilor noastre respective.

Programul nostru vizează expertiza dvs.

Programul este conceput pentru medici, farmacisti, ingineri biotehnici, chimisti, stomatologi, chirurgi, precum si manageri si oameni de stiinta, pregatindu-i in fundamentarea managementului, cu un accent deosebit pe marketingul international al produselor farmaceutice si managementul biotehnologiei, bancare si consultanta.

Acest curriculum cu normă întreagă este împărțit pe un an, împărțit în 3 termeni după cum urmează:

  • 2 clase de curs intensiv - septembrie-decembrie; Ianuarie-martie. Se include un seminar internațional în străinătate
  • 1 mandat de profesionalizare din aprilie până în decembrie: un stagiu de cel puțin 4 luni și o teză de profesie apărută oral în fața unui comitet între începutul lunii noiembrie și jumătatea lunii decembrie a anului următor admisiei din septembrie.

Participanții trebuie să fie profesioniști în limba franceză și engleză.

cerinţe

  • Titularii unei prime diplome de master.
  • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS): cu o experiență profesională de minim 3 ani
  • Titularii unei diplome de licență (240 ECTS) fără experiență profesională (mai puțin de 30% admisă)

Taxe

Taxele pentru anul universitar 2020/2021 sunt stabilite la 20.000 EUR (inclusiv costurile seminarului internațional din Boston - transport și cazare - și cărțile de referință).

Taxele sunt facturate fie:

  • într-o singură tranșă de la începutul anului universitar
  • ESCP oferă și opțiunea de debitare directă: în acest caz, 6 plăți lunare vor fi plătite între noiembrie și aprilie.

Solicitanții cărora li se oferă un loc trebuie să confirme acceptarea lor și să plătească un depozit nerambursabil de 2.000 EUR pentru taxele de școlarizare.

Cheltuielile de cazare și de transport în Londra nu sunt incluse în taxele de școlarizare.

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opp ... Citeste mai mult

Established in 1819, ESCP Business School is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Citește mai puţin
Paris , Madrid , Londra , Berlin , Torino , Varşovia , Beijing , Veneția + 7 Mai mult Mai Puțin