Master online în Genomică

Generalități

Programul de descriere

Rezumatul programului

Gradul de Master în Genomică vă va oferi o examinare cuprinzătoare a principiilor și aplicațiilor geneticii și genomicii. Pe parcursul acestui program, veți examina principiile geneticii, urmate de boala umană și aplicații clinice. Veți învăța competențele esențiale în educația genetică și genomică în științele sănătății pentru a fi utilizate în domenii precum farmacie, medicină, asistență medicală, asistență socială, etică, juridică și informatică.

În plus, veți obține o înțelegere a conținutului genomic mai larg, cu analize evolutive și populație și sănătate publică, precum și statistici și algoritmi de calcul utilizați pentru colectarea și analizarea datelor genomice în cercetare, industrie și asistență medicală.

130680_130608_GenomicsMS.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

De ce să alegi USCiences Online?

De aproape 200 de ani, USciences a pregătit lideri și inovatori în farmacie, știință, asistență medicală și discipline conexe. Programele și certificatele noastre online axate pe carieră continuă această tradiție - care vă permite să vă extindeți cunoștințele și oportunitățile, toate în program.

Oferit în parteneriat în cadrul Geisinger Commonwealth School of Medicine, programul USciences Genomics Online oferă:

 • Un curriculum 100% online, flexibil, axat pe carieră
 • 12 cursuri, 36 de credite - completează programul în cel puțin 2 ani
 • Cursuri practice care abordează provocări din lumea reală, tehnologii de vârf și posibilități vaste în domeniu
 • 6 date de început în fiecare an

Rezultatele carierei

Potrivit Biroului Statistic al Muncii, perspectivele de angajare pentru consilierii genetici vor crește cu 27% între 2018 și 2028. Piața globală a genomicii este prevăzută să ajungă la 35,7 miliarde de dolari până în 2024, în creștere de la 18,9 miliarde de dolari în 2019. Câștigarea Master's in Genomics de la USciences Online îți crește expertiza științifică și îți extinde posibilitățile de carieră într-o gamă largă de domenii de afaceri, știință și asistență medicală.

Academicienii

Pe parcursul acestui program, cursanții vor examina principiile geneticii urmate de boala umană și aplicații clinice. Acestea vor acoperi competențele esențiale în educația genetică și genomică în științele sănătății pentru a fi utilizate în mai multe discipline pentru a include farmacie, medicină, asistență medicală, muncă socială, etică, juridică și informatică. În plus, sunt abordate conținuturi genomice mai largi, cu analize evolutive, populație și sănătate publică, precum și statistici și algoritmi de calcul utilizați pentru colectarea și analizarea datelor genomice în cercetare, industrie și asistență medicală.

Accesați site - ul web pentru informații specifice despre cursuri.

130635_130512_USciences-Griffith-01.jpg

(C) University of the Sciences in Philadelphia

Cerințele de admitere

Solicitanți eligibili:

 • Va deține o diplomă de licență de la o instituție acreditată;
 • Va fi câștigat un GPA cumulativ de licență de 2,5;
 • Poate transfera până la 12 credite de cursuri cu 2,5 GPA sau mai bine;

Solicitanții trebuie să depună transcrieri oficiale ale colegiului pentru licențe. Transcrierile de la instituțiile non-americane trebuie evaluate curs de curs de către World Education Services (WES).

Nu este necesar un scor GRE / GMAT. O notă TOEFL / IELTS este necesară, cu excepția cazului în care limba maternă a solicitantului este engleza sau dacă au absolvit o diplomă anterioară la o instituție în care limba engleză a fost limba de instruire:

 • TOEFL: 90
 • IELTS: 6.5

Despre Universitatea de Științe

 • Top 10 din Statele Unite pentru salariu după absolvire ( printre colegii și universități cu peste 500+ absolvenți înscriși [Dept. Education Education Scorecard, oct. 2019])
 • # 1 în Statele Unite pentru ROI la 40 de ani de la înscriere (printre colegiile private și universitățile din toată țara [ O primă încercare la ROI: Clasament 4.500 de colegii, Universitatea Georgetown, 2019 ])
 • Pregătire mai mică și fixă - cunoașteți costurile complete din prima zi până la absolvire
 • Cercetări practice și învățare experiențială încă din anul de început
 • 7: 1 raport elev - profesor, atenție personalizată din partea facultății de expert
 • Peste 30 de programe academice cu peste 60 de organizații studențești într-un campus urban
 • Alumniile includ fondatorii a șase dintre cele mai importante companii farmaceutice din lume
 • Fondat Colegiul de Farmacie din Philadelphia, primul colegiu de farmacie din America de Nord
 • Situat în Philadelphia, un important centru farmaceutic, medical, tehnologic și de afaceri
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Citeste mai mult

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Citește mai puţin