Master of Science: Consiliere clinică în sănătate mintală

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Dezvoltați o înțelegere mai profundă a unei game de metode de consiliere prin intermediul Masterului de știință online al Universității din West Alabama în consiliere clinică în domeniul sănătății mintale. Puteți naviga la cursurile necesare prin formatul flexibil, complet online al programului. Cu alte cuvinte, veți putea găsi un echilibru între angajamentele dvs. personale, profesionale și academice în timp ce progresați într-un ritm care vă este confortabil.

Programul vă va determina să vă angajați cu diferite modele teoretice și practice în lumea consilierii clinice în domeniul sănătății mintale. Drept urmare, vă veți confrunta cu o serie de tehnici de consiliere, teorii și principii care vă permit să promovați sănătatea mintală și bunăstarea clienților din diverse populații.

MS complet online în consiliere clinică în domeniul sănătății mintale este, de asemenea, predat de membrii facultății care sunt autorizați ca consilieri de sănătate mintală și au o vastă experiență în domeniu. Drept urmare, veți fi pe deplin pregătiți să vă avansați oportunitățile de carieră pe măsură ce vă deplasați pentru a ajuta indivizii, cuplurile, familiile, adolescenții și copiii într-o varietate de setări. Aceste medii includ practici private, spitale, agenții comunitare și centre de tratament pentru abuzul de substanțe.

Solicitați mai multe informații astăzi despre program și începeți să planificați modul în care vă veți avansa cariera printr-una dintre cele mai accesibile instituții din regiune.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save.

The University of West Alabama Online is dedicated to making your education as affordable as possible. Discover what it will cost — and how much you’ll save. Citește mai puţin