Master of Science în politica de sănătate globală - învățare la distanță

Generalități

Programul de descriere

MSc în politica globală în domeniul sănătății (învățământ la distanță)

Școala de Igienă din Londra

Acest curs își propune să ofere studenților o înțelegere aprofundată a factorilor determinanți ai sănătății și a rezultatelor care depășesc granițele naționale și răspunsurile politice necesare pentru protejarea și promovarea sănătății populației într-o lume în proces de globalizare.

Cursul este destinat studenților și profesioniștilor din medii de sănătate și non-sănătate, care încearcă să înțeleagă mai multe despre mediul de politică asociat cu problemele de sănătate la nivel mondial. Va fi de o importanță deosebită pentru cei care încearcă să își asume poziții legate de problemele politicii de sănătate globale în cadrul organizațiilor de sănătate naționale, regionale sau globale, instituțiilor de cercetare în domeniul sănătății, organizațiilor neguvernamentale și consultanților privați.

Scopuri si obiective

Cursul are ca scop dezvoltarea:

 • o fundamentare solidă în diverse teorii și practici care vizează politica de sănătate globală
 • o înțelegere a structurilor instituționale emergente și a mecanismelor de guvernanță pentru abordarea problemelor globale de sănătate
 • o bună apreciere a metodelor relevante de cercetare în domeniul politicii de sănătate, cum ar fi analiza comparativă și învățarea transnațională
 • o abilitate de a aplica aceste abilități analitice și metodologice pentru a aborda provocările multiple pe care le ridică problemele globale de sănătate


Structura cursului

Cursul începe cu 4 module obligatorii:

 • Economia politicii globale în domeniul sănătății
 • Politica Politicii de Sănătate Globală
 • Schimbările de mediu și politica globală în domeniul sănătății
 • Probleme în politica globală în domeniul sănătății


Pentru a finaliza MSc, 5 module elective trebuie să fie studiate din lista următoare și un raport de proiect trebuie să fie finalizat (în mod alternativ, pot fi alese trei module elective suplimentare în locul Raportului de proiect):

Fundamentele de epidemiologie; Epidemiologia bolilor netransmisibile; Sisteme de Sănătate; Imunologia infecțiilor și a vaccinurilor; Epidemiologia și controlul bolilor infecțioase în țările în curs de dezvoltare; HIV / SIDA; Tuberculoză; Malarie; Modele analitice pentru luarea deciziilor; Controlul bolilor transmisibile; Epidemiologie de mediu; Politica de sănătate a mediului; Evaluarea asistenței medicale; Antropologie medicală în sănătatea publică; Conflictul și sănătatea; și istoria și sănătatea.

De asemenea, studenții MSC pot fi eligibili pentru "opțiunea de învățare mixtă", care permite studierea a două dintre modulele avansate specificate mai sus la Londra la Școala Londrei de Igienă și Medicină Tropicală în primăvară sau vară în locul modulelor de învățământ la distanță .

Durata cursului

Fiecare modul obligatoriu va necesita timp de învățare de 100-125 ore. Fiecare modul opțional va necesita timp de învățare de 80-100 ore.

Cursanții MSC au un minim de doi și maximum cinci ani pentru a-și completa calificările

Cerințe academice

Unul dintre următoarele:

 • O diplomă de diplomă de primă sau de altă natură, sau echivalentul, de la o universitate sau altă instituție acceptabilă de la Universitatea din Londra, într-un obiect corespunzător cursului
 • O calificare profesională sau tehnică adecvată, împreună cu o experiență relevantă de cel puțin trei ani, care satisface universitatea ca o calificare echivalentă unui grad de onoruri de clasa a doua. Toate aplicațiile din această categorie vor fi luate în considerare individual


Elevii care nu îndeplinesc cerințele de mai sus pot fi totuși admiși la discreția școlii pe baza calificărilor academice, a experienței de muncă și a referințelor.

Cerințe de limbă

Pentru premii la nivelul FHEQ 7, studenții trebuie să furnizeze dovezi satisfăcătoare care să demonstreze că au trecut în ultimii trei ani un test de competență în limba engleză la următorul nivel minim:

 • IELTS cu o medie globală de cel puțin 7, cu un minim de 7 în subtestul scris, sau
 • Scorul TOEFL de 600 (sau 250 în testul computerizat) și un minim de 5 în TWE sau
 • Un scor general al Consiliului Britanic (IELTS) de 7 sau mai mult, cu un minim de 7 în subtestul scris, sau
 • TOEFL iBT cu un scor global minim de 100, inclusiv un scor minim de 24 în testul de engleză scrisă luate în ultimii 3 ani.


În cazul în care un solicitant nu îndeplinește cerințele impuse de limba engleză în ceea ce privește cunoștințele de limbă engleză, dar consideră că pot demonstra capacitatea necesară de admitere, Universitatea poate, la discreția sa, să examineze cererea.

Cerințe de calculator

Ca unul dintre studenții noștri, trebuie să aveți acces regulat la un computer și la internet. Aceasta poate fi accesarea Portalului pentru studenți, descărcarea materialelor de curs din mediul virtual de învățare și accesarea resurselor din Biblioteca online. De asemenea, va trebui să aveți acces la un software adecvat, de exemplu, un cititor PDF și o capacitate hardware adecvată pe computer, de exemplu, pentru stocarea documentelor. Cerințele suplimentare includ faptul că aveți JavaScript și module cookie activate pentru a accesa anumite sisteme online, cum ar fi Portalul studenților.

Browserele acceptate includ:

 • Internet Explorer 7
 • Firefox 5
 • Chrome 13


Rezoluția ecranului (recomandată)

 • 1024 x 768 sau mai mare
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin