39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Prezentare generală

Cu o creștere a aplicării și a utilizării computerelor în industria de sănătate, există o nevoie fără precedent pentru profesioniștii care pot valorifica puterea creativă a tehnologiei informației pentru a avea un impact asupra achiziției, stocării, gestionării și recuperării datelor pacientului, precum și accesul la datele medicale necesare pentru îmbunătățirea îngrijirii, cercetării și educației pacienților. Un masterat de informatică în sănătate oferă profesioniștilor o înțelegere a terminologiei medicale formale, a proceselor clinice și a orientărilor; precum și o înțelegere a modului în care sistemele de informare și comunicare pot fi utilizate pentru a furniza cu succes informații despre pacient în diverse setări de îngrijire a sănătății.

Planul de studiu

MS în informatică în domeniul sănătății este disponibil numai online. Aplică puterea creativă a tehnologiei informației la nevoile de informare și date ale asistenței medicale. Programul oferă două piste: calea clinicianului și pista de analiză.

Programul este conceput pentru a lucra profesioniști în diverse clinici de îngrijire a sănătății și setările de tehnologie. Curriculumul cuprinde 7 cursuri de bază și selecții de concentrare din 6 cursuri de cale. Aceste cursuri se vor axa pe dezvoltarea de software, integrarea sistemului, analiza datelor, construirea aplicațiilor clinice, analiza sistemelor și managementul proiectelor. MS in Sanatate Informatica se bazeaza pe punctele forte interdisciplinare ale colegiilor din cadrul Institutului de Tehnologie Rochester, impreuna cu partenerul sau de asistenta medicala, Rochester Regional Health System (RRH).

Industries

 • Sănătate
 • Internet și software
 • Consultanță științifică și tehnică
 • Cercetare

Curriculum

Informatică de sănătate, gradul MS, secvența de curs tipic

Primul an

 • HCIN-610 Fundamente ale interacțiunii om-calculator
 • MEDI-701 Introducere în informatica în domeniul sănătății
 • MEDI-704 Practica asistenței medicale (vară)
 • MEDI-705 Structuri de cunoștințe medicale
 • Sisteme de informare clinică MEDI-735

Al doilea an

 • ISTE-764 Management de proiect
 • MEDI-788 capstone în domeniul informaticii în domeniul sănătății
 • Urmăriți alegeri

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Cerințe de admitere

Pentru a fi luate în considerare pentru admiterea în programul MS în domeniul informaticii de sănătate, candidații trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Completați o aplicație absolventă.
 • Țineți un grad de bacalaureat (sau echivalent) de la o universitate acreditată sau colegiu.
 • Trimiteți transcrieri oficiale (în limba engleză) a tuturor cursurilor de licență și cursuri absolvite anterior.
 • Au un GPA cumulativ minim de 3,0 (sau echivalent).
 • Trimiteți două scrisori de recomandare de la persoane care sunt capabile să evalueze potențialul de succes al solicitantului în program.
 • Trimiteți un CV curent sau un curriculum vitae.
 • Solicitanții internaționali a căror limbă maternă nu este engleza trebuie să trimită scoruri din TOEFL, IELTS sau PTE. Un scor TOEFL minim de 88 (bazat pe internet) este necesar. Este necesar un scor IELTS minim de 6,5. Cerința scorului de limbă engleză este scuzată pentru vorbitorii nativi de limba engleză sau pentru cei care prezintă deprinderi de grade obținute la instituțiile americane.
 • Solicitanții din universitățile internaționale trebuie să prezinte scoruri GRE.
 • Se recomandă ca solicitanții să aibă minim trei ani de experiență în domeniul îngrijirii sănătății, al sănătății sau al tehnologiei informației. Solicitanții care nu îndeplinesc această cerință pot fi rugați să completeze anumite cursuri de licență / absolvent ca o condiție prealabilă.
 • Poate fi necesar un interviu cu comisia de admitere a programului.

Vă rugăm să rețineți: Cererile trebuie depuse pentru admiterea în cădere. Pentru o analiză prioritară, vă rugăm să trimiteți toate materialele solicitate cu cel puțin șase săptămâni înainte de data de începere a proiectului.

Anumite țări fac obiectul unor embargouri cuprinzătoare în cadrul controalelor de export ale SUA, care interzic aproape toate exporturile, importurile și alte tranzacții fără licență sau altă autorizare a guvernului american. Elevii din Siria, Sudan, Coreea de Nord, regiunea Crimeea din Ucraina, Iran și Cuba nu se pot înscrie la cursurile online RIT. De asemenea, nici persoanele din lista Departamentului de Trezorerie al Statelor Unite ale Americii nu au posibilitatea de a obține o listă cu cetățenii special desemnați sau tabelul Deny Orders al Departamentului de Comerț al Statelor Unite. Înscriindu-vă pentru cursuri online RIT, vă declarați și garantați că nu vă aflați în, sub controlul sau de către un cetățean sau rezident al unei astfel de țări sau pe o astfel de listă.

Cerințe preliminare

Este de așteptat ca studenții potențiali care intenționează să urmeze calea analistului vor avea un background în conceptele fundamentale ale tehnologiei informației, inclusiv programele orientate pe obiecte și statisticile. Elevii fără fundal necesar trebuie să îndeplinească condițiile necesare înainte de a aplica programului. Cu toate acestea, sunt disponibile cursuri de punți pentru a satisface cerințele preliminare.

Programul de poduri

Elevii a căror pregătire universitară sau experiența de angajare nu îndeplinesc cerințele prealabile pot compensa aceste deficiențe prin completarea cursurilor de premiză necesare, conform celor prescrise de către directorul programului de absolvent. Cursurile de punți nu fac parte din orele de creditare de 30 de semestre necesare pentru masterat. Clasamentele pentru cursurile de punți nu sunt incluse în studiul GPA al unui student în cazul în care cursurile sunt luate înainte de înscriere; acestea sunt incluse dacă sunt completate după înscriere. Deoarece programele de pod pot fi proiectate într-o varietate de moduri, directorul programului de absolvent va ajuta studenții în planificarea și selecția cursurilor.

Program predat în:
 • Engleză
Rochester Institute of Technology (RIT)

Vezi 1 mai multe cursuri de la Rochester Institute of Technology (RIT) »

Ultima actualizare Iulie 12, 2019
Acest curs este Online
Duration
Deadline
Contactează şcoala
Rolling admission
După locații
După dată
End Date
Mai 8, 2021
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admission
Location
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Rolling admission
End Date
Mai 8, 2021