Master of Science în Nursing

Generalități

Programul de descriere

Nu vi se cere să depuneți un rezultat al examenului TOEFL pentru a aplica și a fi admis în cadrul Universității.

Prezentare generală

Din ce în ce mai mult, asistentele medicale care doresc să avanseze în poziții de conducere sau de nivel superior în spitale și alte unități medicale sunt obligate să aibă o diplomă de master online în îngrijire medicală.

CalSouthern Master of Science în Nursing (MSN), gradul online este programul ideal pentru o asistentă medicală care dorește să avanseze în practica lor, dar al cărui program ocupat necesită flexibilitatea unui program on-line. La CalSouthern, puteți lucra la gradul de masterat în îngrijirea personală pe propriul program, fără a vă compromite viața profesională sau personală.

MSN CalSouthern este unic printre gradele de master în asistență medicală, în sensul că este un program multidisciplinar. Veți lua cursuri avansate în subiecte variind de la sănătatea populației până la patofarmacologie, evaluarea sănătății și practica bazată pe dovezi, printre altele. Cu toate acestea, puteți alege să includeți cursuri de la Școli de Afaceri ale CalSouthern pentru a adăuga expertiză specializată în domenii precum managementul strategic, informatica medicală sau managementul schimbării.

Este o diplomă inovatoare de masterat în asistență medicală, care vă va ajuta să vă separați pe o piață competitivă de locuri de muncă prin adaptarea educației la o specialitate de interes special. Cursurile opționale vă permit să vă concentrați studiile în domenii atât de solicitante precum conducerea executivă a asistenților medicali, administrarea asistenței medicale, educația asistenților medicali și educația medicală.

Obiectivele programului

Identificați și sintetizați rolurile educatorului de asistenți medicali sau al asistenților medicali, respectând în același timp obiectivele personale și profesionale pe parcursul studiului și al performanței într-un proiect capstone.

Analizați și aplicați diverse teorii de asistență medicală, cunoștințe științifice din diverse domenii, cercetare, gândire critică și tendințele curente în îngrijirea medicală și îngrijirea medicală, care pot fi utilizate de o asistentă medicală pregătită de master pentru îmbunătățirea și îmbunătățirea îngrijirii într-o varietate de setări.

Tehnologia de sprijin și diverse metode de comunicare pentru a spori învățarea și interacțiunea cu pacienții, familiile, organizațiile, alte asistente medicale și comunitatea pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul sănătății.

Promovarea leadership-ului, a gândirii critice, a luării deciziilor și a principiilor competenței culturale și a îngrijirii din punct de vedere cultural a familiei pentru clienți și familii.

Promovați promovarea sănătății prin intermediul sistemelor pentru a oferi interacțiune eficientă, lucrul în echipă și îmbunătățirea calității și siguranței în diverse programe și programe de asistență medicală

Învață facultatea în predarea centrată pe cursanți printr-un curriculum și o tehnologie inovatoare și în evoluție, precum și oportunități de dezvoltare sau de cercetare.

Analizați și aplicați principiile eticii, economiei, epidemiologiei și promovării sănătății în diverse regiuni pentru diferite tipuri de clienți.

Utilizați datele și evaluarea pentru a îmbunătăți și a spori învățarea și curriculum-ul în timpul programului de masterat.

rezultate

Scoala CalSouthern de Nursing a proiectat Master of Science in Nursing program pentru a produce urmatoarele rezultate:

Comunicare scrisă

Demonstrați capacitatea de a utiliza abilități scrise avansate pentru a demonstra abilitatea de a analiza și rezolva problemele care au ca rezultat îmbunătățirea îngrijirii și înțelegerea mai bună atunci când lucrați cu pacienții, familia și echipa interdisciplinară de îngrijire a sănătății.

Comunicarea orală

Expune competența în furnizarea de abilități adecvate de comunicare orală pentru a interacționa cu succes cu pacienții, familiile și echipa de asistență medicală pentru a oferi asistență medicală centrată pe calitate.

Gândire critică

Aplicați abilități critice de gândire și raționament bazate pe informații teoretice și bazate pe dovezi pentru luarea deciziilor clinice în practica medicală, educație și administrare.

Înțelegerea culturală și socială

Recunoașteți importanța diversității sociale, de mediu și culturale pentru a dezvolta o perspectivă bazată pe analiza avansată a diferiților factori care influențează îngrijirea medicală personală, familială și globală.

Educația informațională

Analizați natura și amploarea informațiilor necesare și metodele de achiziționare și utilizare a acestor informații pentru a sprijini cercetarea și practicile de asistență medicală bazate pe dovezi atunci când gestionați îngrijirea în cadrul întregului sistem de sănătate.

Dezvoltare personala

Integrați învățarea academică formală cu experiențele personale pentru a promova creșterea profesională, îngrijirea teoretică și bazată pe dovezi și învățarea pe tot parcursul vieții în practica medicală profesionistă.

Rațiunea cantitativă

Demonstrați abilitatea de a utiliza abilități analitice pentru a înțelege și evalua sistemele în timpul unei practici avansate, ca bază pentru asistența medicală bazată pe dovezi.

Raționamentul științific

Demonstrați un sistem de cercetare care depinde de dovezile empirice pentru a evalua cercetarea calitativă și cantitativă ca bază pentru practicile de asistență medicală bazate pe dovezi.

Probleme etice, juridice și profesionale

Aplicați principiile etice, legale și personale și răspunderea pentru acțiunile care promovează advocacy, colaborare și conducere ca asistente pregătite de maeștri

Cursuri

Cursuri de bază necesare
 • NUR 86500 Fundamentele teoretice și tendințele curente în practica avansată de asistență medicală - 3 credite
 • NUR 86502 Patofarmacologie avansată - 3 credite
 • NUR 86504 Evaluare avansată a sănătății - 3 credite
 • NUR 86506 Sănătatea populației și promovarea sănătății în întreaga cultură - 3 credite
 • NUR 86508 Etica, politica și finanțele în sistemul de sănătate - 3 credite
 • NUR 86510 Cercetări și abordări analitice ale practicii avansate bazate pe dovezi - 3 credite
 • CAP 89002A Proiectul capcana Nursing I - 2 Credite
 • CAP 89002B Proiect Capsul Nursing II - 1 Credite
Cursuri opționale - alegeți 15 credite
Nurse Executive Elective Leader
 • NUR 86520 Leadership avansat Nursing - 3 credite
 • NUR 86525 Gestionarea problemelor în sănătate - 3 credite
 • NUR 86530 Politica de sănătate - 3 credite
 • NUR 86535 Finanțarea și gestiunea financiară în domeniul sănătății - 3 credite
 • NUR 86536 Comportamentul organizațional în domeniul asistenței medicale - 3 credite
 • MGT 86507 Management strategic - 3 credite
 • MGT 86535 Gestionarea schimbării - 3 credite
 • HCA 86810 Informatică în domeniul sănătății - 3 credite
 • HCA 86806 Gestionarea epidemiologiei - 3 credite
Administrarea sănătății Electives
 • HCA 86800 Healthcare Administration - 3 credite
 • HCA 86802 Conformitate, lege și etică în domeniul sănătății - 3 credite
 • HCA 86804 Economie în domeniul sănătății - 3 credite
 • HCA 86806 Gestionarea epidemiologiei - 3 credite
 • HCA 86810 Informatică în domeniul sănătății - 3 credite
 • HCA 86812 Controlul calității în sănătate - 3 credite
 • HCA 86814 Diversitatea culturală în sănătate - 3 credite
Nurse Educator Electives
 • NUR 86540 Rolurile și responsabilitățile educatorului nursing - 3 credite
 • NUR 86542 Strategii inovatoare de predare și învățare în asistență medicală - 3 credite
 • NUR 86544 Fundamentele învățământului medical - 3 credite
 • NUR 86546 Tehnologia de integrare în educația medicală - 3 credite
 • NUR 86548 Teoria Curriculumului, Cadrul și Proiectarea în Învățământul Nursing - 3 Credite
 • NUR 86550 Strategii de evaluare și metode pentru educația medicală - 3 credite

Noțiuni de bază

Noțiuni de bază pe Master of Science în Nursing este un proces rapid și simplu. Nu există examene de admitere și cursuri începe lunar pe tot parcursul anului; puteți începe programul dvs. de îndată ce programul dvs. permite. Doar completați acești cinci pași:

 • Completați aplicația dvs. de înscriere
 • Trimiteți transcrierile oficiale academice ale diplomelor dvs. de medic primar acordate
 • Scrieți și trimiteți o declarație personală
 • Plătiți taxa pentru aplicația dvs. de 75 USD
 • La acceptare, semnați-vă contractul de înscriere

Odată ce ați primit contractul de înscriere semnat, veți fi contactat de către echipa dvs. de asistență academică, inclusiv consilierul dvs. academic și consilierul pentru succesul studenților. Acestea vor confirma data de începere a primului curs și vă vor purta printr-un proces de orientare rapidă, dar temeinică, care vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe. Și vor fi acolo pentru fiecare pas al drumului pentru a vă asigura că vă finalizați cu succes programul de gradul.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral ... Citeste mai mult

California Southern University is a regionally accredited, online university offering degrees in psychology, business, criminal justice and nursing at the associate, bachelor’s, master’s and doctoral levels. Citește mai puţin