Master of Science în Nursing: Integrative Nursing Leadership (Online)

Proiectat pentru asistentele medicale BSN care doresc să-și consolideze abilitățile de conducere, noul program MSN de integrare a asistenței medicale de la Mercyhurst University este un program on-line unic, concentrat, care te poate ajuta să avansezi în dezvoltarea profesională.

Asistentele medicale se confruntă cu un stres considerabil la locul de muncă, iar ratele de epuizare a asistentului medical sunt la maxim. Programul nostru de orientare integrativă în asistență medicală (inLEAD) se adresează direct acestor probleme, pregătindu-i pe viitorii supraveghetori și administratori de asistență medicală pentru a încuraja vindecarea și bunăstarea pacienților, familiilor și comunităților, precum și îngrijitorii. Sănătatea integrată include implicarea pacienților ca parteneri informați și împuterniciți în domeniul sănătății, conducând la rezultate mai bune în domeniul sănătății. Cu accent pe reziliența, siguranța pacienților și sănătatea integrativă, acest program MSN pregătește liderii asistenței medicale să aplice strategii de sănătate și bunăstare cu populațiile de pacienți, precum și cu membrii echipei de sănătate pe care o conduc.

Disponibil în proporție de 100% online, acest program inovator MSN te conectează cu talentul dedicat, calificat al Mercyhurst și bogăția resurselor educaționale. Cererea de asistente medicale la nivel de master este în creștere, iar acest program vă pregătește pentru a avansa într-un rol de asistență medicală de conducere. În plus, absolvenții programului vor fi bine pregătiți să se așeze și să obțină certificatul Institutului de Îmbunătățire a Sănătății în domeniul certificării profesionale în domeniul siguranței pacienților (CPPS).

Cerințe de curs

Programul MSN necesită finalizarea a 32 de credite. Toate cursurile pot fi completate online.

 • NURS 500 Fundamentele teoretice și filosofice ale îngrijirii (3 credite)
 • NURS 508 Promovarea rezistenței (3 credite)
 • OL 502 Leadership
 • Metode de cercetare integrativă NURS 504 (3 credite)
 • NURS 573 Calitate, siguranță
 • NURS 600 Transformarea sănătății: Sistemele și tehnologia informației (3 credite)
 • NURS 611 Health Care Finance
 • NURS 506 Nurse as Scholar: Practica bazată pe dovezi (3 credite)
 • NURS 604 Analiza politicii de sănătate
 • NURS 677 Capstone Integrative Nursing (4 credite)

Cerințele de admitere

Solicitanții pentru Leadership Integrative Nursing MSN trebuie să aibă:

 • O diplomă de licență în Nursing (BSN) (trebuie să fie conferit)
 • O licență RN fără restricții (orice stat)
 • O aplicație completă Mercyhurst, disponibilă gratuit
 • Toate transcrierile oficiale de la instituții de învățământ superior acreditate
 • O recomandare a unui supraveghetor sau a unui membru al facultății

Costul și ajutorul financiar

Pregătire pentru Leadership Integrative Nursing MSN este stabilită la 650 USD pe credit, pentru un total de 20.800 de dolari pentru programul de credite de 32 de ani, plus taxe de învățare la distanță redusă și taxe de înregistrare. Când luați în considerare beneficiile angajatorului și rambursările, bursele, granturile și alte surse de ajutor financiar, mulți studenți pot finaliza acest program cu puțin până la nici un cost de buzunar.

Mulți angajatori, inclusiv spitale și furnizori de servicii medicale, oferă rambursări de școlarizare pentru asistenții medicali care doresc să își dezvolte educația. Mercyhurst oferă amânări de școlarizare pentru cei care primesc rambursări de școlarizare.

Ajutorul financiar este disponibil pentru cei care se califică. Consilierii noștri de admitere și asistență financiară vor lucra împreună cu dvs. pentru a vă depune dosarul și pentru a vă ajuta să accesați toate ajutoarele federale, de stat și instituționale disponibile pentru dvs.

Învățare online susținută

Asistentele au o mulțime de exigențe în timpul lor, iar când țineți cont de responsabilitățile familiale și de alte responsabilități personale, s-ar părea că nu este prea mult timp pentru școala de grad. De aceea, MSN Nostru Leadership Integrativ este oferită online, cu sprijinul facultății dedicate cu normă întreagă și al Oficiului nostru de Învățământ la Distanță cu experiență, pentru a vă menține la curent cu un program care funcționează pentru dvs.

Veți beneficia de:

 • Ghid de învățare. Cursurile sunt planificate cu grijă pentru a construi secvențial conceptele anterioare, asigurându-vă că faceți progrese și că rămâneți pe drumul cel bun pentru a stăpâni materialul programului.
 • Angajarea în clasă. Experiența dvs. online include oportunități de a interacționa cu colegii și profesorii în timp real prin proiecte aplicate, sesiuni de recenzare și prezentări.
 • Resurse pentru studenți. Veți fi un student plin de mercyhurst, cu același acces la facilitățile universității, sistemul de bibliotecă, centrul de scris, serviciile de carieră, centrul de sănătate etc., ca student în campus.

Cel mai important, studenții și profesorii din program beneficiază de comunitatea apropiată și de simțul camaraderiei din departamentul nostru. Ca student în program, veți avea sprijinul unui profesor cu experiență cu normă întreagă, Mercyhurst, care vă sfătuiește și îndrumă pe tot parcursul programului. Vă vom cunoaște ca persoană individuală - punctele tale forte și provocările, obiectivele personale și profesionale - în timp ce lucrăm împreună pentru a profita la maximum de timpul petrecut la Mercyhurst.

Nursing în tradiția Mercy

Mercyhurst University își datorează existența unui grup remarcabil de femei hotărîte, de perspectivă: Surorile Milosteniei. Conștientizând necesitatea unei educații de calitate superioare pentru femei la începutul secolului al XX-lea, surorile au condus la înființarea Mercyhurst cu peste 90 de ani în urmă. Chiar și înainte de aceasta, dedicarea lor altruistă față de ceilalți sa manifestat prin munca lor în slujirea celor săraci, educația și asistența medicală - chiar și servind ca asistenți medicali în războiul civil.

Mai mult de 90 de ani mai târziu, ideile de pionierat ale acestor femei remarcabile trăiesc în ideile inovatoare și lucrările bune în campusurile noastre. Prin programele noastre de îngrijire medicală, ne străduim să trăim valorile corecte ale milei de compasiune, serviciu, respect și integritate - atât de minunat încorporate de surori și esențiale pentru cei din domeniul asistenței medicale.

Programul nostru MSN îmbrățișează aceste idealuri Mercy, cu un accent unic asupra asistenței integrative. Ne străduim să educăm conducători de asistenți medicali creativi din punct de vedere intelectual, milostivi, compasiune, conștienți și rezistenți, a căror practici bazate pe relații se bazează pe dovezi cu accent pe sănătatea și bunăstarea îngrijitorilor, precum și pe acelea pe care le servesc.

Gradul de finalizare a diplomelor

Curriculumul MSN 32 de credite integrative de asistență medicală este conceput cu profesioniștii care lucrează în minte. Toate cursurile sunt oferite online și veți completa un curs pe termen de opt săptămâni Mini (jumătate semestru), fără a lua mai mult de un curs la un moment dat - și veți câștiga MSN dvs. în doi ani!

Anul 1

Semetrul din toamnă

 • Mini 1: NURS 500 Fundamente teoretice și filosofice ale îngrijirii (3 credite)
 • Mini 2: Metode de cercetare integrativă NURS 504 (3 credite)

Semestrul de primavara

 • Mini 3: NURS 506 asistenta ca profesor: Practica bazata pe dovezi (3 credite)
 • Mini 4: NURS 508 Promovarea rezistenței (3 credite)

Semestrul de vară

 • Mini 5: NURS 573 Calitate, siguranță
Anul 2

Semetrul din toamnă

 • Mini 1: NURS 600 Transformarea sănătății: Sistemele și tehnologia informației (3 credite)
 • Mini 2: NURS 611 Health Care Finance

Semestrul de primavara

 • Mini 3: Conducerea OL 502
 • Mini 4: Analiza politicii de sănătate NURS 604

Semestrul de vară

 • Mini 6: NURS 677 Capstone Integrative Nursing (4 credite)
Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Mercyhurst University »

Ultima actualizare June 10, 2019
Acest curs este Online
Start Date
Aug 21, 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
20,800 USD
Un total de 20.800 de dolari pentru programul de 32 de credite.
După locații
După dată
Start Date
Aug 21, 2019
Termen limită de aplicare

Aug 21, 2019