Master of Science în Ingineria Biomedicală

Generalități

Programul de descriere

Departamentul de Inginerie Biomedicală de la Universitatea din North Texas se angajează să educe și să creeze ingineri biomedicali bine rotunzi, care să fie pasionați de îmbunătățirea calității vieții oamenilor din Texas, Statele Unite și din lume.

Pentru a obține acest grad, elevii vor câștiga 30 de credite pentru opțiunea tezei și 33 de credite pentru opțiunea non-teza. Elevii au, de asemenea, opțiunea de a obține un Certificat în Managementul Serviciilor de Sănătate prin intermediul Universității North Texas Health Science Center.

O concentrație de inginerie biomedicală este disponibilă în ingineria electrotehnică, mecanică, energetică și știința materialelor și ingineria. programe.

Oportunități de absolvire

Un accent crescut asupra asistenței medicale, ingineriei inovatoare și progreselor tehnologice a contribuit la creșterea cererii de ingineri biomedicale. Departamentul american al muncii se așteaptă ca ingineria biomedicală să crească la o rată mai mare decât media și să devină câmpul de inginerie cu cea mai rapidă creștere în următorul deceniu. Cu o diplomă de master în ingineria biomedicală de la UNT, veți fi pregătit pentru o carieră de inginerie care rezolvă problemele societății, avansează tehnologia și îmbunătățește calitatea vieții oamenilor de pretutindeni.

Ca student absolvent de inginerie biomedicală UNT, veți avea oportunitatea de a colabora cu facultate de renume mondial, care desfășoară cercetări inovatoare în materie de biomateriale, instrumente biomedicale, nanotehnologie și biomecanică. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a colabora pe proiecte de cercetare cu membri ai facultății la UNT Health Science Center din Fort Worth.

Posibilități de cercetare

Colegiul de Inginerie dispune de facilități de instruire de ultimă oră și de laboratoare de cercetare de top. Cu echipamente de cercetare de ultimă oră, laboratoarele noastre oferă posibilități incitante pentru studiu și descoperire. De asemenea, puteți lucra cu membrii facultăților care studiază:

  • biomateriale
  • Biomecanică
  • Instrumente biomedicale
  • Nano-tehnologie și nanomedicină

Cerințe de admitere

Pentru a fi eligibile pentru admiterea în programul de Inginerie Biomedicală Master, studenții ar trebui să îndeplinească următoarele cerințe.

  • Diplomă de licență într-un domeniu conex.
  • Minim 3.0 GPA în cursuri de licență.
  • Scoruri acceptabile GRE. Solicitanții de succes vor prezenta de obicei scoruri de 155 sau mai mari pe secțiunea cantitativă și 146 sau mai mult pe secțiunea Verbal.
  • Cei mai mulți studenți internaționali au nevoie de dovada competenței englezești de 79 pe TOEFL sau 6.0 pe IELTS.

Elevii care nu au pregătire în domeniul Ingineriei Biomedicale pot să urmeze cursuri de nivelare pentru a se califica pentru admiterea în program, conform deciziei departamentului.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two n ... Citeste mai mult

Welcome to the UNT College of Engineering, a young and vibrant college at a top tier (R1) university. The college is going through a phase of transformation, adding nine tenured/tenure-track and two non-tenure-track faculty members in 2019, with plans to continue expanding over the next 4-5 years. Citește mai puţin