Master of Science în Epidemiologie - Învățământ la distanță

Generalități

Programul de descriere

MSc în Epidemiologie (învățământ la distanță)

Acest curs are ca scop furnizarea de formare epidemiologică prin învățarea la distanță pentru profesioniștii din departamentele academice, unitățile de cercetare sau în serviciile de sănătate. Epidemiologia este o disciplină-cheie pentru înțelegerea și îmbunătățirea sănătății globale.

Acest curs este potrivit pentru cei care desfășoară o carieră în cercetarea medicală; sănătatea publică și medicina comunitară; studii de teren epidemiologice; unități de supraveghere a bolilor; producătorii de medicamente / vaccinuri; sau controlul bolilor în instituții guvernamentale, ONG-uri sau donatoare. Este, de asemenea, de interes pentru cei care au nevoie de o înțelegere a epidemiologiei, cum ar fi jurnaliștii medicali și ofițerii științifici din guvern și industrie.

Scopuri si obiective

Cursul are ca scop dezvoltarea:
o înțelegere globală a conceptelor și metodelor de bază din epidemiologie, împreună cu aptitudinile avansate în aplicațiile specifice ale metodelor de cercetare epidemiologică
competențe statistice esențiale legate de problemele de sănătate ale lumii dezvoltate și ale țărilor în curs de dezvoltare

Structura cursului

Cursul începe cu 4 module obligatorii
Fundamentele epidemiologiei
Statistici cu calcul
Epidemiologie practică
Scrierea și revizuirea lucrărilor epidemiologice

Pentru a finaliza MSc, trebuie studiate 5 module elective. Cel puțin 2 module elective trebuie să fie următoarele module obligatorii:

Studiu de proiectare: scrierea unei cereri de finanțare
Metode statistice în epidemiologie

2 module elective pot fi alese din lista următoare (una dintre acestea trebuie să fie fie Epidemiologia bolilor transmisibile, fie Epidemiologia bolilor netransmisibile):

Epidemiologia bolilor transmisibile
Modelarea și dinamica bolilor infecțioase
Epidemiologia bolilor netransmisibile
Metode statistice avansate în epidemiologie
Epidemiologia genetică umană

Restul de 1 modul poate fi ales fie din lista de mai sus, fie dintr-o selecție specificată a celorlalte cursuri de învățământ la distanță ale școlii. Aceste module includ:

Proiecte de testare; Cluster Randomized Trials; Epidemiologie

În plus, trebuie completat un raport de proiect obligatoriu și examenul scris nevăzut va fi prezent în ultimul an de studiu.
De asemenea, studenții MSC pot fi eligibili pentru "opțiunea de învățare mixtă", care permite studierea a două dintre modulele avansate specificate mai sus la Londra la Școala Londrei de Igienă și Medicină Tropicală în primăvară sau vară în locul modulelor de învățământ la distanță .

Durata cursului

Fiecare modul obligatoriu va necesita timp de învățare de 100-125 ore. Fiecare modul opțional va necesita timp de învățare de 80-100 ore.

Absolvenții MSC au un minim de doi și un maxim de cinci ani pentru a-și termina calificarea.

Cerințe de intrare

Cerințe academice

Unul dintre următoarele:
O diplomă de diplomă de primă sau de altă natură, sau echivalentul, de la o universitate sau altă instituție acceptabilă de la Universitatea din Londra, într-un obiect corespunzător cursului
O calificare profesională sau tehnică adecvată, împreună cu o experiență relevantă de cel puțin trei ani, care satisface universitatea ca o calificare echivalentă unui grad de onoruri de clasa a doua. Toate aplicațiile din această categorie vor fi luate în considerare individual

Elevii care nu îndeplinesc cerințele de mai sus pot fi totuși admiși la discreția școlii pe baza calificărilor academice, a experienței de muncă și a referințelor.

Cerințe de limbă

Pentru premii la nivelul FHEQ 7, studenții trebuie să furnizeze dovezi satisfăcătoare care să demonstreze că au trecut în ultimii trei ani un test de competență în limba engleză la următorul nivel minim:

IELTS cu o medie globală de cel puțin 7, cu un minim de 7 în subtestul scris, sau
Scorul TOEFL de 600 (sau 250 în testul computerizat) și un minim de 5 în TWE sau
Un scor general al Consiliului Britanic (IELTS) de 7 sau mai mult, cu un minim de 7 în subtestul scris, sau
TOEFL iBT cu un scor global minim de 100, inclusiv un scor minim de 24 în testul de engleză scrisă luate în ultimii 3 ani.

În cazul în care un solicitant nu îndeplinește cerințele impuse de limba engleză în ceea ce privește cunoștințele de limbă engleză, dar consideră că pot demonstra capacitatea necesară de admitere, Universitatea poate, la discreția sa, să examineze cererea.

Cerințe de calculator

Ca unul dintre studenții noștri, trebuie să aveți acces regulat la un computer și la internet. Aceasta poate fi accesarea Portalului pentru studenți, descărcarea materialelor de curs din mediul virtual de învățare și accesarea resurselor din Biblioteca online. De asemenea, va trebui să aveți acces la un software adecvat, de exemplu, un cititor PDF și o capacitate hardware adecvată pe computer, de exemplu, pentru stocarea documentelor. Cerințele suplimentare includ faptul că aveți JavaScript și module cookie activate pentru a accesa anumite sisteme online, cum ar fi Portalul studenților.

Browserele acceptate includ:
Internet Explorer 7
Firefox 5
Chrome 13

Rezoluția ecranului (recomandată)
1024 x 768 sau mai mare


Ultima actualizare Iun 2018

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin