Master of Research in Clinical Health Research

Generalități

Programul de descriere

Acest program oferă primul pas în formarea de cercetare pentru profesioniștii din domeniul sănătății care lucrează în prezent în domenii clinice care doresc să dezvolte o componentă de cercetare legată de sănătate în cariera lor. Ghidat de o echipă de supraveghere, veți întreprinde un proiect de cercetare și veți câștiga încredere în utilizarea metodelor de cercetare, managementul proiectului și guvernanța cercetării.

Există o oportunitate de a lucra alături de personalul de cercetare existent la proiecte de cercetare consacrate. În asistență medicală și moașă, suntem interesați în special de susținerea solicitanților care doresc să cerceteze îngrijirea paliativă și de încheiere a îngrijirii vieții pe toată durata de viață, precum și în diverse medii de asistență medicală. De asemenea, suntem interesați de proiecte legate de organizarea și furnizarea serviciilor, riscuri, abuzuri și violență.

De ce studiază acest curs?

Studierea Clinical Health Research (MRes) vă va oferi abilități de cercetare și management de proiect care pot fi utilizate în proiectele de cercetare clinică. S-ar putea să fiți motivați să răspundeți la o întrebare clinică, să îmbunătățiți sănătatea sau să căutați să vă dezvoltați cariera de cercetare sau academică. Combinația de module învățate flexibile învățate și teza de cercetare face din acest program un program flexibil și stimulant, care oferă studenților abilități, conștientizare și disciplina intelectuală necesară pentru a efectua cercetări riguroase, eficiente, centrate pe pacient.

Programul vă va oferi sprijin pentru a dobândi abilități practice de cercetare, vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea bunelor practici clinice în cercetare și să explorați diverse metodologii și metode de cercetare.

Veți fi susținut de o echipă de supraveghere în proiectarea întrebării dvs. de cercetare, în explorarea contextului proiectului, în proiectarea metodelor riguroase și în completarea unei revizii etice (după caz). Supraveghetorii dvs. vă vor provoca, de asemenea, să vă dezvoltați scrisul și să vă interogați presupunerile și concluziile.

Cerințe de intrare

Dacă aveți primul grad:

 • Un grad de onoare 2: 1 (sau echivalent) la un subiect legat de asistența medicală
  Dacă nu aveți primul grad:
 • Se vor lua în considerare calificarea postuniversitară și experiența într-un domeniu relevant pentru sănătate
 • Dovada capacității de a studia la nivel de masterat

Toți solicitanții trebuie să aibă:

 • Înregistrarea curentă la un organism de reglementare corespunzător din domeniul sănătății (de exemplu, CNM, GMC, BPS sau HCPC
 • Acces la o populație de cercetare
 • Cel puțin 18 luni de experiență după calificare
 • Două referințe academice / angajatoare în sprijinul cererii dvs. și capacități profesionale și academice
 • Transcrieri ale gradelor de până acum (certificate și traduse în limba engleză, dacă este cazul)

Studenti internationali

Cerințe academice

Acceptăm o serie de calificări, paginile noastre de țară vă arată ce calificări acceptăm din țara dvs.

Limba engleză

Puteți îndeplini cerințele noastre de limbă engleză în două moduri:

 • prin menținerea unei calificări de limba engleză la nivelul potrivit
 • prin luarea și completarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre de engleză pentru studenții internaționali

Engleză la IELTS 6.5 (cu minimum 6,0 pentru fiecare componentă).

Dacă aveți nevoie de ajutor cu abilitățile dvs. de limbă engleză, atunci asistența este disponibilă.

Cursul pentru limba engleză pentru scopuri academice este destinat studenților internaționali care au o ofertă condiționată de a studia la universitate, dar care nu îndeplinesc în prezent cerințele limbii engleze. Cursul este adaptat la nivelul dvs. de engleză și vă permite să îndepliniți cerințele de limbă engleză pentru programul dvs. fără a reîncepe IELTS. Programul EAP se derulează pe tot parcursul anului și oferă diferite durate ale programului cuprins între 42 de săptămâni și 6 săptămâni. Durata de curs de care aveți nevoie depinde de cursul viitor, de scorul IELTS existent și de nivelul de engleză de care aveți nevoie pentru diploma dvs. universitară.

Angajabilitate

Recunoaștem că, ca student postuniversitar, este posibil să aveți cerințe specifice atunci când vine vorba de planificarea următorului dvs. pas de carieră. Angajatorii se așteaptă ca studenții postuniversitari să aibă o serie de abilități care să le depășească cunoștințele de subiect. Network Careers oferă o serie de evenimente și servicii de asistență care sunt concepute pentru toți studenții, inclusiv postuniversitari care doresc să își găsească nișa pe piața locurilor de muncă. Rețeaua de cariere are, de asemenea, consultanți și consilieri pentru cariere specifice fiecărui Colegiu, astfel încât puteți fi sigur că informațiile pe care le primiți vor fi relevante pentru subiectul dvs.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Citeste mai mult

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Citește mai puţin