Master of Research în Cercetări Biomedicale (Integrative și Traducționale)

Generalități

Programul de descriere

Acest program vă va echipa cu etosul, abilitățile de evaluare critică și competența tehnică pentru a urmări o carieră de cercetare în științele in vivo. O astfel de abordare este esențială pentru a înțelege interacțiunile complexe dintre sistemele corporale și modul în care acestea pot fi modificate cu ajutorul adaptărilor, medicamentelor și în timpul patologiilor.

Vă veți absolvi dotat cu abilități esențiale pentru formarea la nivelul doctoratului, cu o bază excelentă pentru viitoarele cariere în cercetarea biologică, industria farmaceutică sau învățământul superior.

În acest curs este oferit instruire pentru o licență personală pentru biroul de acasă . În mod normal, proiectul de cercetare va solicita studenților să efectueze procedurile autorizate. Acest modul va fi predat la începutul MRes.

Programul este împărțit în două componente - predate și cercetare. Componenta predată cuprinde trei module predate și ajută elevii să dobândească abilitățile necesare pentru a întreprinde componenta de cercetare. Primul modul acoperă fiziologia sistemelor majore ale corpului pentru a se asigura că toți studenții au cunoștințe comune, indiferent de fondul lor de prim grad.

Un modul practic de activități de cercetare in vivo implică o pregătire progresivă cu echipamente care utilizează abordări in vitro și ex vivo . Acest modul de cercetare oferă, de asemenea, seminarii de la oameni de știință activi de cercetare despre abordările lor și o serie de proiecte degustare în care observați proiecte de cercetare curente în acțiune. Un modul de metode de cercetare oferă instrucțiuni teoretice și practice în tehnici comune, proiectare experimentală și analiză de date. Proiectul de cercetare in vivo durează 20 de săptămâni și vă oferă oportunitatea de a vă dezvolta abilitățile în cercetarea de calitate publicabilă.

"Acesta este un program extrem de inovator, care răspunde unei reale nevoi în sectorul învățământului superior din Marea Britanie, de a instrui oamenii de știință în tehnici in vivo, care au fost aproape universal abandonate la nivel de licență. Ca atare, există foarte puține instituții care conduc un astfel de curs, toate acestea fiind foarte ridicate în clasamentul mondial „ Examinator extern

De ce studiază acest curs?

Cercetările in vivo oferă pasul translațional cheie între știința medicală de bază și medicina clinică. Cursul vă va oferi o pregătire minuțioasă în aspectele practice și teoretice ale unei game largi de tehnici de cercetare in vivo. Veți obține o apreciere în profunzime a cerințelor speciale ale experimentării in vivo, a avantajelor sale și a capcanelor. Vă veți absolvi dotat cu abilități esențiale pentru pregătirea la nivelul doctoratului, cu o bază excelentă pentru viitoarele cariere în cercetarea biologică, industria farmaceutică sau învățământul superior.

Cerințe de intrare

Trebuie să dețineți, sau să vă așteptați să obțineți cel puțin un grad bun superior de clasa a doua la un subiect relevant.

Studenti internationali

Acceptăm o serie de calificări, paginile noastre de țară vă arată ce calificări acceptăm din țara dvs.

Cerințe de limba engleză

Puteți satisface cerințele noastre în limba engleză în două moduri:

  • prin menținerea unei calificări de limba engleză la nivelul potrivit
  • prin luarea și completarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre de engleză pentru studenții internaționali

Engleză la IELTS 7.0 (cu un minim de 6,5 în fiecare componentă).

Dacă aveți nevoie de ajutor cu abilitățile dvs. de limbă engleză, atunci asistența este disponibilă.

Cursul pentru limba engleză pentru scopuri academice este destinat studenților internaționali care au o ofertă condiționată de a studia la universitate, dar care nu îndeplinesc în prezent cerințele limbii engleze. Cursul este adaptat la nivelul dvs. de engleză și vă permite să îndepliniți cerințele de limbă engleză pentru programul dvs. fără a reîncepe IELTS. Programul EAP se derulează pe tot parcursul anului și oferă diferite durate ale programului cuprins între 42 de săptămâni și 6 săptămâni. Durata de curs de care aveți nevoie depinde de cursul viitor, de scorul IELTS existent și de nivelul de engleză de care aveți nevoie pentru diploma dvs. universitară.

Angajabilitate

Abilitățile și cunoștințele dobândite în cadrul acestui program vă vor face atractivi atât pentru angajatorii din industria farmaceutică și conexe, cât și pentru marile centre academice de cercetare. Aptitudinile practice și cunoștințele dobândite în proiectarea, efectuarea și analiza experimentelor sunt transferabile într-o gamă largă de domenii științifice.

Studenții precedenți au continuat să studieze doctoratul, absolvirea medicinii de intrare și predarea. Ashleigh Wilcox a continuat să studieze un DPhil la Universitatea din Oxford.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Citeste mai mult

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Citește mai puţin