Maestrul nostru de sănătate publică este unul dintre cele mai inovatoare programe de sănătate publică din Statele Unite. Curriculumul nostru interdisciplinar vă pune la dispoziție abilitățile și experiența pentru a excela în forța de muncă din domeniul sănătății secolului XXI și vă permite să contribuiți la căutarea îmbunătățirii sănătății publicului. Sănătatea publică este mai mult decât un loc de muncă - este un apel pentru a face diferența.

Ajutați la dezvoltarea comunităților mai sănătoase

Misiunea programului Master of Health Health din cadrul University of New Haven este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății care previn bolile, promovează sănătatea și protejează bunăstarea publicului prin educație, practică, cercetare și servicii.

Prin intermediul programului nostru, veți dobândi abilități de leadership, mentalitate inovatoare și experiență în luarea deciziilor bazate pe dovezi care trebuie să exceleze în domeniul sănătății publice. Vei vindeca, de asemenea, înțelegerea profesională, socială, etică și politică a sănătății de care ai nevoie pentru a reuși din experiențe din afara clasei. Ca student, veți învăța sănătatea publică făcând sănătate publică.

Curriculumul nostru principal oferă fundamentul larg în domenii cheie, inclusiv epidemiologie, biostatistică, științe sociale și comportamentale, administrarea asistenței medicale și sănătatea mediului, precum și cursuri mai avansate care se concentrează pe gama de probleme relevante pentru sănătatea publică astăzi, inclusiv sănătatea globală, conducerea asistenței medicale. , etica sănătății publice, legea sănătății publice și practicile, planificarea și evaluarea sănătății publice.

Deveniți campion pentru sănătatea publică

Un master în sănătate publică este perfect pentru persoanele care doresc să aibă o carieră semnificativă ajutând oamenii și comunitățile într-un mod influent. Fie că este la jumătatea drumului sau chiar în curtea dvs., veți fi pregătiți să identificați problemele de sănătate și să implementați programe de sănătate pentru a ajuta oamenii să ducă vieți mai bune.

Toate experiențele dvs. de învățare vă vor permite să dezvoltați abilități tehnice largi, precum și competențele organizaționale necesare pentru a prospera într-o gamă largă de setări în care lucrează profesioniștii din domeniul sănătății publice, inclusiv guvernul de stat și local, organizații neguvernamentale, spitale, instituții de cercetare , instituții de elaborare a politicilor și programe de sănătate comunitare, printre altele.

Titlurile de locuri de muncă includ un specialist în informații de sănătate, administrator de spital, manager de programe de sănătate comunitară, director de sănătate publică județean, specialist în promovarea sănătății / educație, nutriționist în sănătate publică, administrator de sănătate publică, consultant, analist de date, asociat de cercetare și specialist în îmbunătățirea calității, printre mulți alții.

Programul de 42 de credite - pe care îl poți urmări ca student cu normă întreagă sau part-time sau prin programele noastre de 2 sau 4 1 grade BS / MPH - oferă pregătire interdisciplinară largă și practică pentru studenții interesați de non-clinice și domenii de sănătate aliate deopotrivă. Veți avea opțiunea de a urmări piese fie în sănătatea globală; educația și promovarea sănătății; sau informatica medicală, sau o pistă generală personalizabilă pe care o puteți face cu consilierul.

Viziunea programului

MPH-ul nostru este unul dintre cele mai inovatoare din Statele Unite, deoarece oferă:

 • Suport academic personalizat, cursuri mici și consilieri pentru facultăți și studenți pentru a vă îndruma pe parcursul călătoriei dvs. de carieră
 • Oferte de curs convenabile, inclusiv cursuri hibride, online și de seară, pentru studiu flexibil
 • Cursuri elective care îmbunătățesc și extind experiențele de învățare în raport cu interesele elevilor în sănătatea publică
 • Integrarea și aplicarea practică a lucrărilor de cursuri prin experiențe de teren, proiecte cu piatră și alte activități educaționale, de cercetare și servicii
 • Un accent la nivel de program pe pregătirea de a conduce și colabora cu alții în eforturile organizate ale comunității într-o varietate de setări, concentrându-se pe prevenirea bolilor și promovarea sănătății în rândul populațiilor vulnerabile
 • Oportunități de a dezvolta abilitățile necesare pentru a construi cariere de succes, incluzând consiliere, reluare a scrierii, instruire la interviu și colaborare cu profesori și experți mentori
 • Experiențe din lumea reală care valorifică competența culturală și promovează diversitatea de gândire, cultură, sex și etnie
 • Liderii și practicienii de sănătate publică recunoscuți la nivel internațional

Cine ar trebui să ia în considerare un grad de MPH?

MPH este unul dintre cele mai căutate grade în asistența medicală astăzi. Persoanele care ar trebui să ia în considerare înscrierea în programul MPH al University of New Haven includ:

 • Persoane din orice fond care intenționează să urmeze o carieră în sănătatea publică
 • Absolvenți de colegiu recent interesați de o carieră în sănătate publică sau medicină preventivă
 • Medici, asistente, igienisti stomatologi, nutritionisti, dietetici, stomatologi, medici veterinari sau alți clinicieni care urmează roluri manageriale sau administrative și responsabilități în sănătatea publică sau în sectorul sănătății
 • Profesioniștii din domeniul sănătății, managerii sau administratorii care doresc formare și educare formală pentru pregătirea carierei avansate în sănătatea publică

A woman getting her blood pressure testedHush Naidoo / Unsplash

Competențele programului

MPH-ul nostru oferă cinci competențe, toate aliniate cu cele stabilite de organismul de acreditare a educației în sănătate publică - Consiliul pentru Educația în Sănătate Publică (CEPH). Dezvoltarea acestor competențe vă va pregăti să participați la examenul certificat în sănătate publică, care este oferit prin Consiliul Național al Examinatorilor de Sănătate Publică (NBPHE).

 • Abordări bazate pe dovezi pentru sănătatea publică
 • Sănătate publică și sisteme de sănătate
 • Politica în domeniul sănătății publice
 • Planificare și management pentru promovarea sănătății
 • Conducere, comunicare și practică interprofesională

Standarde de admitere

Programul MPH revizuiește aplicațiile în mod holistic, luând în considerare o gamă largă de factori, inclusiv GPA anterior, experiența de muncă, declarația de scop și scrisori de recomandare. Majoritatea studenților care se înscriu la Programul MPH au studii superioare de 3,0 sau mai mari.

Criterii de admitere și materiale de aplicare

Nu este necesar să se aplice un scor GRE sau GMAT pentru programul MPH.

 • 3.0 GPA universitar sau superior de la o instituție acreditată de învățare superioară
 • Declarație de scop de 250 de cuvinte
 • Două scrisori de recomandare (doar referințe profesionale sau academice)
 • CV-ul curent sau CV-ul
 • Scorul actual al examenului TOEFL sau al altor limbi (dacă nu vorbește limba maternă de limba engleză)

Centru recunoscut la nivel național pentru dezvoltarea carierei

Toți studenții University of New Haven au acces la numeroasele resurse disponibile prin intermediul Centrului de dezvoltare a carierei al Universității, care a fost numit unul dintre cele mai bune din țară de către The Princeton Review.

De la evaluările carierei, crearea de rețele și ocuparea locurilor de muncă la interviurile din campus și negocierea salariilor, Centrul de carieră oferă abilitățile și conexiunile pentru a identifica o carieră semnificativă și o oportunitate de a-ți urmări pasiunea.

Cursuri selectate

Aplicații biostatistice în sănătatea publică

Acest curs introduce metode de cercetare și statisticile fundamentale necesare pentru a avea succes în organizațiile de sănătate publică de astăzi. Cursul urmărește o abordare practică care permite studentului să învețe principii statistice cheie și să învețe modalități de a transmite eficient date și rezultate folosind Excel. Acest curs acoperă atât metode de cercetare cantitative cât și calitative utilizate în sănătatea publică.

Global Health

Acest curs introduce studenții la provocările echității în sănătate din întreaga lume, cu accent pe țările în curs de dezvoltare și cu venituri mici. Subiectele discutate vor include rate ale bolilor infecțioase și lipsa îngrijirii medicale. În plus, studenții vor discuta despre efectele mediului sănătos sau nesănătos asupra sănătății. Cursul va introduce provocările cu care se confruntă furnizarea de adăpost, canalizare, apă curată și hrană sănătoasă pentru a reduce povara globală a bolilor. Cursul va explica, de asemenea, rolul guvernelor, ministerelor de sănătate și organizațiilor mondiale de sănătate în echitatea de sănătate.

Sănătate, comportament și societate

Acest curs introduce studenții într-o perspectivă socială, ecologică și de curs de viață a sănătății populației. Provocă studenții să abordeze forțele sociale și structurale, precum poziția socioeconomică, surse de inegalitate rasială, etnică și de gen, precum și procesele interpersonale reflectate în norme, rețele și capital social. Acest curs se concentrează pe comportament, comunicare, luarea deciziilor și rezultatele de sănătate la nivel individual, familial și comunitar.

Analiza sănătății

Acest curs va examina rolurile și utilizările tehnologiei informației în domeniul sănătății în asistența medicală și instrumentele și tehnicile utilizate pentru identificarea, analizarea și comunicarea datelor de asistență medicală.

Cerințe de aplicare pentru studenții absolvenți

Lista de verificare a cererilor de master

 • Aplicație online
 • Taxă nerambursabilă de 50 USD
 • Transcrieri oficiale ale universității și dovada finalizării diplomei de licență. O explicație a sistemului dvs. de notare universitară trebuie, de asemenea, furnizată împreună cu transcrierile dvs.
 • Două scrisori de recomandare din partea profesorilor sau angajatorilor
 • O declarație de scop este necesară. Este recomandat un CV.
 • Anumite majori necesită scoruri GRE și / sau GMAT. Cod școlar GRE: 3663; Codul școlii GMAT: P1X-DS-94.

Studenti internationali

 • Aplicație online
 • Taxa de cerere nerambursabilă de 50 USD
 • Transcrieri (în engleză) de la toate colegiile sau universitățile la care au participat. Transcrierile trebuie depuse în plicuri sigilate și trimise prin poștă direct la biroul de admitere. În cazul în care documentele oficiale nu sunt disponibile, documentele neoficiale pot fi încărcate în sistemul de aplicații online pentru revizuire inițială. Cu toate acestea, toate documentele oficiale trebuie primite înainte de începerea cursurilor pentru semestrul admis.
 • Două scrisori de recomandare
 • O declarație de scop
 • Un CV sau un curriculum vitae
 • TOEFL de 75, sau IELTS de 6.0, sau PTE de 50, sau finalizarea Programului de pregătire universitară engleză a University of New Haven . Anumite majore pot necesita scoruri mai mari la testul englez.
 • Anumite majori necesită scoruri GRE și / sau GMAT. Cod școlar GRE: 3663; Codul școlii GMAT: P1X-DS-94.
 • Solicitanții indieni trebuie să depună fișe detaliate de semestru cu semestru / fișe academice. Foile de marcă CONSOLIDATE nu sunt acceptate.
 • University of New Haven acceptă numai 3 ani de licență din India, dacă au un rating „A”, „A” sau „Five Star” de către Consiliul Național de Evaluare și Acreditare (NAAC). Studenții trebuie să fi absolvit și divizia 1 sau 2. O dovadă a calificării NAAC a universității sau a colegiului trebuie să fie furnizată împreună cu fișele de autentificare ale solicitantului. Acest lucru se aplică următoarelor grade de 3 ani de licență: gradul B.Com de 3 ani, gradul B.Sc de 3 ani și gradul BBA de 3 ani. Solicitanții indieni cu diplomă de 3 ani pot depune un an suplimentar de masterat sau o diplomă postuniversitară de un an de la o universitate recunoscută pentru a putea fi luate în considerare pentru admitere.
Program predat în:
 • Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la University of New Haven »

Ultima actualizare Octombrie 9, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 22, 2020
Duration
2 anii
Part time
La zi
Price
940 USD
taxă pe oră de credit
Deadline
Nov 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Ian 22, 2020
End Date
Ian 2022
Termen limită de aplicare
Nov 15, 2019

Ian 22, 2020

Location
Termen limită de aplicare
Nov 15, 2019
End Date
Ian 2022

Inside Look at School of Health Sciences Graduate Programs