Master of Arts în Sănătate și Administrarea Serviciilor Umane

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Conduceți cu compasiune. Gestionați cu grijă.

Universitatea Saint Mary din Minnesota te ajută să conduci cu încredere pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate și de servicii umane.

Managementul la nivel înalt și ocuparea posturilor de administrator așteaptă să fie ocupate de industria de servicii medicale și de servicii umane care se dezvoltă rapid. Cu abilitățile pe care le veți câștiga în programul de masterat online în domeniul sănătății și serviciilor de administrare a serviciilor umane de la Universitatea Saint Mary din Minnesota, veți fi pregătiți să vă urmați o carieră de conducere plină de satisfacții și recompense cu venitul și oportunitatea pe care o meritați.

Obțineți aceste abilități esențiale în programul de masterat online de Master în arte și servicii de administrare a serviciilor umane, cu specializări opționale în domeniul serviciilor umane sau administrației medicale:

  • Dezvoltați abilități puternice de conducere și management pentru a promova calitatea și durabilitatea într-o varietate de servicii de asistență medicală și servicii umane.
  • Înțelegeți gestionarea eficientă a resurselor umane pentru a maximiza performanța și a asigura îngrijirea calității.
  • Înțelegeți varietatea de reglementări și politici, deoarece acestea afectează calitatea și accesibilitatea îngrijirii.
  • Gestionarea financiară principală pentru a vă menține sănătatea și organizarea serviciilor umane într-o manieră reușită și sănătoasă, în momente în schimbare rapidă
  • Opțiunea de a vă pregăti pentru licențiere ca administrator de îngrijire pe termen lung în Minnesota și pentru a selecta alte state.
  • Dacă doriți să aflați mai multe despre programul de licență online de Sfânta Maria în Arte în Sănătate și Servicii Umane, completați formularul pentru a cere mai multe informații.
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you.

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you. Citește mai puţin