Master de cercetare în gene în comportament și sănătate

Generalități

Programul de descriere

Experiență practică, excelență teoretică

În timp ce secolul XX a fost secolul fizicii, am intrat acum în secolul genomului. Studii gemene și mai recent studii genetice moleculare au evidențiat influența codului nostru genetic asupra comportamentului și sănătății noastre. Pentru a înțelege și influența în mod adecvat comportamentul și sănătatea, trebuie să creștem înțelegerea modului în care genele noastre își joacă rolul, de la sine și în interacțiune cu mediul nostru.

Maestrul de cercetare Genes in Comportament și Sănătate este un program full-time de doi ani care vă va echipa cu cunoștințele și înțelegerea metodelor de cercetare relevante pentru a proiecta și a efectua cercetări de înaltă calitate în domeniul geneticii comportamentului și al epidemiologiei genetice. În alegerea acestui master de cercetare, veți face primii pași pentru a deveni parte a unei noi generații de cercetători talentați, capabili să contribuie la răspândirea rapidă a omicilor de la medicina curativă la aplicații mai largi în științele comportamentale și ale sănătății care implică prevenirea și îngrijirea.

Optarea pentru programul de master de cercetare vă aduce într-un mediu inspirator de cercetare. Departamentul de Psihologie Biologică este renumit pentru registrul său gemel olandez, un depozit unic de date, care conține informații genetice și de mediu pentru mai mult de 50.000 de familii gemene, care sunt urmate longitudinal. Veți fi învățați de membri experți ai personalului și de cercetători din alte institute din întreaga lume care vizitează în mod regulat pentru a susține prelegeri și ateliere.

Perspectivele de carieră

Creșterea rapidă a cunoștințelor și cercetării genetice a dus la o cerere mare de oameni cu cunoștințe și abilități de a lega genetica cu comportamentul și bunăstarea umană. Tinerii cercetători cu cunoștințe de științe comportamentale, statistici, epidemiologie genetică, genetică statistică și omici sunt foarte necesari în domeniul în creștere și promițător al geneticii.

Acest lucru duce la perspective excelente de carieră. Cei mai mulți absolvenți de la Genele de Master de Cercetare în Comportament și Sănătate vor continua să urmeze o carieră în știință și să se angajeze în doctorat. la o universitate, fie în Olanda, fie în străinătate. Alții s-ar putea angaja ca cercetător la un institut național sau internațional de cercetare aplicată.

Programul RM oferă viitorului cercetător academic baza teoretică, competența metodologică și practicile de cercetare necesare pentru a urmări o carieră de cercetare academică. În afara mediului academic, s-ar putea găsi locuri de muncă în sectoarele de top orientate spre biotehnologie, axate pe sănătate sau tehnologie medicală, unde absolvenții pot lucra ca consultanți, cercetători sau analiziști de date mari.

Studiază la Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam este o universitate de cercetare de renume internațional fondată în 1880.

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. Campusul este înconjurat de unul dintre cele mai dinamice și mai rapide raioane de afaceri din Olanda, care găzduiește peste 700 de companii.

Cu peste 23.000 de studenți, dintre care 3300 sunt internaționali, universitatea desfășoară cercetări de ultimă oră în probleme de importanță socială și științifică majoră. Vrije Universiteit Amsterdam distinge prin cercetare și educație prin patru teme interdisciplinare care reflectă un nivel puternic de implicare în problemele societății actuale: Sănătatea umană și științele vieții, Știința pentru sustenabilitate, lumea conectată și guvernanța pentru societate.

Ca student, acest lucru vă va ajuta să priviți dincolo de granițele disciplinelor științifice, să vă angajați cu societatea și să căutați soluții tangibile pentru o lume mai bună. În plus, Vrije Universiteit Amsterdam privește diversitatea, fie în cultură, convingere, naționalitate sau anterior educația, ca sursă de inovație și progres și, prin urmare, ca putere specială.

  • Grad: Master
  • Limba de predare: engleză
  • Durata: 2 ani
  • Taxe de școlarizare: pentru studenții din țările UE / SEE 2.060 €
  • Termenul limită de depunere a cererii: 1 iunie 2018 (1 aprilie 2018, dacă aveți nevoie de locuință)
  • Domeniul de interes: informatică, matematică și afaceri
  • Cerințe de admitere: Licență în Psihologie, Științe ale Sănătății, Științe Biomedicale, Bioinformatică, Știința Educației sau un domeniu de subiect strâns legat

a lua legatura

  • E-mail: admissionsfbms@vu.nl
  • Site web: http://masters.vu.nl/en/programmes/genes/index.aspx
  • Pentru mai multe informații, accesați www.vuamsterdam.com
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin