Master de cercetare în cercetarea clinică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Prezentare generală

Institutul de Științe ale Sănătății din Olanda ( NIHES ) și o mare varietate de departamente universitare cu un istoric cunoscut în cercetarea clinică și translațională de la Erasmus MC au dezvoltat un program de cercetare în domeniul cercetării clinice.

Acest master de cercetare este orientat spre furnizarea de elevi cu abilitati esentiale pentru pacient-orientate spre cercetarea clinica. În comparație cu alte programe de formare în domeniul cercetării clinice, Masterul de Cercetare Erasmus MC se concentrează puternic pe metode epidemiologice și analize statistice, pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale domeniului actual al asistenței medicale, în special nevoia crescândă de profesioniști instruiți, abilități analitice. Suntem capabili să facem acest lucru construind o tradiție lungă și excelentă la Erasmus MC a epidemiologiei clinice, făcând uz de cohortele noastre populare mari și un accent puternic al cercetătorilor noștri clinicieni în adoptarea metodelor de cercetare epidemiologică, nu numai pentru a înțelege etiologia boala, dar și pentru a dovedi eficacitatea tratamentului.

Elevii din programul de cercetare clinică universitară sunt în mare parte anchetatori clinici cu un grad MD (sau sunt în formare pentru aceasta) sau o diplomă în științele biomedicale. Masterul de Cercetare utilizează un amestec interdisciplinar de biostatistică, epidemiologie, design al studiilor clinice, informatică medicală și cercetare în domeniul serviciilor medicale, pentru a pregăti studenții pentru o carieră în cercetarea orientată spre pacient și translațional, precum și pentru investigații clinice mai tradiționale.

Oportunități de cercetare sunt oferite într-o gamă largă de domenii, cum ar fi endocrinologia, cercetarea cardiovasculară, diverse subcategorii în oncologie, neurologie, pediatrie, obstetrică, urologie, medicină transplant, gastroenterologie și hepatologie, cercetare chirurgicală și știință musculo-scheletică. Finalizarea Master Clinical Research oferă o excelentă bază pentru a continua cu un doctorat. proiect, pentru care există și oportunități ample la MC Erasmus.

Dacă sunteți student la Erasmus MC, puteți aplica pentru acest program de cercetare universitară, atunci când primiți o invitație de la decan sau atunci când considerați că sunteți eligibil pentru participarea la acest program. Programul de Master în Cercetare este obișnuit cu licența și Master în Medicină.

Pentru mai multe informații despre acest program, puteți descărca ghidul de studiu - vezi butonul de mai sus. Master of Science în programul de cercetare clinică cuprinde 120 de credite puncte EC și este acreditat NVAO.

Pentru mai multe informații, vizitați Organizația de Acreditare Olandeză-Flamanda (NVAO) la www.nvao.net.

Obiective

Elevii trebuie să dobândească următoarele competențe:

  • Capacitatea de a formula o problemă clinică și de a o traduce într-o întrebare științifică.
  • Capacitatea de a efectua un studiu extins al literaturii referitoare la o problemă clinică.
  • Capacitatea de a traduce o întrebare științifică într-un protocol de cercetare.
  • Achiziționarea de cunoștințe suficiente despre metodele existente de cercetare științifică clinică, metode analitice biostatiste, legi, reglementări și etică și abilitățile de a utiliza aceste cunoștințe într-un protocol de cercetare.
  • Capacitatea de a efectua cercetarea, de a colecta și analiza date și de a trage concluzii.
  • Abilitatea de a scrie o teză de masterat, inclusiv obiectivul (obiectivele) investigației, rezumatul literaturii, materialelor, metodelor, rezultatelor, discuțiilor și concluziilor proiectului de cercetare și prezentarea acestor constatări la ședințele științifice. Este încurajată publicarea rezultatelor cercetărilor într-un jurnal internațional revizuit.
  • Abilitatea de a evalua și de a fi critice în domeniul cercetării.

Oportunități de carieră

Gradul te pregătește pentru o carieră internațională în cercetarea clinică sau pentru o funcție executivă sau consultativă în domeniul sănătății publice, medicinei clinice, cercetării în domeniul drogurilor sau dezvoltării politicii de sănătate.

Ești eligibil (ă)?

Ar trebui să corespundem fiecăruia dintre următoarele criterii:

  • Aveți o diplomă de licență de la o școală de medicină sau de științe biomedicale sau o educație vastă de licență cu suficiente discipline de bază în medicină și / sau științe biomedicale și / sau biologie medicală.
  • Aveți o bună cunoaștere a limbii engleze, atât oral cât și scris.
  • Dacă sunteți student la Erasmus MC, puteți aplica pentru acest program de cercetare universitară, atunci când primiți o invitație de la decan sau atunci când considerați că sunteți eligibil pentru participarea la acest program.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Health matters. For patients and populations. It’s this knowledge that guides us as we prepare our students for international careers as researchers, executives or advisors. Whatever their field – cli ... Citeste mai mult

Health matters. For patients and populations. It’s this knowledge that guides us as we prepare our students for international careers as researchers, executives or advisors. Whatever their field – clinical medicine, drug research, public health or health-policy development – our graduates all serve one overarching interest: people’s health. Citește mai puţin
Rotterdam , Amsterdam + 1 Mai mult Mai Puțin