Master de cercetare în științele cancerului

Generalități

Programul de descriere

Cancer Sciences MRes este un program de un an, full-time, introdus pentru a oferi formare postuniversitară studenților calificați în mod corespunzător, care sunt interesați de cariere de cercetare în cancer. Este un program de sine stătător, care ar fi de interes deosebit pentru studenții care doresc să solicite o formare ulterioară la nivel de doctorat.

De ce studiază acest curs?

Proiectat pentru a oferi viață și absolvenților științelor biomedicale oportunitatea de a câștiga instruire de cercetare prin experiență practică într-un centru de cercetare cancer important.

Programul constă din trei module predate și un proiect extins în cadrul grupurilor de cercetare în domeniul cancerului la Colegiul de Științe Medicale și Dentare. Modulele prelegerii vor fi predate de experți de vârf în domeniul cancerului și vor aborda teme precum baza celulară și moleculară a cancerului, cum se aplică analiza genomică la cercetarea translațională pentru diagnosticul și tratamentul cancerului și cum progresele recente în înțelegerea noastră despre imunoterapia cancerului pot fi utilizat în imunoterapie. Proiectele vor fi, în general, bazate pe laborator și vor oferi abilități în proiectarea și implementarea strategiilor de cercetare pentru a răspunde la întrebări fundamentale referitoare la cauzele cancerului, diagnostic și / sau tratament.

Abilitățile și experiența dobândite vor fi de un beneficiu deosebit atunci când se aplică la programele de doctorat în studiile de cancer și la subiecții asociați cu biologie moleculară și celulară.

module

Veți studia modulul introductiv Bazele celulare și moleculare ale cancerului în asociere cu studenții de oncologie clinică MSc; acest lucru vă va lărgi perspectivele pe măsură ce veți învăța alături de studenți cu experiență clinică. Apoi, luați două module suplimentare concepute special pentru studenții MRes Cancer Sciences.

  • Genomica și terapii bazate pe genom
  • Imunologie și imunoterapie împotriva cancerului

După consultarea cu potențiali supraveghetori, veți selecta un proiect de cercetare de 30 de săptămâni. Proiectul va fi, în general, bazat pe laborator în cadrul unuia dintre grupurile de cercetare a cancerului în Colegiul de Științe Medicale și Dentare.

Fiind membru integral al unui grup de cercetare activ vă va oferi oportunitatea de a contribui în mod semnificativ la cercetarea în curs de dezvoltare a cancerului în Birmingham și vă va oferi o perspectivă reală asupra modului în care se desfășoară această cercetare.

Cerințe de intrare

O diplomă de licență (sau echivalent) în științele vieții sau științe biomedicale. În mod normal, ne așteptăm ca acesta să fie la nivelul 2 (i) sau mai mare, dar vom avea în vedere și studenți promițători care nu au atins destul acest nivel.

Candidații din străinătate pentru care limba engleză nu este prima limbă trebuie să îndeplinească cerințele de limbă engleză ale Universității, de exemplu IELTS 7.0 (cu minimum 6,5 în orice bandă).

Studenti internationali

Cerințe academice

Acceptăm o serie de calificări, paginile noastre de țară vă arată ce calificări acceptăm din țara dvs.

Limba engleză

Puteți îndeplini cerințele noastre de limbă engleză în două moduri:

  • prin menținerea unei calificări de limba engleză la nivelul potrivit
  • prin luarea și completarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre de engleză pentru studenții internaționali

Engleză la IELTS 7.0 (cu un minim de 6,5 în fiecare componentă).

Dacă aveți nevoie de ajutor cu abilitățile dvs. de limbă engleză, atunci asistența este disponibilă.

Cursul pentru limba engleză pentru scopuri academice este destinat studenților internaționali care au o ofertă condiționată de a studia la universitate, dar care nu îndeplinesc în prezent cerințele limbii engleze. Cursul este adaptat la nivelul dvs. de engleză și vă permite să îndepliniți cerințele de limbă engleză pentru programul dvs. fără a reîncepe IELTS. Programul EAP se derulează pe tot parcursul anului și oferă diferite durate ale programului cuprins între 42 de săptămâni și 6 săptămâni. Durata de curs de care aveți nevoie depinde de cursul viitor, de scorul IELTS existent și de nivelul de engleză de care aveți nevoie pentru diploma dvs. universitară.

Angajabilitate

La finalizarea programului MRes Cancer Sciences, studenții vor fi dezvoltați abilități cheie de cercetare și prezentare, căutate de mulți recrutori în studiile ulterioare postuniversitare la nivel de doctorat. Aceste competențe se vor aplica și altor Pathways carieră în sectoarele științelor biomedicale și ale sănătății.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Citeste mai mult

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Citește mai puţin