Master veterinar educaţie

Generalități

Programul de descriere

Master veterinar Educaţie

Master în Educaţie veterinar este un program nou, unic, special dezvoltat de RVC, una dintre cele mai importante şcoli veterinare din Marea Britanie. Utilizarea expertiză vastă şi experienţă de educatori de la Centrul de www.live.ac.uk LIVE (un centru special dezvoltat pentru a promova excelenţă de învăţământ), cursul se va dezvolta ca indivizi profesionale sanitar-veterinare şi para-veterinare educatori. Se poate face fie prin învăţământ la distanţă sau faţă-în-faţă.

&nbsp

&nbsp

Cine este programul vizează?


Master în Educaţie veterinar este destinat pentru educatori şi profesionişti sanitar-veterinare şi para-veterinar care lucrează în domeniul educaţiei şi la locul de muncă, pe bază de antrenament. Programul se va dezvolta ca persoane fizice practicieni reflectorizante şi îi va ajuta pentru a oferi o experienţă de învăţare sporită de a oricine le predea sau tren.

&nbsp

&nbsp

Programul de conţinut


Master în Educaţie Veterninary constă din 3 nivele - Certificat postuniversitar, Diplomă de studii aprofundate şi a proiectului de cercetare Master. Fiecare nivel are o cerinţă de intrare diferit şi este oferit ca de învăţare la distanţă sau faţă-în-faţă. Vă rugăm să indicaţi preferinţa dvs. pe formularul de cerere.

Ultima actualizare Iun 2012

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Citeste mai mult

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Citește mai puţin