Master veterinară epidemiologie

Generalități

Programul de descriere

Master veterinar Epidemiologie

Cu mişcarea rapidă de oameni din întreaga lume în aceste zile, boala poate trece mult mai repede, inainte si este mai greu de controlat decât oricând. Într-o astfel de lume, există o nevoie tot mai mare de epidemiologi sanitar-veterinare, care stau pe linie de supraveghere a bolilor.

&nbsp

Marea Britanie conduce in acest mod de formare. În scopul de a satisface cererea de personal calificat, RVC a dezvoltat un curs unic, care combină punctele forte ale London School de Igiena si Medicina Tropicala (LSHTM) în principiile epidemiologice şi epidemiologia bolilor transmisibile, precum şi expertiza RVC în aspecte legate de sănătatea animală şi de producţie.

&nbsp

Participanţii învaţă de la epidemiologi sanitar-veterinare şi de factorii de decizie politică care lucrează la centrul de guvernul britanic.Elevii ajung să înveţe de la valoroasă experienţă de primă mână de sănătate animală şi Veterinary Laboratories Agency (AHVLA) personal.

&nbsp

Din cauza naturii multi-disciplinară de epidemiologie veterinară vom accepta absolvenţi în ştiinţe veterinare şi medicină veterinară, precum şi cele cu biologie, matematică sau statistici de grade.

&nbsp

Suntem încântaţi să anunţăm că vom avea pana la patru burse BBSRC de a acorda elevilor care desfăşoară curs în 2012/13. Aceste burse plătească atât de taxele de şcolarizare şi de o bursa duty-free.

&nbsp

Pentru a fi eligibile pentru a aplica pentru bursă, trebuie să îndeplinească criteriile pentru acordarea statutului de taxa de Marea Britanie / UE şi, în plus, au avut reşedinţa în Marea Britanie timp de trei ani. Vă rugăm să verificaţi dacă sunt eligibile înainte de a depune o cerere de bursă.

&nbsp

Tu trebuie să depună cererea pentru bursa cu cererea dumneavoastră de curs formularul de cerere BBSRC bursei.

Ultima actualizare Iun 2012

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Citeste mai mult

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Citește mai puţin