Master un sănătate (boli infecțioase)

Generalități

Programul de descriere

Master Un Sănătate (de Boli Infectioase)

Planuri pentru acest nou Master prezentate aici sunt în așteptarea aprobării finale de propuneri de conținutul și structura, care urmează să fie confirmat în primăvara 2013 înainte de un prim aport de studenți în luna septembrie 2013.


De ce un RVC Masters / Diploma?


Bolile emergente ale animalelor și oamenilor au scos în evidență amenințarea la schimbarea condițiilor de mediu, ecologice, sociale și agricole. Semnificativă dintre acestea sunt boli infectioase, cum ar fi înalt patogenă H5N1 a virusului gripal (gripa aviara), pandemie de gripa umana H1N1 (gripa porcină), Ebola și Nipah Virus și SARS coronavirus.


Desigur nivel de master nostru unic, a emis în comun de către RVC și London School of Igiena si Medicina Tropicala, va fi disponibil atât prin studiu full si part-time ca Master și diploma. Acesta abordează o gamă largă de subiecte în cadrul paradigmei One Health.

Modulele programului includ: Integrarea O Sănătate, Bazele Boli Infectioase, boala Emergence, Statistica monitorizarea și supravegherea, controlul bolilor în curs de dezvoltare, un Sanatate Economie, Epidemiologie ecologică și drivere sociale ale bolii.

Absolvenții din acest program va avea cunoștințele și abilitățile oferite de oamenii de știință cu experiență, pentru a fi în măsură să răspundă rapid și eficient la focarelor de boli, precum și controlul bolilor endemice la interfața dintre oameni, animale și mediu.


Cursul va beneficia cei interesați în aceeași sănătate și control al bolilor, in special in curs de dezvoltare.


Cererile sunt binevenite de la persoane fizice cu un fundal în domeniul sănătății publice, științe veterinare, stiinte biologice, stiinte sociale și de mediu, ecologie și de sănătate a faunei sălbatice.Cerințe de intrare


Solicitanții trebuie să aibă (sau se așteaptă să primească) un prim sau superior de-al doilea grad onoruri clasa universitare. Va invitam aplicatii din candidații cu grade în medicină, medicină veterinară, științele biologice, stiinte animale, științe sociale, statistici și economie.


Cerințe english


Solicitanții ale căror limbă maternă nu este limba engleză va trebui să furnizeze dovezi de competență în limba engleză vorbită și scrisă, inclusiv utilizarea științifică și înțelegere. Acestea vor fi necesare pentru a obține un scor general de 7,0, în IELTS, cu un minim de 6,5 în fiecare sub-test; sau un scor TOEFL de cel puțin 93 (test pe internet, cu nici un element de mai jos 23).


• IELTS

• TOEFL

Credite de dezvoltare a carierei


Creditele de dezvoltare a carierei sunt disponibile pentru toți cetățenii UE. Pentru a beneficia de un CDL, trebuie să fie reședința obișnuită în Marea Britanie (de exemplu Anglia, Scoția sau Țara Galilor) și au un drept nelimitat de a rămâne în Regatul Unit (UK).


Commonwealth DFID programului de burse comună


Bursa comun este o inițiativă comună a Comisiei burse Commonwealth (cu finanțare de la DFID), Royal College veterinar, ca parte a programului de ajutor britanic pentru țările în curs de dezvoltare.


În 2013/14, trei premii sunt disponibile pentru solicitanții de Sănătate Master Wild Animal / Biologie, Master aceeași sănătate și Master veterinar Epidimiology. Finanțarea acoperă costurile totale ale studiului unui titular de premiu din Marea Britanie (taxele), inclusiv biletele de avion.


Termenul limită pentru luarea în considerare a acestei burse este 15 martie 2013 și studenți de peste mări care doresc să fie luate în considerare pentru această bursă trebuie să fi depus un formular de cerere RVC DFID, împreună cu detalii privind aplicarea lor on-line din Marea Britanie Pass.Ultima actualizare Dec 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Citeste mai mult

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Citește mai puţin