Master Tropical Medicine & Health International

Generalități

Programul de descriere

Acest curs își propune să dezvolte carierele de medici al căror interes este a practica medicina în sănătate tropicale și în curs de dezvoltare și global. Cursul oferă cursuri de formare in medicina tropicala clinica la Spitalul de Boli tropical (o componentă mic, dar unic), și o gamă largă de module de studiu, pentru a permite studenților să dezvolte sau să extindă interesele într-o varietate largă de subiecte relevante pentru practica medicală în medii tropicale și în curs de dezvoltare din țările.

Cei mai mulți studenți să ia, de asemenea, Diploma de Medicina Tropicala si Igiena, o calificare clinice acreditat în medicină tropicală în cursul anului, care prevede o revizuire cuprinzătoare dintre cele mai importante boli infectioase si aspecte conexe de sănătate publică. Acest curs se bazează pe formare medicala anterioare și experiența de a dezvolta abilități transferabile relevante.

Absolvenții de la acest curs au luat o mare varietate de carieră, inclusiv continuarea cercetării în epidemiologie, imunologie parazit, sau programe de cercetare de teren s-au alăturat; organizațiile internaționale în cauză cu livrare de ingrijire a sanatatii sau în caz de dezastre; sau a revenit la pozițiile academice sau medicale în dezvoltarea instituțiilor țărilor.

Murgatroyd Premiul Frederick este acordat în fiecare an pentru cel mai bun student al anului. Donat de doamna Murgatroyd în memoria soțului ei, care a deținut președintele Wellcome of Clinical Medicina Tropicala in 1950 si 1951.

Obiective

Până la sfârșitul acestui curs, elevii ar trebui să poată: a înțelege și descrie legătura de cauzalitate, patogeneza, caracteristicile clinice, diagnosticul, managementul, și controlul principalelor boli parazitare, bacteriene, virale și de curs de dezvoltare; demonstra cunoștințe și competențe în parazitologie de diagnostic și a altor metode de laborator simple; să înțeleagă și să aplice principiile de bază epidemiologice, inclusiv selectarea modele de studiu adecvate; aplice și să interpreteze teste statistice de bază pentru analiza datelor cantitative; evalua critic literatura de specialitate publicată, în scopul de a lua decizii clinice corespunzătoare; comunica cunoștințe medicale relevante pentru pacienti, profesionistilor in domeniul sanatatii, colegii și alte grupuri; și de a înțelege științele fundamentale care stau la baza practica de sanatate clinice si publice.


TERMEN 1

Există o perioadă inițială de orientare de două săptămâni, care include o introducere pentru a studia la Școala, sesiuni de competențe-cheie de calcul și de studiu și o actualizare pe grupe majore patogene. În timpul celor zece săptămâni rămase elevii să ia modulele Parazitologie & Entomologie, și Analiza & Design de Studii de cercetare; ele studia, de asemenea diagnostic si de gestionare a bolilor tropicale, și "Competențe critice pentru Medicii tropical/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing" (medicina bazata pe dovezi si de epidemiologie de bază). În plus, în "Vineri Forum", elevii își dezvoltă abilități de prezentare prin prezentarea propria lor experiență colegilor.


Termeni 2 și 3

Elevii să ia un total de șase module de studiu, câte unul din fiecare slot orar. Cele mai populare Modulele sunt enumerate mai jos; o gamă largă de alte module sunt de asemenea disponibile. Nu toate modulele vor fi disponibile într-un an, iar unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf. Recunoscând faptul că elevii au diverse medii și experiență, directorul de golf este dispus să ia în considerare cererile de a lua orice modul în portofoliul școlii, cu condiția ca acest lucru este adecvat pentru student, și este acceptabilă pentru Organizatorului Module. Studenții care doresc să ia Diploma de Medicina Tropicala si Igiena examen sunt obligate să ia module de C1 și D1 în Clinic de Boli Infectioase.

C1: Clinic de Boli Infectioase 1: bacteriene si boli virale si comunitare de sanatate in curs de dezvoltare țări; Molecular Biology tehnici de ADN recombinant.

C2: Genetica a agenților patogeni & Vectori; Proiectare si Analiza studii epidemiologice; Conflict și Sănătate.

D1: Clinic de Boli Infectioase 3: bacteriene si boli virale si comunitare de sanatate in curs de dezvoltare țări; De asistență medicală primară.

D2:: Advanced Diagnostic Parazitologie; Imunologie Clinica; Epidemiologie și control al bolilor transmisibile.

E1: SIDA; Virusologie clinice; Vector incriminare; Micologie.

E2: Chimioterapia antimicrobiană; Control & Epidemiologie a malariei; Environmental Health tropicale; Infectiilor cu transmitere sexuala.


Raport de proiect

Elevii finaliza un proiect de cercetare într-un subiect de alegerea lor, de exemplu, scrierea și analiza activitatea desfășurată înainte de a veni la școală, o analiza a literaturii, sau o propunere de studiu de cercetare. Unii studenți a colecta date de peste mări sau în Marea Britanie pentru analiză în cadrul proiectului. Astfel de proiecte necesită o planificare mai devreme. Elevii întreprindere de proiecte de peste mări vor necesita o finanțare suplimentară de până la 1.500 £ pentru a acoperi costurile implicate.

Majoritatea studenților care se angajează proiecte în străinătate să primească sprijin financiar pentru zborurile din fondurile fiduciare School constituite în acest scop.

Durata curs

Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare

Elevii sunt în mod normal, practica medici; acestea trebuie să aibă o diplomă în medicină și să fie medici înregistrați. Se va acorda prioritate candidaților care au un minim de doi ani de experiență de lucru in medicina clinica (în orice țară), cu experiență profesională recentă într-o disciplină relevantă.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin