Master stiinte biomedicale

Generalități

Programul de descriere

De ce acest curs?

Acest curs oferă cunoștințe de nivel de masterat și abilități practice în întreaga gamă de stiinte biomedicale.

Acesta va ajuta să introduceți de locuri de muncă științifice biomedicale și farmaceutice industrii, spitale și universități. Puteți continua, de asemenea studiază pentru un MPhil sau doctorat.

Cursul este flexibil, permițându-vă să alegeți dintr-o gamă largă de subiecte de specialitate.

Veți studia

Veti dezvolta abilități cheie laborator printr-un curs introductiv care acoperă biologie moleculara, tehnici de separare și teste de biologie celulară. In Semestrul 1, Veți fi învățat abilități generice, inclusiv scris academic, statistici, management de proiect si etica pentru stiintele biomedicale. În Semestrul 2, Veți lua o clasă în comercializarea și antreprenoriat.

Facilități

Cursul este predat la Institutul Strathclyde de Farmacie si Stiinte Biomedicale. Este situat intr-un imobil nou cu laboratoarele de stat-of-the-art.

Cerințe de intrare căutăm o prima sau a doua clasă Onoruri grad, sau de peste mări echivalent, într-o disciplină biologică sau chimică.

Cerințe de limbă engleză

Trebuie să aveți o limbă scor minim engleză IELTS 6.5 (cu nici o componentă de mai jos 5.5) sau TOEFL IBT 92 (cu ascultare 17 de lectură 18, Scris 17, Vorbit 20) sau echivalent.

Oferim cursuri complete de limbă engleză pentru studenți ale căror note IELTS sunt sub 6.5. Vă rugăm să consultați ELTD pentru detalii complete.

Pre-Masters curs de pregătire

Programul Pre-Masters este un curs de pregătire pentru studenții internaționali (din afara UE / Marea Britanie), care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru un masterat la Universitatea din Strathclyde. Programul de pre-master oferă progresia la o serie de opțiuni de grad

Cariere

Oameni de stiinta biomedicala lucrează în domeniul asistenței medicale pentru a diagnostica boala și să evalueze eficacitatea tratamentului prin analiza fluidelor și probe de tesuturi de la pacienti. Ei lucrează în centrul de medicina moderna, cu 70% din diagnostice bazate pe rezultatele de patologie furnizate de serviciile de laborator.

Dupa absolvirea ar trebui să fie calificat în mod ideal pentru pozițiile în industria biomedicale și farmaceutice, precum și spitale și universități. Ați putea dori să-și continue studiile pentru o MPhil sau doctorat.

Ultima actualizare Iun 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and un ... Citeste mai mult

The Faculty of Science investigates the challenges and possibilities of the natural and technological world, from drug discovery and public health to environmental concerns, tackling cybercrime and understanding space. Citește mai puţin