Master sănătate publică pentru ingrijirea ochilor

Generalități

Programul de descriere

Acest curs își propune să ofere profesioniștilor din domeniul sănătății ochilor cu cunoștințele de sănătate publică și abilitățile necesare pentru a reduce orbire și handicap vizual în populația lor. Instruirea le va permite să dezvolte o abordare orientată de sănătate publică la servicii de îngrijire a ochilor și controlul de orbire în conformitate cu obiectivele Vision 2020: Dreptul la Sight; dobândi și aplica competențe în cercetare epidemiologică și operaționale, analiza critică a strategiilor pentru controlul majore orbitoare bolile de ochi, în planificarea programelor, management și evaluare; facilita o dezvoltare personală, astfel încât să permită persoanelor fizice să contribuie mai mult pe deplin în țările lor "și societățile sănătatea ochilor; se angajeze cu rețelele locale, naționale și internaționale de profesioniști și sistemele de sănătate, pentru prevenirea orbire la nivel mondial.

Absolvenții de la acest curs sunt de așteptat să și încurajați să intre în carieră cu ministerele de sanatate, universitati si ONG-uri implicate în dezvoltarea serviciilor de sănătate, pentru a preveni orbirea și de a îmbunătăți viziune.

Obiective

La sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată:

 • descrie epidemiologia de bază dintre cele mai importante orbitoare bolile de ochi;
 • proiectare și interpreta studii pentru a evalua nevoile de ingrijire ochi de sănătate publică, folosind metode adecvate;
 • evalua critic și selectați intervenție corespunzătoare de sănătate publică pentru marile orbitoare bolile de ochi;
 • proiecta un program cuprinzator de ingrijire ochi pentru măsuri preventive și terapeutice adecvate pentru o comunitate;
 • dezvolte abilitățile necesare pentru mobilizarea resurselor, management și evaluare a programelor locale cuprinzătoare de îngrijire a ochilor.

TERMEN 1

După ce elevii de orientare va dura șase module obligatorii, care le va prezenta la:

 • Epidemiologia bolilor orbitoare ochi
 • Abilitati pentru proiecte de câmp în Îngrijirea Ochilor
 • Programe ochi de îngrijire
 • Epidemiologie de bază
 • Statistici de bază pentru Sănătate Publică și Politici
 • Introducere în Sănătate economie

Module opționale recomandate pot fi luate după consultarea cu directorul de golf.

Termen 2

Toți elevii vor avea patru module obligatorii:

C1: Copilaria boala de ochi si oculare Infecții

C2: Non-boli oculare

D1: Cum de a planifica și implementa un proiect Vision 2020

D2: Abilitati, Resurse și tehnologie pentru Viziunea 2020

Termen de 3

Toți elevii să ia două module opționale:

Alegerea va depinde de interesele elevului în sistemele de sănătate și de sănătate publică și ar trebui să fie discutate cu superiorul lor și directorul de golf.

E1: aplicarea principiilor de sănătate publică în curs de dezvoltare țări; Dezvoltare propunere.

E2: Analiza Studiu & Data Populație; Sistemelor de sănătate; Abordări sociologice pentru sănătate.

Raport de proiect

Elevii vor completa un proiect de cercetare pe un subiect adecvat. Elevii întreprindere de proiecte de peste mări vor necesita o finanțare suplimentară de aproximativ 1.500 £ pentru a acoperi costurile implicate.

Durata curs

Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 2 pot fi luate la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare

Fie o diploma in medicina sau de clasa a doua onoruri grad de o universitate recunoscută în domeniul științei / legate de sănătate subiect. Elevii sunt de așteptat să fie profesionistilor in domeniul sanatatii implicat in ingrijirea ochilor, sau de a avea o experiență de muncă adecvată.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin