Master sănătate publică pentru dezvoltare

Generalități

Programul de descriere

Acest curs își propune de a dota studenții cu abilitățile necesare pentru a aprecia și analiza problemele de sănătate publică în țările cu venituri mici și medii, precum și pentru a proiecta și de a evalua acțiunile de îmbunătățire a sănătății publice.

Cursul

Elevii dezvolta abilități de cercetare în domeniul sănătății publice, inclusiv statistici la nivel puternice și epidemiologie, și de a construi pe aceste pentru a adapta un curs pentru a se potrivi nevoilor lor profesionale relevante pentru joasa si tarile cu venituri medii. In vara, studenții se angajează un proiect de cercetare supravegheate care se axează pe o Sănătate publică întrebare într-o țară joasă sau cu venituri medii.

Acest curs este destinat celor care au cel puțin doi ani de experiență de lucru în sănătate publică sau de predare sau de cercetare aferente, într-o țară-low sau cu venituri medii și care doresc să perfecționa abilitățile lor profesionale critice. Noi profita din plin de această bancă de experiență profesională prin construirea în învățarea peer-to-peer printr-o serie seminar elev.

Ce voi învăța

Scopul programului este în concordanță cu misiunea școlii de a imbunatati sanatatea la nivel mondial. Până la sfârșitul programului, elevii vor putea să:

 • se aplică abilități de cercetare în discipline de bază de sănătate publică pentru a examina o serie de întrebări de sănătate publică în țările cu venituri mici și de mijloc;
 • evalua și de a aplica cunoștințe de specialitate de domenii relevante pentru sănătatea publică în țările cu venituri mici și de mijloc;
 • face uz de abilități de cercetare critică pentru a evalua, interpreta și să prezinte dovezi în domeniul sănătății publice.
 • identificarea și evaluarea problemelor de sănătate publică în curs de dezvoltare și să evalueze acțiunile menite să îmbunătățească sănătatea publică;
 • proiectare și să evalueze strategii de sanatate publica pentru a imbunatati sanatatea in joasa si tarile cu venituri medii

Cum voi fi evaluate

În termen de 1 elevii să ia cinci module obligatorii de a dezvolta abilități de cercetare în Epidemiologie, Statistică, Cercetări Sociale; Economie Sănătate și Politica de sănătate. Acestea sunt evaluate formativ în cursul termenului și pe baza unui examen final, în vara.

Elevii să ia cinci module în ceea ce privește 2 și 3, care lucrează cu tutorii personale pentru a identifica o cale prin care servește cel mai bine cursul carierei lor. Ei pot alege să dezvolte abilități de cercetare în statistici și epidemiologie, metode calitative, politica de sănătate sau economie de sanatate. Ei pot alege, de asemenea pentru a dezvolta un accent specialist de sanatate publica, cum ar fi: controlul Vector; Mamei si a copilului de sanatate, sănătatea sexuală și reproductivă sau apă, canalizare.

Cei mai mulți studenți PHDC ia modulul de unificator aplicarea principiilor de sănătate publică în țările în curs de dezvoltare, în termen de 3. Acest modul se bazează pe învățarea din Termenii 1 și 2 se aplică astfel încât elevii discipline de sănătate publică pentru a revizui probe, de recomandări de politică, de a dezvolta planuri strategice de programe de sănătate publică și să desfășoare evaluări strategice.

Examinări

Toți elevii să ia două examene în timpul verii, o pentru a evalua înțelegerea materialului acoperite în termen de 1 și celălalt pentru a evalua înțelegerea lor generală de Sănătate Publică în curs de dezvoltare.

Proiecte de vară

Elevii se bazeze pe toate abilitățile lor academice prin realizarea unui proiect de vară pe un subiect de importanță pentru sănătatea publică într-o țară joasă sau cu venituri medii. Proiectul poate lua forma unei analiza a literaturii, analiza unui set de date, un raport politică sau un protocol de studiu. Proiectul este o piesă independent de locul de muncă, dar studenții au contact cu superiorii lor, care le ghida în această lucrare.

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să îndeplinească, în mod normal cerințe de admitere generale ale școlii și cerințe de admitere specifice program suplimentar care urmează să fie luate în considerare pentru admitere. Cererile trebuie depuse în conformitate cu procedurile și termenele menționate în prospect web-based sau imprimate.

Calificarea normală de intrare minimă de înregistrare este de cel puțin o clasa a doua gradul Onoruri de o universitate din Marea Britanie, sau o calificare în străinătate de un standard echivalent, sau o calificare-înregistrează în medicină, stomatologie sau studii veterinare adecvate pentru a programului.

Aplicatii cu o calificare corespunzătoare tehnice, sau o calificare echivalentă și experiență de peste mări, sunt, de asemenea, binevenite.

În plus, pentru sănătate publică Master în țările în dezvoltare sunt de așteptat candidaților să fi trăit într-o țară în curs de dezvoltare și a lucrat în activități legate de sănătatea publică pentru un minim de doi ani.

Orice student prospectiv care nu îndeplinesc cerința de intrare minimă de mai sus, dar care are o experiență profesională relevantă, poate fi încă eligibile pentru admitere. Calificările și experiența vor fi evaluate de la aplicarea.

Taxe 2015/16:

Acasă (UK / EU)

 • Full time £ 8300
 • Part time £ 4150
 • Split Studiu £ 4150

De peste mări

 • Full time £ 19,450
 • Part time £ 9725
 • Split Studiu £ 9725
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin