Master sălbatic de sănătate animală

Generalități

Programul de descriere

Master Wild Animal Health

Această lume-clasa Curs de masterat de specialitate (cu puncte de ieşire de la Certificat şi Diplomă), a produs peste 190 de absolvenţi de la începuturile sale, în 1994. Acesta oferă medicii veterinari calificaţi, cu o adâncime de cunoştinţe de gestionare a animalelor sălbatice şi epidemiologie, tratamentul şi controlul bolilor.

&nbsp

În ultimii 30 de ani, intervenţii, din motive de sănătate, bunăstare şi conservare, de liber-vii animale sălbatice au fost efectuate cu o frecvenţă crescândă, expertiza de specialitate sanitar-veterinar este necesară în scopul de a evalua şi control al bolilor la animale sălbatice..

&nbsp

Bolile infecţioase emergente sunt, de asemenea, recunoscut ca un pericol grav, atât pentru animalele sălbatice, şi pentru animale domestice şi a populaţiilor umane care interacţionează cu aceste specii.În plus, un număr mare de specii de animale sălbatice sunt ţinute în captivitate, în grădinile zoologice şi în laboratoare, care a condus la o creştere a cererii de competenţe şi cunoştinţe de specialitate.

&nbsp

Participanţii la acest curs de absolvent cu abilitati analitice, de înţelegere, de încredere şi de limbi străine pentru a influenţa gândirea şi de elaborare a politicilor în cadrul organizaţiilor.

&nbsp

Bursa comun este o iniţiativă comună între Bursa Commonwealth Comisiei (cu finanţare de la DFID), Colegiul Regal Veterinar, ca parte a programului de ajutor pentru ţările în curs de dezvoltare britanic.

&nbsp

În 2012/13, două premii sunt disponibile pentru solicitanţii de Master Wild control de sănătate animală / Biologie, Master de Boli Infectioase din animale şi veterinar Epidrmiology Master. Finanţarea acoperă costurile totale ale unui titular de atribuire studiu de 's în Regatul Unit (taxe), inclusiv biletele de avion.

Ultima actualizare Iun 2012

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to bec ... Citeste mai mult

together many talented individuals, all of whom share a passion for human and animal health and welfare. Our broad range of programmes are of international appeal and attract students who go on to become practising veterinarians, animal scientists, veterinary nurses and leaders in industry and government. Citește mai puţin