Master of Science sănătate

Generalități

Programul de descriere

O Maestru de Știință în Sănătate (MHS) în Educație în Sănătate Misiunea este de a pregăti profesioniștii din domeniul sănătății existenți pentru a fi profesori și lideri eficienți care sunt capabili să deservească cursanți diferiți în cadrul organizațiilor de îngrijire a sănătății și programe de aliat în domeniul sănătății.

Programul MHS este conceput pentru a oferi cursuri de cohortă mici în ore de 8 săptămâni, câte un subiect la un moment dat, permițând profesioniștilor din domeniul sănătății cu normă întreagă să-și finalizeze diploma de masterat în timp ce lucrează cu normă întreagă. Cohorturile încep în fiecare toamnă. Programul este complet on-line și asincron.

MHS criteriile de admitere

Pentru a fi eligibil pentru programul MHS, trebuie să aveți: 1. A absolvit o diplomă de licență și o experiență profesională de 2 ani într-un mediu de sănătate. Experiența profesională include, dar nu se limitează la:

  • Administrarea asistenței medicale
  • Sănătate
  • Asistentul pentru terapia ocupațională
  • Respirator terapeut
  • Fizic terapeut Asistent
  • Radiologic Technologist
  • Igienist dentar
  1. A obținut o medie a punctajului cumulativ de 2,75 sau mai mare pe o scară de 4,0 în ultimele 60 de ore de la o instituție de învățământ superior acreditată la nivel regional. În niciun caz nu se va acorda un credit academic pentru experiențele de viață.

  2. Licențiat / certificat într-o specialitate de sănătate și să furnizeze documentația.


Programul nostru este pe deplin acreditat de Comisia Învățământului Superior.
Universitatea Washburn este capabilă să ofere programe de învățământ la distanță într-un număr de state, prin calitatea noastră de membru în SARA - Acordurile de reciprocitate ale Consiliului Național pentru Autorizări de Stat. SARA este un acord voluntar între statele sale membre și teritoriile SUA care stabilește standarde naționale comparabile pentru oferta interstatală de cursuri și programe postsecondary de învățământ la distanță. În conformitate cu acordul actual, Washburn este autorizat să ofere programe în toate statele, cu excepția Statelor Unite ale Americii, Florida și Massachusetts, care nu sunt membre ale SARA.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bach ... Citeste mai mult

Washburn University is a public institution with more than 7,500 students and 1,000 faculty and staff involved in more than 200 academic programs. Our programs lead to certification, associate's, bachelor's, master's, doctor of nursing practice and juris doctor degrees. Citește mai puţin