Master of Science in genomica integratoare

Generalități

3 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Science în Genomics Integrative

Integrative Genomics este un program de absolvent de interdisciplinar, care combină genomica, ecologie, evolutie, si fiziologie pentru a intelege mai bine fortele evolutive care au modelat mecanismele care sunt importante pentru interacțiunile specii în natură. Programul este conceput pentru a oferi celor care doresc o diplomă de master abilitățile și conceptele necesare pentru a lucra în cooperare cu alte persoane într-un domeniu de cercetare care are o abordare sisteme de nivel și include istoria unui organism și mediul natural pentru a înțelege organizarea și expresia de multe gene sale . Expunerea la tehnicile moderne și instrumente în laborator și de pe teren pregătește elevii pentru succes în ambele preocupări academice și alte legate de biotehnologie.

Programul are două piese:

 • Track teza nevoie de cel puțin un manuscris satisfăcător și relevante din cercetare originala pentru publicare intr-un jurnal peer-revizuite.
 • Cale non-teză substituie un stagiu cu o companie de biotehnologie relevant sau echivalent (de exemplu, Agenția de Protecție a Mediului de laborator) și un curs de marketing în afaceri și management.

Toți studenții înscriși în programul lua 12 de credite de la programa de bază, și de cel puțin 8 credite din lista de opționale.

Privire de ansamblu asupra Programului MSIG

Un Master of Science în Genomics Integrative este un nou domeniu de cercetare biologică, care încearcă să plaseze semnificația funcțională a multor genele unui organism într-un context ecologic și evolutive. Genomics integrative permite oamenilor de stiinta sa inteleaga povestea de succes pe care fiecare specie reprezintă.

Programul MSIG Black Hills State University oferă multe oportunități unice:

 • Locație: Ne sunt situate în Black Hills, care oferă un laborator natural pentru Integrative Genomics. Suntem, de asemenea, aproape de Deep Underground Știință și Inginerie Laboratorul (DUSEL) la Homestake Mine, pentru a permite colaborarea cu alte universități majore (pentru a studia, de exemplu, meta-genomica ale comunităților microbiene unice găsite în medii extreme).
 • Facultatea: Facultatea noastra cuprinde o varietate de domenii și intereselor profesionale:
 1. evoluție și genetica
 2. genetica ecologice
 3. Conservarea Biologie
 4. plante și animale fiziologie
 5. Biologie Moleculară
 6. ecologie moleculara
 7. ecologie funcțional
 8. transducția semnalului
 9. genetica statistice
 10. Microbiologie
 11. transcriere profilare
 12. Comportamentul analiza genetica

Facilitati: noastre de stat-of-the-art ecologice Genomics și de conservare genetică laboratoare și la facilitatea de Vest Dakota de Sud ADN-ul Core sunt printre cele mai moderne laboratoare care exista pe campusul nostru.

<strong><em>Cercetare:</em></strong> cercetare de la BHSU implic&#259; diferite colaborari de la institu&#539;ii importante.

Cerințele de admitere

Solicitanții de succes vor fi necesare:

 • Pentru a fi absolvit o diplomă de licență în chimie sau biologie, fie cu cel puțin un GPA 3.0 și cel puțin un curs de genetica.
 • Să ia Graduate Record de examinare (GRE) (numai testul general; testul avansat subiect este opțională)
 • Pentru a oferi două scrisori de recomandare de la foști instructori.
 • Să prezinte o declarație de interes
 • Pentru a oferi rezultate TOEFL (dacă gradul dumneavoastră academic cel mai recent este de la o universitate în care limba engleză nu este limba principală de predare)
 • Să completeze și să depună o cerere - există o taxă de 35 dolari aplicație.

Cerințele academice

Toți studenții înscriși în programul lua 12 de credite de la programa de bază, și de cel puțin 8 credite din lista de opționale. De bază, care ar trebui să fie finalizată în primul an de studiu, este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu curent de câmp și tehnici. Opționale oferă accente suplimentare relevante. În plus, elevii vor participa la o serie de seminar invitat săptămânal.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

BHSU Vision Black Hills State University will be recognized as an innovative, high-quality University in the Black Hills region, the state, the nation, and the world. We, at Black Hills State Universi ... Citeste mai mult

BHSU Vision Black Hills State University will be recognized as an innovative, high-quality University in the Black Hills region, the state, the nation, and the world. We, at Black Hills State University, are committed to: Scholarship We engage in the scholarship of research and creative activity to contribute knowledge and art to the community, the state, the region, the nation, and the world; we engage in the scholarship of teaching by using relevant and cutting edge practices to prepare students for the future; and, we engage in the scholarship of service by accepting leadership roles in society and making meaningful contributions to the profession and to the general public. Citește mai puţin
Spearfish , Spearfish , Oraș rapid + 2 Mai mult Mai Puțin