Master of Science în stiinte ale sanatatii (management) (acordat de Universitatea Northumbria, Marea Britanie)

Generalități

Programul de descriere

Master stiinte de Sănătate (Management) Programul este conceput pentru a oferi posibilitatea de practicieni cu experiență și alte persoane interesate în Management în Sănătate a se concentra pe practicile, politicile și conducătorii auto cu privire la impactul acestora asupra sectorului de asistenta medicala. Intenția este de a crea condițiile în care elevii sunt capabili să reflecteze asupra problemelor care sunt relevante pentru munca lor profesional. Programul permite persoanelor fizice de a lua în considerare implicațiile lor de învățare, de lectură și de cercetare pentru politici și practici în domeniul lor de interes.

Scopul programului este de a stabili condițiile și standardele de riguroasă anchetă critică și de a extinde criteriile pentru a judeca luat-pentru-a acordat ipotezele care stau la baza politicilor și practicilor în domeniul de Management în Sănătate. Programul va permite studenților să dezvolte un respect tot mai mare de dovezi și discursul și capacitatea de a iniția și susține schimbarea, atât în ​​propria lor practică și, mai general, în contextul lor profesionale.

Programul își propune să ofere oportunitatea de învățământ pentru ca elevii să dezvolte abilitățile lor în soluționarea problemelor complexe, să demonstreze auto-direcție și originalitate în același timp continuând să avanseze cunoștințele și înțelegerea lor.

Metode de evaluare

Module vor fi evaluate printr-o combinație de cursuri și examene, în funcție de rezultatele învățării modulului individuale.

Absolvire

După finalizarea cu succes a 4 module și disertație, elevii vor fi acordate Master of Science în științe medicale (Management) de la Universitatea Northumbria. În plus, absolvenții de la programul au dreptul de a folosi titlul designatory, Master, după numele lor.

Module

 • Abilități de cercetare: Abordări, modele si metode (de bază - 30 credite)
 • De conducere și de colaborare de lucru în domeniul sănătății publice (Core - 30 de credite)
 • Gestionarea Sanatate Imbunatatirea prin Social Marketing (Core - 30 credite)
 • Managementul strategic Sănătății (Opțiunea - 30 credite)
 • Probleme de sanatate la nivel mondial în secolul 21 (Opțiune - 30 de credite)
 • De Sănătate Publică Fundamentele: Concepte, teorii și cadre (Opțiune - 30 credite)

Una dintre următoarele opțiuni:

 • Proiectul empiric (60 credite)
 • Practica de proiect (60 credite)
 • Evaluarea sistematică (60 credite)
 • Fezabilitate proiect Studiu de disertație (60 credite)

Cerințe de intrare

Solicitanții trebuie să fie de 21 de ani și de mai sus, și să îndeplinească cel puțin una dintre următoarele condiții:

 • Cerințe de intrare pentru PDE - o diplomă de licență într-un domeniu relevant (stiinte medicale sau de conducere).
 • Este necesar un premiu minim de un al doilea (2ii) calificare inferioară de clasă sau echivalent.
 • Candidații cu grade ordinare sau calificări profesionale de nivel non-grade vor fi luate în considerare pe baza echivalenței cu cerința normală.
 • Experiență într-un domeniu profesional relevant poate fi luate în considerare de intrare.

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele de limba engleza menționate mai sus sunt necesare pentru:

 • Obține un scor IELTS de 6.5 sau echivalent pentru intrarea pe acest program.
 • Candidații care au finalizat prima lor diplomă de la o instituție recunoscută (în cazul în care programele sunt predate în limba engleză) sunt în mod normal considerate ca demonstrând competență în limba engleză necesară.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management ... Citeste mai mult

The Management Development Institute of Singapore (MDIS), founded in 1956, is Singapore’s oldest not-for-profit professional institute for lifelong learning. MDIS has two main subsidiaries: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDIS Pte Ltd) to oversee its Singapore academic operations, and MDIS International Pte Ltd to further its globalisation strategy. Citește mai puţin
Singapur , Grenoble + 1 Mai mult Mai Puțin