Master of Science în managementul de îngrijire a sănătății

Generalități

Programul de descriere

Master of Science în Managementul Sănătate

Gradul de Master of Science în Health Care Management ajută persoane angajate în prezent sau anterior in ingrijirea sanatatii pentru a dezvolta abilitățile manageriale necesare în și conștientizarea inovațiilor recente în sistemele de livrare de ingrijire a sanatatii, pentru a îndeplini responsabilitățile funcții de conducere în industrie. Caracter interdisciplinar unic al programului permite elevilor să ia cursuri în mai multe discipline, inclusiv managementul, asistență medicală, de marketing, sisteme informatice de informare, contabilitate, finanțe, știință sănătate, și altele.

Admiterea la Programul

În plus față de cerințele universitare de admitere la CSULA pentru studii postuniversitare, programul Health Care Management necesită o medie punct de gradul (AAP) de cel puțin 2.75 în ultimele 90 de unități sfert (60 unități semestru) a încercat. În plus, programul prevede unul sau mai mulți ani de experiență de lucru în asistența medicală, și două scrisori de recomandare.
Pentru a aplica pentru admiterea la program, solicitanții trebuie să trimită următoarele:

  1. O scrisoare de intentie adresata coordonatorului, program MS Health Care Management, College of Business și Economie, solicitând admiterea la program, indicând trimestru și anul în care solicitantul intenționează să înscrie dacă sunt admiși, cu informații cu privire la AAP și experiența de muncă a solicitantului.
  2. Un CV care documentează un minim de un an de experiență de lucru în domeniul îngrijirii sănătății.
  3. O declarație a obiectivelor carierei reclamantului, indicând de ce reclamanta urmărește gradul.
  4. Două scrisori de recomandare, de preferință de la persoanele care au supravegheat activitatea reclamantului într-un cadru de ingrijire a sanatatii. Solicitanții trebuie să se aplice la Universitatea și programul MS Healthcare de management, în același timp.

Admitere la masterat de Science în Managementul Sănătate

Admiterea la programul MS în sănătate Care Management, in Colegiul de Business și Economie este un proces în două etape. Studenții trebuie să fie mai întâi admis la Universitatea și apoi trebuie să îndeplinească cerințele Colegiului de admitere la programele postuniversitare.

Pentru admiterea la Universitatea, solicitanții trebuie să aibă:

  • Prezintă un oficial CSU absolvent de aplicare la Universitatea.
  • (Va trebui să creați un cont pentru a completa cererea de)
  • Un bacalaureat de la o instituție acreditată, sau pregătirea academică echivalentă stabilită de Admitere și Universitatea Outreach sau o altă autoritate corespunzătoare campus.
  • Două matricolele oficiale, care trebuie să includă verificarea gradul de licență.
  • Un medie punct de gradul (AAP) de cel puțin 2,5 (4,0 = A), în cel mai recent 90 sfert (sau 60 semestru) unități încercat și bună rânduială în ultimul colegiu au participat.
  • Un test de limba engleza ca un scor limba straina (TOEFL) de cel puțin 79 (test pe internet), 213 (versiunea de calculator) sau 550 (pe suport de hârtie) pentru acei solicitanți care a câștigat o diplomă de licență la o școală în care limba engleză nu a fost principalul limba instructiunilor.


În plus față de cerințele de admitere la Universitatea CSULA pentru studii postuniversitare, programul MS Health Care Management necesită o medie punct de 2.75 sau mai bine gradul (AAP) în ultimele 90 de unități trimestru de studii de licență. (90 de unitati trimestru sunt echivalente cu 60 de credite semestru.) În plus, programul prevede unul sau mai mulți ani de experiență de lucru în asistența medicală, și două scrisori de recomandare.

Studenții interne trebuie să se aplice la programul MS Sănătate administrație, după acceptarea de către Universitatea de studii postuniversitare. Studenții internaționali trebuie să se aplice la Universitatea și programul MS Health Care Management, în același timp.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Lo ... Citeste mai mult

Cal State L.A., a member of the California State University (CSU) system, offers excellent and innovative educational opportunities to an urban student population that reflects the diversity of the Los Angeles basin. Citește mai puţin