Master Of Science în biologie (științe medicale)

Generalități

Programul de descriere

Câștigați dvs. Științe Medicale Biologie ieri

Master of Science în Biologie (Științe Medicale) Programul este conceput pentru a pregăti studenții pentru o carieră în cercetare științelor medicale sau pentru acei studenți care doresc să intre medicale, dentare, optometrie, asistent medic și școli farmacie.
Acest grad poate fi completat într-un an calendaristic. Spre deosebire de multe programe, cele mai multe cursuri sunt oferite atât toamna si primavara, care să permită studentului de a amestecă și se potrivesc de sarcină Desigur, fiecare semestru, oferindu-i / ei mare flexibilitate în proiectarea secvența de clasă.

MC5

Acest grad de biologie este o oportunitate unică pentru ca elevii să ia cursuri predate la nivel Medical School ca o modalitate de a se pregăti pentru Medical School.

De obicei, primul an de curriculum Medical School va include: Human brut anatomie, fiziologie medicală, Biochimie, Histologie, Neuroanatomy Umana si Embriologie Umana. Farmacologie este, de obicei predate în al doilea an de Medical School.

Curs de lucru pentru Stiinte Medicale gradul biologie include:

  • Uman Anatomia Gross
  • Fiziologie medicală
  • Histologie
  • Neuroanatomy uman
  • Embriologie umană
MC3

MC Experiența

Mississippi Colegiul oferă cursuri științe medicale care se aliniază în strânsă legătură cu ceea ce se predă la Facultatea de Medicina. Puteți începe programul în termeni de vară, toamna sau primavara. Cei mai mulți studenți vor avea 13-14 de ore semestru toamna si primavara Termeni și finaliza cerința de 33 de ore pe următorul termen de vara. În timp ce majoritatea studenților finalizeze programul în 12 luni, elevii pot prelungi programul de dincolo de acest interval de timp.

Examene Subiect Consiliul Național (Examene Perioada de valabilitate)

În timp ce a fi un student la program de grad Științe Master Medical, veți avea posibilitatea de a lua Consiliului Național de examene care fac obiectul examinatori de medicină numite în mod obișnuit "Examene Perioada de valabilitate."

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Citeste mai mult

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Citește mai puţin