Master of Science în Nursing

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master of Science în Nursing

Master of Science în Nursing este un mod dinamic de îngrijire medicală la profesionisti pentru a obține o mobilitate ascendentă în mediul de ingrijire a sanatatii.

Programul MSN Florida de Sud se concentrează pe trei domenii vitale de îngrijire a sănătății contemporane:

Asistent medical specializat clinică (CNS)

Deveniți un specialist în dezvoltarea serviciilor de sănătate organizate și coordonate. Aceasta piesa curriculum pregătește să ia examenul de certificare pentru Specialist Clinic de la Nursing medico-chirurgicale prin Asistentilor Medicali american Credentialing Center.

Adult Gerontologie Primary Care Nurse Practitioner (ANP)

Obțineți capacitatea de a practica în mod autonom, diagnostica si trata pacientii, si ingrijire medicala primara sau acută directă. Aceasta piesa curriculum vă pregătește pentru examenul de certificare ca un Sanatatii Nurse Practitioner Adulti prin Asistentilor Medicali american Credentialing Center.

Educator Nurse (NE)

Combină de pasiunea ta pentru predare cu top-notch experiență clinică. Aceasta piesa curriculum vă pregătește pentru examenul Certified Nurse Educator oferite prin Liga Națională de Nursing.

Elevii MSN, în fiecare dintre aceste trei piese de curriculum beneficiază de o atenție personalizată de la facultate care sunt accesibile, full-time, și impresionant acreditati. Cursuri și cursuri să fie aranjate în jurul profesional de lucru.

MSN Cerințele de admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos și să prezinte următoarele materiale:

  1. Un formular completat cerere de absolvent on-line
  2. Un CV-ul sau CV-ul de experiență educațională și de muncă;
  3. O declarație personal de așteptările dumneavoastră dintr-un program de absolvent (obiectivele personale si profesionale);
  4. Trei recomandări profesionale (forme de recomandare FSC pot fi utilizate);
  5. Dovezi de absolvire de la un program de Nursing și regional Licenta acreditat cu o medie punct de gradul de licență globală de 3,0 pe o scară de 4 puncte, atestată de o transcriere oficial aprobate de stat.
  6. Copie de curent autorizare, activ ca un asistent social în statul Florida.
  7. Cursuri condiție prealabilă la nivelul ciclului de licență sunt necesare: Nur 3106 Bazele de Evaluare a Sanatatii, NUR 4110 dovezi Sănătate bazate pe, și MAT 2022 elementare Statistica. Este necesar un "C" sau mai bine gradul în aceste cursuri condiție prealabilă.
  8. Fiecare elev MSN este necesar pentru a finaliza un screening-ul de fundal penal, inclusiv deget de imprimare înainte de a începe primul clinic NOTĂ:. Orice elev cu o arestare în prealabil sau istorie condamnare poate fi refuzată intrarea în programul din cauza acordurilor noastre contractuale agenție sau poate fi refuzată licensure . Studenții care aplică pentru programul MSN cu un antecedente penale prealabile trebuie să fie verificate în continuare de către directorul de program de absolvent și aprobat de către decanul de la Scoala de Nursing si stiinte medicale înainte de acceptare. Imposibilitatea de a divulga antecedente penale prealabile cu privire la cererea sau raporta orice arestare penal ulterior dupa inscriere la Florida Colegiul de Sud la Scoala de Nursing Dean si stiinte medicale poate descalifica studentul din programul MSN.
  9. Fiecare elev care alapteaza este necesar pentru a finaliza un ecran de zece panou de droguri. Orice student poate fi solicitat să repete ecranul urină de droguri, în conformitate cu orice site clinic sau ca parte a unui program de testare de droguri. NOTĂ: Studenții care au un test pozitiv medicament poate fi refuzată acceptarea în programul MSN sau să fie disenrolled din programul MSN.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added ... Citeste mai mult

The oldest private college in Florida, Florida Southern College was founded in Orlando in 1883 as South Florida Institute.Soon afterward, it moved to Leesburg. In 1885, a college curriculum was added and the college was opened to male and female students. In 1901, the college moved to Sutherland, now Palm Harbor, and in 1906, it was renamed Southern College. The college temporarily moved to Clearwater from 1921 to 1922, and in 1922, it moved again to the shores of Lake Hollingsworth in Lakeland. In 1935, the Trustees adopted the name Florida Southern College. Citește mai puţin