Master Muzica Terapie

Generalități

Programul de descriere

Autonomă - unică - condusă de cercetători

Cu acest program de masterat, răspundem cererii crescânde de terapeuți care au dreptul să practice terapia muzicală pe propria răspundere. În plus față de dezvoltarea în continuare a competențelor muzicale terapeutice, ne concentrăm asupra unei examinări mai aprofundate a practicilor conduse de cercetare. Scopul este de a educa cadre universitare competente în actorie și cercetare, care, după intrarea în lista oficială publică a "terapeuților de muzică", sunt responsabili pentru practica auto-responsabilă a terapiei muzicale în conformitate cu §10 și §12 din Legea austriacă privind terapia muzicii (MuthG, BGBl. ) au dreptul.


grup țintă

Programul de diplomă este destinat celor care doresc să lucreze ca practicanți de muzică independenți, intitulat terapeuți muzicali, în temeiul Actului austriac de muzică. Absolvenții programelor de licență sau de diplomă de muzică, care sunt interesați de o calificare academică superioară și care doresc să lucreze în domeniile existente și în curs de dezvoltare ale terapiei muzicale, pot, de asemenea, să completeze acest master.


căi de carieră

Formatorii științifici de muzică sunt de o importanță deosebită pentru structurarea domeniului profesional ca disciplină științifică. După ce ați fost înscris pe lista de terapeuți muzicieni, puteți să vă deschideți propria practică și să lucrați la o misiune medicală, psihologică sau psihoterapeutică, în special în următoarele domenii: neurologie și neuro-reabilitare, geriatrie, psihosomă, psihiatrie, medicină paliativă, terapie intensivă și handicap și întârzierea dezvoltării. În plus, programul acestui master permite studii aprofundate în doctorat.


Detalii despre studiu

Programul de masterat Terapia muzicală la IMC FH Krems este unic în Austria, deoarece a fost creat conform criteriilor de la Bologna. Pe de o parte, curriculum-ul se axează pe comunicarea competențelor de cercetare în domenii clinice și, pe de altă parte, pe aprofundarea competențelor terapeutice și pe capacitatea de a lucra împreună cu alți profesioniști din domeniul sănătății.


Repere

Îți dezvolți abilitățile muzicale-terapeutice și te angajezi în practica ghidată de cercetare. O altă evidențiere este combinația dintre competențele practice terapeutice și cele auto-reflexive cu cercetarea științifică bazată pe necesități. Ei implementează acest lucru prin implementarea unui proiect de cercetare care abordează aspecte clinic relevante ale terapiei muzicale.


Într-o privire
  • Durata: 2 ani / 4 semestre
  • Format: Extra-ocupațional
  • Limba de predare: germană
  • Gradul: Master of Science în Studii de Sănătate (MSc)
  • Începerea studiului: la doi ani în septembrie
  • Taxe: 363,36 EUR pe semestru pentru cetățenii UE / SEE


Pentru mai multe detalii

  • Cerințe de acces,
  • Procedura de admitere,
  • Datele și termenele limită și
  • aplicație online

ne referim la site-ul nostru www.fh-krems.ac.at .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Citeste mai mult

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Citește mai puţin