Master medicina de familie

Generalități

Programul de descriere

Diplomă de studii postuniversitare și de masterat în medicina de familie

Prima Scoala Medicala stabilit în Cipru oferă Diploma de studii postuniversitare (PgDip) și master (MSc) în medicina de familie:

  • Grade academice acordate concomitent de Universitatea din Nicosia și St Georges, Universitatea din Londra
  • Structurat program de dezvoltare profesională continuă pentru medici care lucreaza in stabilirea de ingrijire primara
  • Livrate prin intermediul format blended learning care utilizează flexibil e-learning
  • Oportunitatea de a deveni membru al International UK Royal College of General Practicienilor (RCGP)

Introducere în programul de

Provocări-dacă astăzi medicale consolidarea sistemelor de sănătate, îmbunătățind calitatea ingrijirii noastre pacientului, sau îmbunătățirea accesului la asistență medicală, necesita ingrijire medicala primara puternica.

Asistenta medicala primara puternica, la rândul său necesită medici de familie competente, care sunt orientate spre gândire și dornici de a dezvolta noi relații cu pacientii si a cadrelor medicale in asistenta primara si secundara. Universitatea din Nicosia și St Georges, Universitatea din Londra oferă o PgDip și Master în medicina de familie, special concepute cu această dezvoltare în minte. Acesta este un grad academic acordat concomitent de Universitatea din Nicosia și St Georges, Universitatea din Londra.

Este un program structurat de dezvoltare profesională continuă pentru medicii care lucreaza ca Medicilor de Familie sau în comunitate cu un rol specialist în medicină internă, pediatrie, ginecologie sau.

Programul are ca scop de a spori cunoștințele, abilitățile clinice avans și de a dezvolta comportamentul și atitudinile profesionale către o abordare cuprinzătoare, holistică și bazate pe dovezi pentru a practica medicala. Cursul este livrat printr-o înaltă calitate amestec format care combină învățarea flexibil e-learning cu relevante de predare față-în-față o dată pe semestru.

Durata minimă full-timp a Program de Master în medicina de familie este de 18 luni (trei semestre), cu o opțiune de flexibil part-time de până la patru ani universitari. Primele două semestre constau din opt core module axate clinic. Semestrul trei este în primul rând cercetarea orientată către, oferind o oportunitate pentru elevi de a dezvolta abilitățile lor de cercetare. Studenții care nu doresc să-și continue cu a 3-a semestrul poate primi o Diplomă de studii aprofundate în medicina de familie după finalizarea cu succes a primele două semestre. Elevii finalizarea cu succes primele două semestre și care îndeplinesc criteriile de experiență clinice de eligibilitate din Marea Britanie Royal College of General Practicienilor (RCGP) va fi, de asemenea, dreptul de a intra și a finaliza evaluarea pentru a deveni un membru al International RCGP.

Structura cursului

Durata programului este de 18 luni (trei semestre), cu o opțiune de flexibil part-time de până la cinci ani universitari. Cursul este format din 12 module și curriculum-ul său a fost comparate cu competențele de bază ale unui medic medicina de familie așa cum sunt definite de Organizația Mondială a National Colegii, Academii și Asociații Academice (WONCA) din medicina de familie.

Primele două semestre sunt axate clinic, care cuprinde module de comunicare și consultare Abilități in asistenta primara, bazate pe dovezi Practice in medicina de familie, boli comune de Management adulți "și multi-Morbiditatea in asistenta primara, Sănătate Mintală in asistenta primara, acute grave boli și Condițiile traumatice in asistenta primara, musculo-scheletice condiții comune in asistenta primara, Pediatrie si Copilului Supravegherea Sănătății și Womens Health.

Cea de a treia semestru este orientat spre cercetare și include un modul de metodologie de cercetare și un proiect de cercetare de ingrijire primara. Mai mult decât atât, în timpul a treia elevii semestru Puteți selecta două din următoarele șase electives oferite: Managementul bolilor cronice in ingrijire medicala primara; Schimbarea in ingrijire medicala primara de punere în aplicare; Informatica pentru primar și Sănătate comunitare; Învățare și predare în domeniul sănătății; Conducere medicale și Inovare în domeniul sănătății; și prevenirea, Epidemiologie si Promovarea Sanatatii.

Studenții care nu doresc să-și continue cu trimestrul al treilea va primi o PgDip în medicina de familie după finalizarea cu succes a primele două semestre.

Format Blended learning-

Programul este livrat printr-o înaltă calitate amestec format care combina flexibil tehnologia asistata de învățare, cu un bloc de predare relevante săptămână față-în-față o dată pe semestru de învățare. Partea online a tuturor modulelor, cu excepția asistenta medicala primara proiect de cercetare și comunicare și abilitățile de consultare în modul asistenta primara, este livrat de peste trei săptămâni de învățare prin intermediul unei platforme electronice. Această platformă permite să acceseze prezentari înregistrat-video, materiale scrise și note de curs în același timp permițând învățarea activă prin seminarii interactive, discuții pe baza de caz în forumuri, chestionare on-line, și ateliere de lucru. Clinică și abilități de comunicare didactică, precum și ateliere de lucru, modul specific interactive, vor fi livrate în timpul blocul de predare față-în-față, la sfârșitul fiecărui semestru * Fiecare modul electivă va rula în cazul în care un număr minim de 10-12 de studenți înscriși este .

Cerințe de admitere

Un grad medical acordat de către o instituție recunoscută în țara în care acesta este oferit. Mai mult, trebuie să se implice în practica medicală pe toată durata de înscriere în program

Cerințe de limbă engleză

Dacă engleza nu este limba dvs. primul și nu au angajat un grad anterior predate în limba engleză ai nevoie de:

  • 6.5 generală în IELTS (cu 6,5, în scris, și un minim de 6.0 în toate celelalte elemente)
  • Sau: 213 de ansamblu în TOEFL bazat pe calculator (550 hârtia în funcție, 79 bazate pe internet)
  • Sau: Β clasa în GCSE
  • Sau: un scor de 5, în limba engleză, în Bacalaureat Standard nivel internațional (SL)
  • Sau: un scor de 70% în limba engleză în bacalaureatul european.

Un interviu - Fie în persoană sau prin videoconferință care evaluează capacitatea profesională și angajamentul, empatie, andresilience inițiativă, abilități de comunicare, abilități de organizare și de rezolvare a problemelor și munca în echipă.

Burse de studiu

Bursele sunt disponibile în funcție de necesitățile financiare și a considerat în caz la caz

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international ... Citeste mai mult

The University of Nicosia is an independent, co-educational, equal opportunity tertiary education institution, combining the best elements in western education, quality standards and an international philosophy. Citește mai puţin