Master inginerie biomedicala

Generalități

Programul de descriere

Mari provocări abordate de acest program:

  • Sănătatea umană și calitatea vieții este una dintre cele mai importante provocări cu care se confruntă omenirea.
  • Provocarea este cu atât mai mare ca urmare a unei populații globale în creștere rapidă și îmbătrânește rapid care depășește în prezent 7 miliarde.
  • Inginerie biomedicala abordează aceste probleme în mod direct, cu ingineri inovatoare, analiza, proiectarea si fabricarea de noi implanturi medicale, dispozitive si terapii pentru tratarea bolii, leziuni și condițiile ale corpului uman, pentru a restabili sănătatea și îmbunătăți calitatea vieții.
  • CNN liste inginerie biomedicala ca nr 1 în "Cele mai bune locuri de munca in America" ​​2013.

Obiectivele programului și scop

Obiectivul programului este de a genera absolvenți cu o pregătire de sunet în fundamentele de inginerie (analiză, proiectare și rezolvarea de probleme), dar care au, de asemenea, lățimea multi-disciplinare, care include cunoașterea biologiei umane și a nevoilor si aplicatii clinice, pentru a putea face un impact imediat in domeniu pe absolvire, fie în cercetarea academică sau domeniile industriei de tehnologie medicală. În cele din urmă programul își propune să genereze viitorii lideri ai industriei naționale și internaționale de tehnologie medicală, precum și de cercetare academică și învățământul în inginerie biomedicala.

Ce este special la CoEI / NUIG în acest domeniu:

NUI Galway pionier in dezvoltarea de programe educaționale în Inginerie biomedicala în Irlanda, introducerea de studii în primul rând de licență al țării în Biomedical Engineering in 1998, care a fost primul pentru a atinge acreditare profesional de la Engineers Irlanda în 2004, iar la nivel de absolvent cu programul structurat de doctorat în Inginerie biomedicala si regenerative Medicina (BMERM) în 2011.

NUI Galway a fost in fruntea de cercetare de clasă mondială în inginerie biomedicala de peste 20 de ani și are un pionier de cercetare multi-disciplinare în inginerie biomedicala si stiinta, cu înființarea Centrului Național de Biomedical Engineering Science (NCBES) în 1999, și până în prezent, cu anunțarea de NUI Galway în care instituția de plumb într-un nou Science Foundation Irlanda finantate Centrul de Cercetare în dispozitive medicale (Curam).

NUI Galway are o relație foarte strânsă și profundă cu industria dispozitiv medical la nivel local, național și internațional, la mai multe niveluri, de la vizite de industrie, prelegeri invitați și plasamentul studenților, până la colaborari majore de cercetare.

Mulți dintre absolvenții noștri de inginerie ocupa acum de conducere și poziții tehnice în industria de dispozitiv medical la nivel național și internațional.

Structura programului

90 ECTS program de un an întreg de durată, inceputul lui septembrie și finisare august cuprinde: - Este inovator predate module (20 ECTS) - avansat învățat module (40 ECTS) - Cercetare / Industrie proiect (30 ECTS).

Programul de conținut

Module de propoziții: - Avansate finite element Metode - Computațională avansate Biomecanica - Avansat Biomateriale - Mechanobiology - Bioinstrumentation Proiectare - Medical și practica chirurgicale - Stem Cells si terapie genica - medicina de translatie - Polymer Inginerie - Avansat Inginerie Statistici - Sisteme de Încredere - Sisteme Lean - Metode de cercetare pentru ingineri - Management financiar - afaceri de reglementare si studii de caz - Tehnologie, Inovare și spirit antreprenorial

Oportunitate pentru numărul de Industrial & Cercetare stagii:

Elevii înscriși pe acest program va avea posibilitatea de a aplica pentru un stagiu de un an post-absolvire fie într-o industrie sau grup de cercetare din Irlanda.

Burse de studiu

Un număr de burse sunt puse la dispoziție de către Colegiul de Inginerie și Informatică pentru studenții din afara UE inregistrate la aceste programe de Master. Fiecare bursă vor fi evaluate la € 2.500 și vor fi acordate candidaților de succes bazate pe prezentarea de un motto personal și CV-ul la Colegiul. Un număr de industrie sponsorizat Burse de studiu va fi, de asemenea, disponibile, fiecare cu valoarea de € 2.500.

Cerințe de intrare:

Intrarea la programul este deschis la persoanele care au un al doilea onoruri clasa, clasa una, nivel 8 grade în inginerie biomedicala sau într-o disciplină conexe.

Cum se aplică

Cererile se fac online, prin intermediul Centrul de Studii Postuniversitare Aplicatii (PAC). Codul PAC pentru acest program este GYE24.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, socia ... Citeste mai mult

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, social science, and celtic studies; business, public policy and law; engineering and informatics; medicine, nursing and health sciences; and science. Citește mai puţin