Master Formularea Știință

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MSc Formulare Știință

Master Formularea Știința este inovatoare, multidisciplinar, distinctiv și unic în Marea Britanie în a oferi o adâncime de cunoștințe în știința formulării de noi produse, indiferent dacă acestea sunt noi produse farmaceutice sau produse de îngrijire a consumatorilor, vopsele, alimente sau bunuri de larg consum.

Programul vă va permite să înțeleagă principiile de realizare a produselor finite dintr-un amestec de diferite ingrediente individuale. Bazându-se pe exemple actuale din industria farmaceutică, și utilizând experiența industrială a personalului academic, veți aplica, de asemenea, aceste principii la problemele industrial relevante în alte domenii ale științei formulări, cum ar fi produsele de consum și produse cosmetice.

Acest program implică o serie de prelegeri completate prin investigații și seminarii bazate pe laborator practice. Studii de caz vă va oferi șansa de a spori creativitatea și rezolvarea problemelor în timp ce lucra ca parte a unei echipe într-un mod care simulează o setare industrială. Un proiect de cercetare într-un departament bine echipat condus de personal cu o diversitate de experiență de cercetare vă va oferi posibilitatea de a desfășura activități de cercetare noi și de a spori capacitatea de a gestiona proiecte și să stimuleze independența.

Peste tot în grad, veți avea posibilitatea de a comunica în mod clar știința ta într-o gamă de forme la o serie de segmente de public și de a face utilizarea tehnologiilor informației și comunicațiilor în curs de dezvoltare. La finalizarea de gradul pe care va fi dezvoltat un portofoliu de abilități de cercetare, care va servi drept o bază solidă pentru dvs. de dezvoltare profesională continuă în domeniul științelor de formulare.

foștii noștri absolvenți au plecat să dezvolte o carieră de succes într-o gamă largă de sectoare industriale, de la științele farmaceutice la bunuri de larg consum și aggrochemical. Ei au plecat să lucreze pentru marile companii multinationale precum prospera la întreprinderile specializate. Foști absolvenți au progresat, de asemenea, pentru a studia cu succes pentru doctoratelor.

Conținut

  • Coloidale și materiale structurate în formulări (30 credite)
  • Formulare de bunuri de consum, produsele cosmetice și Materiale de acoperire (30 credite)
  • Engleză Suport pentru limbă (pentru studenții postuniversitare în School of Science)
  • Metode analitice și principii de QA / QC (30 credite)
  • Proiectul (Master Formulare Science) (60 credite)
  • Tehnologii moderne farmaceutice și inginerie de proces (30 credite)

Cerințe de intrare

Candidații trebuie să aibă:

  • O diplomă de licență se bucură de o diplomă în mod normal la 2,1 sau mai mult sau echivalentă în chimie, biologie, biochimie, farmacie sau științe farmaceutice sau o experiență substanțială.
  • Studenții care nu au engleza ca prima limba lor, trebuie să aibă un scor IELTS de 6.5 sau mai sus, sau un rating echivalent într-o altă limbă sistem de testare recunoscut.
  • Alternativ, studenții pot intra prin intermediul Programului de Universitatea din Greenwich International Pre-Masters ".
  • Solicitanții din alte medii sunt considerați, dar ar trebui să trimită prin e-mail Liderul de program înainte de a se adresa la adresa science-queries@gre.ac.uk

Evaluare

Cursuri predate sunt evaluate printr-o combinație de examene, un studiu de caz, și o teză proiect / lucrare de cercetare.

Opțiuni de carieră

La finalizarea cu succes a acestui program studenții vor fi capabili să lucreze în industriile de formulare, cum ar fi produsele farmaceutice, asistența medicală de consum, produse cosmetice, vopsele și substanțe chimice fine sau du-te pe la studiu superior, cum ar fi pentru un doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin