Master epidemiologie

Generalități

Programul de descriere

* Finanțarea este disponibilă pentru acest curs.

Programul de Master Epidemiologie are drept scop de a dota studenții cu cunoștințe și abilități de a aduce contribuții valoroase la cercetarea epidemiologică și atât de sanatate publica. Metode epidemiologice sunt folosite tot mai mult în cercetarea medicală, practica sănătății publice și de evaluare de ingrijire a sanatatii pentru a investiga cauzele bolii, și de a evalua interventii pentru a preveni sau de control al bolilor. Epidemiologie este o disciplina-cheie pentru înțelegerea și îmbunătățirea sănătății la nivel mondial. Acest curs se referă atât la transmisibile și epidemiologiei bolilor non-transmisibile.

Absolvenții intra cariere in domeniul cercetarii medicale, sanatate publica si comunitare de Medicina, studii de teren epidemiologice, producatorii de droguri, guvernamentale sau ONG-uri.

Nand Lal Bajaj și Savitri Devi Premiul este acordat pentru cel mai bun proiect în fiecare an. Premiul a fost donat de Dr. Subhash Chandra Arya, fost student, în cinstea părinților săi Dr. Nand Lal Bajaj și doamna Savitri Devi.

Obiective


Până la sfârșitul acestui curs, elevii ar trebui să poată: demonstra cunoștințe avansate și de conștientizare a rolului de epidemiologie și contribuția sa la alte discipline legate de sănătate; alege modele adecvate și de a dezvolta protocoale detaliate pentru studii epidemiologice; intra și gestiona datele epidemiologice computerizat și să efectueze analize statistice adecvate; evalua rezultatele studiilor epidemiologice (proprii sau alte lor anchetatorii "), inclusiv evaluare critică a întrebării de studiu, design de studiu, metode și comportamentul, analize statistice și interpretare.

Curriculum

TERMEN 1


Toți elevii să ia modulele obligatorii și, de obicei, să ia module opționale.

Module obligatorii sunt: ​​Epidemiologie extinsă; Statistici; Lecturi critice în Epidemiologie; Epidemiologie în context. Module recomandate sunt: ​​Introducere în Computing; Data Management pentru studii epidemiologice; Curs de Sanatate Publica Series.

În plus, până la două module opționale de la următoarele: studiile clinice; Epidemiologie moleculara de Boli Infectioase; Metode de bază demografice; Principii de Cercetări Sociale.

Termeni 2 și 3


Elevii să ia un total de șase module, câte unul din fiecare slot orar. În cazul în care este prezentat un singur modul, aceasta este obligatorie. Lista de mai jos arată modulele recomandat. Module opționale suplimentare sunt disponibile, după consultarea cu directorii de golf. Modulele oferite poate modifica ușor de la an la an.

Studiu de design:: C1 Scrierea unui studiu Propunere si de cerere de finanțare.

C2: Metode statistice în Epidemiologie.

D1: genetica Epidemiologie; Epidemiologie socială; Transmisibile Controlul în dezvoltate și țările cu venituri medii Bolilor; Prezicerea Bolilor in Time & Space.

D2: Epidemiologie & control al bolilor transmisibile; Etica, sănătate publică și drepturile omului; Global Sanatate Mintala.

E1: SIDA; Epidemiologia bolilor netransmisibile; Modelare & Dinamica de Boli Infecțioase.

E2: Advanced Metode statistice în Epidemiologie; Epidemiologie și control a malariei; Probleme actuale în Safe Mama & Perinatal Sănătate.

De asemenea, este posibil să se amestece moduri de învățare, ținând până la două dintre modulele de la programul de învățare la distanță Școala de schimb.

Domeniul rezidențial Trip


Acest curs are un refugiu rezidențiale de două zile obligatorii afara Londrei. Acest lucru este organizat pe miercuri și joi de prima săptămână pe termen de 1.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare scris pe un subiect selectat, în consultare cu tutorele lor.

Durata programului


Full-time pentru un an sau part-time peste doi ani. Elevii care cursul de peste doi ani pot alege să participe la part-time în întreaga doi ani (acest lucru implică participarea la Scoala de cel puțin două zile în fiecare săptămână în timpul mandatului-time) sau de studiu divizat.

Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai (IF întoarce la muncă A BREAK la mijlocul mandatului 2 IN MID februarie poate fi mai adecvat), de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina.

Candidații trebuie să prezinte dovezi de competențe de calcul matematic (de exemplu, un nivel Matematică sau Statistică sau un modul cu un semn bun in gradul lor universitare). Aplicatii cu o calificare corespunzătoare tehnice, sau o calificare echivalentă și experiență de peste mări, sunt, de asemenea, binevenite. Este de preferat pentru candidații să aibă o anumită experiență de muncă într-un domeniu legat de sănătate.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin