Master epidemiologie veterinară

Generalități

Programul de descriere

Acest curs își propune să ofere o înțelegere a bazei conceptuale de epidemiologie și de formare în competențe metodologice esențiale pentru desfășurarea de studii epidemiologice, în populațiile de animale. Acest curs se bazează pe punctele forte combinate ale Școlii și veterinar Colegiul Regal (RVC), în toate aspectele legate de sănătate și de producție animală. De asemenea, prezintă o oportunitate excelentă de a învăța de la epidemiologi și factorii de decizie politică în centrul de guvernare (în cadrul Departamentului Guvernul Marii Britanii a Mediului, Alimentației și Afacerilor Rurale (DEFRA) și Agenția executiv, Veterinary Laboratories Agency (VLA).

Există un deficit de epidemiologi sanitar-veterinare instruiți și există oportunități excelente de carieră într-o varietate de organizații, inclusiv: Ministerele Agriculturii & Food; Laboratoare de anchetă veterinare; Institute de cercetare a bolilor animalelor; Animale de sănătate; Trusturi Facultăți veterinare în universități și organizațiile internaționale în cauză cu sanatate la nivel mondial (DFID, FAO, OMS, OIE etc).

Obiective

Până la sfârșitul acestui curs elevii vor fi capabili să: proiectarea și punerea în aplicare a studiilor epidemiologice și sisteme de supraveghere; analiza și interpreta datele de la studii epidemiologice; efectueze analiza de risc și se aplică această a economiei de sănătate animală; aplica principiile epidemiologice pentru a controla boala în rândul populațiilor animale și umane; da sfaturi pragmatice privind sănătatea animală legate de bunăstare, de producție și de sănătate publică; și să comunice eficient cu privire la starea de sănătate a animalelor și populațiile umane la o gamă de public, inclusiv publicului larg, agricultori, cercetători, politicieni și alte factorii de decizie politică cheie.

TERMEN 1

Toți elevii să ia modulele obligatorii și, de obicei, să ia modulele recomandate. Obligatoriu: extinderea Epidemiologie; Aspecte epidemiologice ale anchetei; laborator Supravegherea Sănătate Productie zootehnica; Statistici pentru EPH; Data Management pentru studii epidemiologice; Abilitati de comunicare în Epidemiologie.
Recomandat: sănătate publică Lecture Series. Optional: Epidemiologie în context; Introducere în Computing.


Termeni 2 și 3

Elevii să ia un total de șase module de studiu, câte unul din fiecare slot orar. Cinci module sunt obligatorii și sunt enumerate mai jos.

C1: Animal Health Economics.

C2: Metode statistice în Epidemiologie.

D1:: Aplicată de evaluare a riscurilor și de management.

D2: Epidemiologie & control al bolilor transmisibile.

E1: Modelare si Dinamica de Boli Infecțioase; Epidemiologie genetică; Metode de Vector Control (module recomandat).

E2: Advanced Metode statistice în Epidemiologie Veterinara.


Raport de proiect

În urma examenelor scrise din elevii iunie va avea o perioadă de aproximativ două luni, în care pentru a finaliza un proiect pe un subiect în epidemiologie veterinar.

Durata curs

Full-time pentru un an calendaristic sau part-time peste doi ani calendaristici.
Studenții part-time sunt asteptati sa participe la Scoala de cel puțin două zile în fiecare săptămână și ar trebui să discutați acest lucru cu directorul de golf, dacă oferit un loc.

Cerințe de intrare

O diplomă de licență recunoscută în științe veterinare, știință biologică, matematică sau statistici, împreună cu experiență relevantă post-absolvire.

Cum să Aplicați pentru Master Epidemiologie Veterinara

Formularele de cerere și alte informații pot fi obținute de la:
Graduate School,
Colegiul Veterinar Regal,
Royal College Street,
Londra NW1 0ut.
Tel: +44 (0) 20 7468 5134
Fax: +44 (0) 20 7468 5060

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin