Master Biotehnologie farmaceutice

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Master Biotehnologie farmaceutice

Biotehnologie farmaceutice este știința care acoperă toate tehnologiile necesare pentru producerea, fabricarea și înregistrarea de medicamente biotehnologice. Advances in genetica recombinant facilita clonarea de rutină de gene și crea organisme care pot fi utilizate în producția industrială modificate genetic.

Biotehnologia farmaceutică este un domeniu cu o evoluție rapidă și multidisciplinare. Acest program Mater se va concentra pe noile evoluții în producția de proteine, organisme, vaccinuri bazate pe ADN, proteine ​​terapeutice, de prelucrare din aval și caracterizarea, bioinformatica, principii moleculare avansate, și metode de cercetare.

Programul va produce, de asemenea, absolvenți cu o capacitate de critică și analitică și o abordare flexibilă pentru rezolvarea problemelor. Biotehnologia se dezvoltă rapid; se pune un accent important pe cercetare biotehnologică pe produs și orientată spre proces și dezvoltare pentru aplicații în agricultură, industrie și sectorul de sănătate.

Aceste aplicații vor aduce beneficii pentru societate și sunt din ce în ce recunoscute de către guverne, industrie și instituții financiare. Programul nostru va ajuta pentru a răspunde cererii în expansiune pe piețele internaționale pentru absolvenții de studii, cu o excelentă cunoaștere a biotehnologiei.

Obiectivele programului

Pentru a oferi studenților cu o înțelegere a cunoștințelor specifice subiect, precum și o abordare critică, analitică și flexibil la rezolvarea unor probleme din domeniul biotehnologiei farmaceutice Pentru a oferi studenților cu abilități practice și profesionale îmbunătățite și, prin urmare, în mod eficient pregăti studenții pentru ocuparea forței de muncă profesională sau studii de doctorat în domeniul biotehnologiei Pentru a permite studenților să lucreze în mod independent și de a folosi inițiativă în rezolvarea diverselor probleme care pot fi întâlnite Pentru a insufla o conștientizare critică a progreselor în prima linie a biotehnologiei.


Conținut

Farmaceutice Biotehnologie (30 credite) Biotehnologie Proiecte de Cercetare (60 credite) Bioinformatica (30 credite) Metode de cercetare și de gestionare a datelor (30 credite) Engleză Suport pentru limbă (pentru studenții postuniversitare în School of Science) Biologie Moleculara Aplicate (30 credite)

cerinţe de intrare

pplicants ar trebui să aibă: Un grad onoruri Marea Britanie în biotehnologie, biologie moleculara, biochimie sau alte domenii relevante, în mod normal la 2.1 sau mai sus (sau echivalent).

Studenții care nu au engleza ca prima limbă trebuie să aibă un scor IELTS de 6.5 sau mai sus, sau un rating echivalent într-un alt sistem de testare limbă recunoscută. Alternativ, studenții pot intra prin intermediul Programului de Universitatea din Greenwich International Pre-Masters ". Solicitanții din alte medii pot fi luate în considerare.

Ultima actualizare Apr. 2016

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Citeste mai mult

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Citește mai puţin
Londra , Rochester + 1 Mai mult Mai Puțin