Master Științe aplicate în domeniul sănătății

Generalități

Programul de descriere

Multiprofesional - Cercetare - inovatoare

Abilitățile practice și de cercetare permit absolvenților să preia domeniile extinse de activitate și sarcini - cum ar fi consultarea și coordonarea serviciilor de sănătate în unitățile de asistență primară sau coordonarea și procesarea studiilor clinice în instituțiile medicale cu mandat de cercetare.


grup țintă

Grupul țintă este persoanele care sunt pregătite să facă față provocărilor și schimbărilor din sectorul asistenței medicale, în special utilizarea noilor tehnologii digitale și integrarea inovațiilor legate de sănătate și dezvoltarea propriilor practici profesionale.


căi de carieră

Ca absolvent, puteți lucra în diverse unități de îngrijire a sănătății și niveluri de îngrijire (asistență primară, secundară, terțiară): sarcini de consiliere sau de gestionare în zona intramurală; activitate independentă cu sau fără consiliere sau responsabilități extramurale sau în administrația publică, precum și activități de cercetare clinică.


Detalii despre studiu

Ei sunt implicați intens în promovarea sănătății, prevenirea, îngrijirea medicală, îngrijirea pe termen lung și reabilitarea, urmată de consiliere în vederea selectării și utilizării serviciilor de sănătate; cu dezvoltarea de intervenții multiprofesionale și interdisciplinare pentru menținerea și creșterea sănătății. Ei se familiarizează cu un management modern al cunoașterii pentru o implementare sporită a terapiei personalizate și bazate pe dovezi și au posibilitatea de a participa la activitățile de cercetare ale instituțiilor medicale cu misiuni de cercetare.


Repere

Diversitatea, cultura, durabilitatea și etica - aceasta este baza acestui program. Cu o educație largă și independentă de disciplină, dar interdisciplinară, veți fi pregătit pentru sarcini operaționale și strategice în diferite domenii ale asistenței medicale. Sunt incluse domeniile de "terapie personalizată și bazată pe dovezi și evaluarea acesteia în echipa multiprofesională și interdisciplinară", "știința și cercetarea aplicată" și "inovația și sănătatea", dezvoltarea și promovarea inovației, tehnologia sănătății și sănătății și telemedicina și e-sănătatea în centru.


Într-o privire
 • Durata: 2 ani / 4 semestre
 • Format: Extra-ocupațional
 • Limba de predare: germană
 • Gradul: Master of Science în Studii de Sănătate (MSc)
 • Începutul studiului: în fiecare an în septembrie
 • Taxă: 363,36 EUR pe semestru pentru cetățenii UE / SEE,
  € 4900 pentru resortisanții din afara UE / SEE


Pentru mai multe detalii

 • Cerințe de acces,
 • Procedura de admitere,
 • Datele și termenele limită și
 • aplicație online

ne referim la site-ul nostru www.fh-krems.ac.at .

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globa ... Citeste mai mult

IMC University of Applied Sciences Krems (IMC Krems) is widely regarded as one of Austria’s most reputated and international university of applied sciences. The university offers innovative and globally accredited Bachelor and Master degree programmes in business, digitalisation and engineering, health sciences and life sciences. The Universum Talent Research survey underlines the high level of satisfaction among Austrian and international students at IMC Krems: the university regularly secures top spot in the student satisfaction category. Citește mai puţin