Master în terapie ocupațională (preînregistrare)

Generalități

Programul de descriere

Dacă doriți o carieră plină de satisfacții ca terapeut ocupațional, una care îmbunătățește cu încredere viața și bunăstarea persoanelor care se confruntă cu provocări fizice, mentale sau sociale, atunci cursul nostru este pentru dvs.

Acest curs este pe deplin acreditat de Colegiul Regal al Terapeuților Ocupaționali și este aprobat de Consiliul pentru profesii din domeniul sănătății și îngrijirii și este conceput pentru a vă oferi toate cunoștințele academice și abilitățile practice valoroase de care veți avea nevoie pentru a deveni un profesionist calificat în acest domeniu. .

Veți învăța practica specifică profesiei care răspunde nevoilor angajatorilor și veți realiza acest lucru prin învățare academică, practică și o gamă de practici clinice. Aceasta include lucrul într-o varietate de setări cu copii și persoane cu probleme de sănătate fizică, socială sau mentală.

Experiența pe care o veți lucra alături de profesioniști calificați vă va susține CV-ul și vă va oferi experiența esențială, de specialitate, care vă va deosebi de mulțime în interviuri.

De ce să alegeți University Of Cumbria

 • Eligibil pentru a solicita înregistrarea la Health and Care Professions Council (HCPC) - o condiție prealabilă pentru a practica în Marea Britanie, efectuând mai mult de 1.000 de ore de practică la locul de muncă, ca parte a cursului dvs., pentru a vă asigura acreditarea;
 • Tutorii academici au experiență profesională ca terapeuți ocupaționali și au lucrat în domenii, inclusiv neurologie și criminalistică, și își vor aduce experiența la predarea lor;
 • Lucrați alături și fiți ghidați de terapeuți calificați. În plus, aducem practicanți specialiști care își vor transmite cunoștințele, experiența și cercetarea pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți propria practică;
 • Legăturile noastre bune cu trusturile NHS, sectorul al treilea și organizațiile de sănătate și asistență socială vă oferă perspective bune de plasare și locuri de muncă;
 • Obțineți o experiență crucială de lucru cu alți studenți din domeniul sănătății, inclusiv fizioterapie, asistență socială și asistență medicală, așa cum ați face într-un rol profesional;
 • Dimensiunile mici ale clasei înseamnă că vă cunoaștem ca individ și vă sprijinim îndeaproape prin studii;
 • Participați la evenimente de îmbogățire, cum ar fi recentul nostru Neuro Day, în care studenții au auzit de la utilizatori reali de servicii;
 • Posibilitatea de a finaliza un proiect de cercetare într-un domeniu de terapie ocupațională care vă interesează;
 • Plasamentele de practică pot fi în cadrul NHS, consiliului județean, organizațiilor din sectorul privat, voluntar și independent și într-o serie de setări de la spitale, centre de sănătate și de zi, case de îngrijire sau locuri de muncă;
 • Faceți practica finală fie în Marea Britanie, fie în străinătate, oferindu-vă ocazia de a experimenta lucrul ca terapeut ocupațional la nivel internațional *.

Legăturile excelente de transport de la Carlisle la orașele majore - inclusiv Newcastle, Glasgow și Manchester, vă fac mai ușor să călătoriți către campusul nostru, care este ușor de accesat la uimitorul parc național Lake District - acum un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, deci dacă stați în acest oraș vibrant, nu veți fi niciodată blocați pentru ceva de făcut în afara studiilor.

Cu tot ceea ce facem, am câștigat o reputație excelentă pentru educarea terapeuților ocupaționali, iar studenții noștri sunt căutați de angajatori din NHS și, din ce în ce mai mult, din sectorul asistenței sociale și din sectorul voluntar și independent privat.

Așadar, masteratul nostru în terapie ocupațională vă va permite să cercetați, să descoperiți și să vă dezvoltați pentru a deveni un terapeut ocupațional încrezător și profesionist.

* Finanțat de studenți.

Destinații absolvent

Veți fi eligibil pentru a solicita înregistrarea la Consiliul pentru profesii din domeniul sănătății și îngrijirii, ceea ce va duce la lucrul în NHS, sectoare private și voluntare sau la muncă în străinătate, precum și apartenența la Colegiul Regal al Terapeuților Ocupaționali. Extinderea rolului a dus la noi dezvoltări și oportunități interesante.

Rezumatul cursului

Acesta este un program accelerat care necesită un nivel ridicat de motivație și angajament. Oferim un amestec de metode tradiționale de învățare și resurse eLearning, inclusiv prelegeri, seminarii și lucrări de grup, precum și oportunități de plasare. O mare parte a studiului este auto-dirijată și realizată în afara orelor de program, permițându-vă să vă asumați responsabilitatea pentru propriile nevoi de învățare.

Fiecare modul este cotat. Sunteți evaluat în diferite moduri, inclusiv prezentări de cursuri, scrieri reflexive, vise și rapoarte. Evaluarea plasamentelor clinice nu face parte din creditele evaluate la nivel de master, dar contribuie la calificarea dvs. și veți fi notat pentru a vă oferi o indicație a performanței dvs.

module

Primul an

 • Fundamentele ocupației și terapiei ocupaționale
 • Știința ocupațională, sănătate și bunăstare
 • Proiectare proiect
 • Terapie ocupațională aplicată
 • Terapia ocupațională în practică 1
 • Terapia ocupațională în practică 2

Anul doi

 • Terapeutul ocupațional contemporan
 • Dezvoltarea cercetătorilor
 • Proiectare ocupațională
 • Explorarea independentă a practicii
 • Terapia ocupațională în practică 3
 • Terapia ocupațională în practică 4

142746_pexels-photo-339619.jpeg

Cerințe de intrare

Gradul 1 sau clasa a II-a de onoare - pentru a include GCSE în limba engleză la gradul C sau mai sus.

Criterii de selecție

Vă recomandăm să vizitați un departament de terapie ocupațională sau să discutați cu cel puțin un terapeut ocupațional înainte de interviu, deoarece veți fi întrebat cu privire la înțelegerea rolului lor.

În plus față de o diplomă, candidații ar trebui să aibă un grad GCSE C sau mai mare în limba engleză. Dacă aveți un grad I fără legătură, dar aveți experiență în terapia ocupațională, aplicația dvs. va fi luată în considerare. Solicitanții care nu pot îndeplini cerințele formale de admitere academică, dar care dețin o altă calificare profesională relevantă, cum ar fi o diplomă în fizioterapie, asistență medicală, podologie sau podiatrie, sunt invitați să aplice.

Candidații vor trebui să prezinte performanțe academice post-calificare, o gamă de dezvoltare profesională continuă (CPD) și experiență profesională relevantă. Căutăm o înțelegere clară a activității unui terapeut ocupațional, deci este util dacă ați întreprins o experiență de muncă sau o umbră. Programul este intensiv și trebuie să fii un elev angajat, independent.

* Dacă solicitanții nu au studii recente în ultimii trei ani, aceștia pot fi luați în considerare dacă au experiență profesională / de viață adecvată.

Studenți de peste mări și cerințe lingvistice

Salutăm cererile din partea studenților din străinătate. Dacă limba engleză nu este prima limbă, avem nevoie și de una dintre următoarele calificări:

 • IELTS - o notă generală de 7 cu nu mai puțin de 6,5 într-o componentă

Toate locurile sunt oferite sub rezerva unui interviu de succes, precum și autorizarea serviciului de divulgare și restricționare (DBS fost CRB), capacitatea medicală de a practica și dovada calificărilor.

Fitness la practică și condiții de sănătate

Toate ofertele unui loc sunt supuse unui control sănătos satisfăcător. Informații suplimentare vor fi furnizate în urma ofertei unui loc.

Vă rugăm să rețineți că organismele profesionale, cum ar fi Consiliul profesiilor pentru sănătate și îngrijire (HCPC), au anumite cerințe în ceea ce privește starea de sănătate și caracterul solicitanților și capacitatea lor de a îndeplini competențele profesionale de bază necesare și de a practica în siguranță fără supraveghere directă. Vă rugăm să citiți informațiile HCPC pentru a afla mai multe. Vă rugăm să ne cereți sfaturi și / sau asistență cât mai curând posibil în procesul de aplicare, dacă aveți întrebări cu privire la această cerință.

În unele cazuri, un solicitant poate fi invitat să participe la un grup de practică profesională pentru a discuta despre orice ajustări rezonabile recomandate și dacă sunt sau nu competențe profesionale de bază realizabile.

Pentru a fi admiși și a continua cursul, studenții trebuie considerați ca fiind apți din punct de vedere medical atât pentru practică, cât și pentru teorie, de către Departamentul de sănătate a muncii. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o afecțiune / problemă de sănătate și impactul acesteia asupra capacității dvs. de a urma cursul, vă rugăm să contactați Departamentul de Sănătate a Muncii cât mai curând posibil în procesul de aplicare.

Verificarea serviciului de divulgare și restricționare

Dacă vi se oferă un loc, vă solicităm să respectați verificarea de fond a serviciului de divulgare și restricționare îmbunătățită (DBS). Vă rugăm să consultați politica noastră DBS pentru mai multe detalii.

Recrutare bazată pe valori

* De la 1 aprilie 2015, toate instituțiile de învățământ superior care furnizează programe de formare finanțate de NHS trebuie să evalueze studenții pentru valorile lor, utilizând cerințele de bază stabilite în cadrul de recrutare bazat pe valori (VBR). Această evaluare va avea loc ca parte a procesului nostru de recrutare.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age.

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age. Citește mai puţin
Carlisle , Carlisle , Lancaster , Ambleside , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin