Master în sănătate publică

Generalități

Programul de descriere

Wright State University Boonshoft School of Medicine este încântat să ofere gradul de Master of Public Health (MPH), un program absolvent pentru lideri în sănătate publică. Două concentrări sunt disponibile: promovarea sănătății și educația și sănătatea populației. Programul MPH este bazat pe principiile parteneriatului comunitar-academic, cu puterea a șapte Colegii / Școli de la Wright State University și participarea cu 24 de districte de sănătate din sud-vestul și centrul Ohio.

În ceea ce privește primul program MPH de la Southwest Ohio, programul răspunde nevoilor educaționale ale sănătății publice active și altor profesioniști care servesc o populație de aproape trei milioane de locuitori. Corpul său variat de studenți include profesioniști în carieră, studenți în medicină, absolvenți de colegiu recent și indivizi care fac o schimbare de carieră.

Educație care se potrivește cu angajamentele de carieră și de familie

În ceea ce privește primul program MPH de la Southwest Ohio, programul răspunde nevoilor educaționale ale sănătății publice active și altor profesioniști care servesc o populație de aproape trei milioane de locuitori. Corpul său variat de studenți include profesioniști în carieră, studenți în medicină, absolvenți de colegiu recent și indivizi care fac o schimbare de carieră.

Elevii trebuie să completeze un minim de 42 de ore semestru pentru finalizare. În timp ce curriculumul de bază se bazează pe instruirea tradițională în clasă, învățarea bazată pe web îmbunătățește programul. Cursurile sunt oferite în seara de luni până joi. Programul poate fi finalizat în doi ani prin luarea unui curs de full-time curs absolvent în fiecare semestru.

Toți studenții completează o plasare pe teren și au aplicat un proiect sau o hârtie problemă (experiență de învățare integrativă) Studenții își pot prezenta experiența de învățare integrativă la un simpozion de afiș. Manuscrisele și afișele lor sunt, de asemenea, publicate electronic prin intermediul depozitului online al accesului deschis al universității.

Colaborează în design cu învățarea multiprofesională

Programul WSU MPH este operat în parteneriat cu 24 de raioane de sănătate din sud-vestul / centrul Ohio și șapte divizii academice din cadrul Wright State University . Universitatea și facultatea se angajează să colaboreze cu părțile interesate și cu organizațiile din comunitate.

Misiunea noastră

Oferiți educație, cercetare și servicii interdisciplinare, prin leadership și colaborare cu comunitățile

Viziunea noastra

O comunitate de lideri ai sănătății populației care promovează și protejează sănătatea pentru toți.

valori

 • Student-centrat: accentul central al programului nostru este studenții noștri și viitorul lor ca profesioniști în sănătate publică.
 • Angajare comunitară: credem că pregătirea studenților se realizează printr-un parteneriat academic-public de practică în domeniul sănătății în care studenții, profesorii și practicienii interacționează într-un ciclu de învățare și serviciu de-a lungul vieții.
 • Integrare: Sănătatea populațiilor este cel mai bine servită atunci când medicamentul este integrat în programele și politicile de sănătate publică.
 • Conducere: Ne străduim să fim recunoscuți ca liderii inițiativelor de sănătate publică din toată universitatea și sud-vestul Ohio.
 • Cercetare și bursă: Ne străduim să facem descoperiri de sănătate publică semnificative și credem că studenții implicați în urmărirea descoperirii vor continua să-și desfășoare propriile cercetări.
 • Echitate: credem că pentru a crea comunități în care toți membrii prosperă, toți membrii societății trebuie să fie reprezentați și diferențele lor să fie luate în considerare.

Partenerii programului MPH

Wright State University

 • Colegiul de Afaceri Raj Soin
 • Colegiul de Educație și Servicii Umane
 • Colegiul de Arte Liberale - Masterat de Programul de Administrație Publică
 • Boonshoft School of Medicine
 • Colegiul de Nursing și Sănătate
 • Colegiul de Știință și Matematică
 • Școala de Psihologie Profesională
 • Southwest și Central Ohio departamentele de sănătate

Cerințele de admitere

Solicitanții trebuie să îndeplinească cerințele de admitere stabilite de Școala Universitară. Cerințele minimale privind școala absolventă includ o diplomă de licență obținută de la un colegiu sau o universitate acreditată și o medie de punctaj minimal de 2,7 grade (bazată pe o scală de evaluare de 4,0). Rezultatele examenului la examenul oficial de absolvire (GRE) trebuie să fie depuse, cu excepția candidaților cu un absolvent câștigat sau diplomă profesională avansată de la un colegiu acreditat sau universitate din SUA sau Canada. (Scorurile USMLE nu vor fi acceptate în locul GRE.) Scorurile minimale GRE acceptate sunt Verbal 350 (test efectuat înainte de august 2011) / 143 (test efectuat după august 2011) și Cantitate 455 (test efectuat înainte de august 2011) / 143 (test efectuat după august 2011).

Cerințe MPH suplimentare pentru admitere

Studenții trebuie să depună:

 • O declarație personală de interes care vizează obiectivele și obiectivele carierei,
 • Două scrisori de recomandare de la profesioniști care pot vorbi cu experiența profesională sau academică a solicitantului,
 • Un CV / CV curent,
 • Un formular de cerere de absolvire completat și
 • Scoruri oficiale ale testului GRE, așa cum este indicat mai sus.

Facilităţi

Facultatea de programe MPH și sălile de clasă au desemnat spațiu în cadrul Centrului pentru Sănătate Globală, care este situat în afara campusului de la Parcul de Cercetare din Kettering, Ohio (3123 Research Blvd., Suite 200).

Rezultatele învățării programului

 • Să dețină stăpânirea competențelor de bază ale sănătății publice: biostatistică, epidemiologie, determinanți sociali și de comportament ai sănătății, sănătății mediului și administrării și politicilor de sănătate.
 • Ați finalizat 200 de ore de contact practice într-un cadru de muncă legat de sănătatea publică.
 • Au specializare suplimentară prin elective organizate în jurul zonelor de concentrare: pregătire pentru situații de urgență, sănătate globală, promovarea și educația sănătății și managementul sănătății publice.
 • Aveți o experiență culminantă care dezvoltă capacitatea de a sintetiza, rezuma, prezenta și discuta un proiect selectat de student.
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools ... Citeste mai mult

Wright State University is a nationally ranked public university in Dayton, Ohio with more than 15,000 students Offering 295 degree programs, the university is made up of eight colleges, three schools, and a branch campus in Celina, Ohio. Named for the Wright brothers, Wright State University offers an exceptional, affordable education in the American heartland. Citește mai puţin