Master în sănătate publică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Misiunea lui Saint Mary de a deservi starea de deservire și de a îmbunătăți bunăstarea vine la viață în programul nostru de Master în Sănătate Publică. Acest grad de doi ani, 100 la sută on-line te pregătește pentru succes ca un medic de sănătate publică.

Veți experimenta un curriculum format de experți în domeniul sănătății publice, veți învăța direct de la instructorii care practică liniile frontale ale acestui domeniu și veți efectua lucrări de teren specializate și aprofundate într-o varietate de medii din lumea reală.

Îmbunătățiți munca în schimbarea vieții în sănătatea publică și promovați sănătatea în întreaga lume.

Fapte rapide
 • Formatul de învățare: 100% online
 • Timp de finalizare: doi ani
 • Cursuri totale și credite: 17 cursuri, 42 de credite
 • Locuri de munca obisnuite: Epidemiolog, Environmental Scientist, Health Educator, Dietician, Nutritionist, Biostatistician
 • Costul total estimat: 27 300 $ (650 $ pe credit)
 • Scorul GRE nu este necesar pentru aplicare
Programul evidențiază
 • Formată de experții în domeniul sănătății publice. Profesionistii din domeniul sanatatii publice au contribuit la curriculum-ul acestui maestru pentru a se asigura ca este la fel de important pentru noii practicieni din domeniul sanatatii publice. Veți beneficia de experiența lor de zeci de ani.
 • Conduceți pe teren. Curriculumul MPH este construit pe mai mult decât teorie; ea leagă justiția socială, echitatea sănătății și conducerea împreună pentru a vă oferi succes. Veți absolvi pregătiți pentru a întrerupe granițele și a conduce în domeniul sănătății publice.
 • Instructori practicieni. Veți lucra alături de instructorii care lucrează zilnic în domeniul sănătății publice. Acestea vor asigura succesul dvs. și vor transmite cele mai recente informații relevante din domeniu.
 • Experiență de teren specializată. Du-te dincolo de sala de clasă cu munca pe teren în comunitatea ta, de la epidemiologie la biostatistică și sănătate mintală. Veți selecta o organizație care are nevoie de abilitățile și cunoștințele dvs., va aborda o problemă stringentă de sănătate publică și va învăța să practice într-un mediu din lumea reală.
 • Aliniat la standardele de sănătate publică. Acest program a fost conceput în conformitate cu standardele naționale pentru instruirea sănătății publice. Ați asigurat o educație de înaltă calitate care vă pregătește pentru succes în acest domeniu important.
 • Misiunea Lasallian. Saint Mary's este o universitate catalică Lasallian cu o istorie de peste 100 de ani și o misiune bazată pe educație de calitate, îmbogățire în comunitate și respect pentru toți.
Rezultatele programului

Ca absolvent al acestui program, veți putea:

 1. Definiți prezența unei comunități sau a unei comunități potențiale și a subgrupurilor sale pentru a asigura inițiative adecvate de sănătate publică bazate pe loc.
 2. Promovarea echității în materie de sănătate prin intermediul planurilor de comunicare și angajament la nivel comunitar, competente la nivel comunitar.
 3. Integrați teoriile, intervențiile și strategiile de schimbare a comportamentului în domeniul sănătății publice în implicarea, organizarea și mobilizarea comunității.
 4. Utilizați gândirea critică pentru a evalua, analiza și raporta comportamentul la nivel de comunitate și schimbările de sănătate, deoarece se referă la activități de politică, programare și advocacy.
 5. Aplicați abilitățile de conducere etice pentru a promova colaborarea incluzivă și respectuoasă cu comunitățile.

De asemenea, am definit o serie de rezultate fundamentale pentru acest program, inclusiv abilități în politică, leadership, comunicare, planificare și management și abordări bazate pe dovezi.

Cariere cu câștiguri mari, cu influență ridicată

Vei absolvi de la Sfânta Maria pentru o carieră influentă care promovează bunăstarea și îmbunătățește calitatea vieții oamenilor din întreaga lume. Iată câteva exemple de carieră pe care le puteți urmări:

 • Epidemiolog: venit anual de 69.660 dolari
 • Environmental Scientist: venit anual de 69.400 de dolari
 • Educator de sănătate: venit anual de 45.360 $
 • Dietician și nutriționist: venit anual de 59.410 dolari

Sursa: Biroul statistic al muncii din SUA, mai 2018.

Ajutor financiar

Biroul de Servicii Financiare al Studenților din Saint Mary se angajează să ofere studenților și familiilor lor informațiile necesare pentru a naviga și a înțelege procesul de asistență financiară. Când completați FAFSA, listați codul nostru federal: 002380

Cerințe de admitere
 • Cerințe preliminare: Biologie umană, metode cantitative sau statistici de bază (pot fi îndeplinite prin metode cantitative GM630)
 • Licență: Diplomă de bacalaureat (orice disciplină) de la un colegiu sau universitate acreditată la nivel național. Se solicită transcrieri oficiale de la fiecare instituție la care au participat
 • GPA minim: Solicitanții trebuie să aibă o medie a punctajului cumulat (GPA) de cel puțin 2,75
 • CV sau Curriculum Vitae
Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you.

At Saint Mary's University of Minnesota, we take pride in offering online graduate degrees designed to complement the schedules of working adults like you. Citește mai puţin