Master în sănătate publică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Masteratul online de sănătate publică (MPH) al Universității Benedictine vă oferă o cale flexibilă de avansare a carierei dvs., fie în sectorul privat, fie în cel public. Cu o moștenire de 30 de ani de absolvire a liderilor din domeniul sănătății publice, programul este acreditat de Consiliul pentru Educație pentru Sănătate Publică (CEPH) și oferă patru domenii de specializare pentru a se specializa. Are la dispoziție o pistă accelerată, precum și două opțiuni cu dublă grad , astfel încât să puteți câștiga un MBA sau Master of Science în management și organizare comportament în tandem cu MPH dumneavoastră.

O exonerare GRE este disponibilă pentru studenții care se califică, nu există cerințe de rezidență asociate cu curriculum-ul, iar toți elevii au acces la servicii de suport, consultanță și dezvoltare profesională .

Alegeți o concentrare și obțineți un certificat absolvent împreună cu MPH-ul dvs. fără nici un timp suplimentar sau costuri.

  1. Educație sanitară
  2. Managementul sanatatii
  3. Pregătirea pentru situații de urgență
  4. Epidemiologie
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Centra ... Citeste mai mult

Founded in 1887, Benedictine University is dedicated to the education of undergraduate and graduate students. Benedictine is regionally accredited by the Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools (NCA). Citește mai puţin