Master în sănătate publică (MPH)

Generalități

Programul de descriere

Despre

Programul de masterat în sănătate publică (MPH) este oferit de Institutul de Sănătate Publică și Nutriție Clinică, în colaborare cu Departamentul de Științe Nursing. Educăm specialiști pentru domeniile și sectoarele din domeniul sănătății publice în contexte regionale și globale. Absolvenții noștri au lucrat ca epidemiologi, cercetători, administratori, manageri, lucrători pe teren, educatori din domeniul sănătății și antreprenori din întreaga lume.

MPH este un program de 2 ani de 120 de credite ECTS. Este vorba în principal de predarea contactelor cu elemente de învățare online. Includem metodologii moderne de predare în conformitate cu obiectivele UEF, despre care suntem foarte mândri.

MPH oferă o bază solidă pentru înțelegerea sănătății publice și a cercetării aferente și, în funcție de alegerea liniei, aspecte ale sănătății la nivel mondial, alimentației sănătății publice, epidemiologiei sau promovării sănătății în domeniul asistenței medicale. Cele patru piste, din care elevii aleg unul după primul semestru, sunt:

  • Globul, cultura și sănătatea publică
  • Epidemiologie
  • Sănătate publică
  • Promovarea sănătății în științele nursingului (disponibilă studenților începând cu anul 2017)

studiu

Institutul de Sănătate Publică și Nutriție Clinică oferă cursuri de formare în domeniul sănătății publice în limba engleză. Programul nostru de Masterat în Sănătate Publică (MPH), recunoscut pe plan internațional, care se desfășoară de aproape 20 de ani, se află în prim-planul integrării dimensiunilor globale ale sănătății publice. De asemenea, oferim formare în domeniul sănătății publice pentru studenții din domeniul medical. Această formare oferă mediul și instrumentele teoretice necesare pentru promovarea sănătății într-un mediu de învățare interculturală. Atmosfera noastră educațională se caracterizează prin interacțiunea dintre studenții finlandezi și internaționali din diferite medii educaționale și culturale.

Elevii care participă la programul MPH iau mai întâi studiile de bază în domeniul sănătății publice, după care pot alege să se specializeze în oricare dintre cele patru opțiuni: Epidemiologie; Sănătate publică; Globul, cultura și sănătatea publică; sau Promovarea Sănătății în Nursing.

Pentru a contribui la o comunitate mai largă, examinăm aspecte legate de sănătate din aspectele sociale, culturale și globale. Elevii sunt instruiți în domenii precum: sănătatea publică, promovarea sănătății, epidemiologia, nutriția, medicina comunitară, geriatria, sănătatea ocupațională și sănătatea mediului.

Structura studiilor

f3e4bee8-1ac2-4d58-a26d-360708d4cae1?t=1474011708900

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Citeste mai mult

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Citește mai puţin