Master în sănătate publică (MPH)

Generalități

Programul de descriere

Programul de masterat în sănătate publică (MPH) este oferit de Institutul de sănătate publică și nutriție clinică, în colaborare cu Departamentul de Științe Nursing. Educăm experți pentru domeniile și sectoarele legate de sănătatea publică în contexte regionale și globale. Absolvenții noștri au lucrat ca epidemiologi, cercetători, administratori, manageri, lucrători de teren, educatori în domeniul sănătății și antreprenori din întreaga lume.

MPH este un program de 2 ani de 120 de credite ECTS. Este în principal predarea prin contact cu elemente de învățare online. Încorporăm metodologii moderne de predare în conformitate cu obiectivele UEF, de care suntem foarte mândri.

MPH oferă o bază solidă pentru înțelegerea sănătății publice și a cercetării aferente și, în funcție de alegerea liniei, aspecte ale sănătății la nivel mondial, alimentației sănătății publice, epidemiologiei sau promovării sănătății în domeniul asistenței medicale. Cele patru piste, din care elevii aleg unul după primul semestru, sunt:

  • Globul, cultura și sănătatea publică
  • Epidemiologie
  • Sănătate publică
  • Promovarea sănătății în științele nursingului (disponibilă studenților începând cu anul 2017)

studiu

Institutul de Sănătate Publică și Nutriție Clinică oferă instruire în Sănătate Publică în limba engleză. Programul nostru de master în sănătate publică (MPH) recunoscut la nivel internațional, care funcționează de aproape 20 de ani, se află în prima linie a integrării dimensiunilor globale ale sănătății publice. De asemenea, oferim cursuri de sănătate publică pentru studenții la medicină. Această formare oferă fondul teoretic și instrumentele necesare pentru promovarea sănătății într-un mediu de învățare interculturală. Atmosfera noastră educațională este caracterizată de interacțiunea dintre studenții finlandezi și internaționali din medii educaționale și culturale diferite.

Studenții la programul MPH iau mai întâi studiile principale de sănătate publică, după care pot alege să se specializeze în oricare dintre cele patru opțiuni: Epidemiologie; Nutritie pentru sanatate publica; Glob, cultură și sănătate publică; sau Promovarea sănătății în asistență medicală.

Pentru a contribui la comunitatea mai largă, examinăm problemele legate de sănătate din aspectele sociale, culturale și globale. Studenții sunt instruiți în domenii precum sănătatea publică, promovarea sănătății, epidemiologia, nutriția, medicina comunitară, geriatrie, sănătatea muncii și sănătatea mediului.

Structura studiilor

f3e4bee8-1ac2-4d58-a26d-360708d4cae1?t=1474011708900

Ultima actualizare Sept 2020

Despre facultate

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sust ... Citeste mai mult

The University of Eastern Finland (UEF) is the most multidisciplinary university in Finland. Our high standard of interdisciplinary research and education respond to global challenges and build a sustainable future. Our research is ranked among the best in the world in several fields. Citește mai puţin