Master în sănătate globală

Generalități

Programul de descriere

Master în sănătate globală

Sănătatea globală este definită drept domeniul larg de studiu, cercetare și practică orientată spre îmbunătățirea sănătății și realizarea echității în sănătate. Cercetătorii din domeniul sănătății la nivel mondial au nevoie de abordări transdisciplinare. Aceștia trebuie să depășească limitele disciplinare și să interacționeze cu profesioniștii din domeniul sănătății, pacienți și alții pentru a înțelege în profunzime problemele globale de sănătate și pentru a stabili acțiuni coerente și strategice pentru rezolvarea acestor probleme. În masterul de cercetare în sănătate globală, vă veți lansa într-un studiu intensiv asupra aspectelor transversale ale sistemelor de sănătate. Veți obține cele mai recente informații, precum și proiectarea și implementarea intervențiilor și strategiilor de inovare pentru a aborda aceste provocări de sănătate.

De ce să studiezi sănătatea globală?


Masterul de cercetare în sănătate globală este un program unic care deschide o lume de posibilități. Peste doi ani, veți primi cea mai bună pregătire posibilă pentru un doctorat. sau poziția de cercetare. Veți avea ocazia să explorați cele mai recente teorii și tehnici de ultimă generație și metode de cercetare în domeniul sănătății globale.

Acest Master inovator de cercetare vă oferă o abordare care se întinde pe o serie de discipline și cuprinde o perspectivă bazată pe sisteme. Vei primi doi ani de pregătire în cercetare supravegheată de profesori și vei avea ocazia să îți produci propriul doctorat. propunere de grant de cercetare.

Mai mult, veți beneficia de expertiza combinată a instituțiilor academice de top care colaborează în cadrul Institutului de Sănătate și Dezvoltare Mondială din Amsterdam: Athena / Vrije Universiteit Amsterdam și Centrul Medical Academic / Universitatea din Amsterdam.

Doctorat și alte postări de cercetare


Acest program este singurul master de cercetare în Sănătate globală. Perspectiva sistemului și cercetarea transdisciplinară asociată vor fi tema recurentă pe parcursul programului; instrumentele de cercetare, tehnicile, abordările și utilizările sunt o parte integrantă a fiecărui curs, culminând cu cele două stagii de cercetare. În cele din urmă, folosind cele mai recente cunoștințe și abilități pe care le-ați dobândit în masterul de cercetare, veți avea ocazia să vă compuneți propriul doctorat. propunere de grant pentru cercetare într-unul dintre cursuri către sfârșitul celui de-al doilea an.

Orientarea către o carieră și piața muncii


Proiectele de stagiu extern și proiectele de cercetare ajută la pregătirea și familiarizarea studenților cu piața muncii. În plus, studenții primesc o introducere pe piața muncii în cadrul Zilelor de afaceri organizate de NiBi (Institutul olandez de biologie).

Cerințele de admitere


În fiecare an, 25 de studenți sunt admiși la programul de master de cercetare. Dacă îndepliniți criteriile de aplicare, sunteți invitat la un interviu cu directorul programului de master (personal sau prin skype). Studenții care doresc să fie admiși pot depune cereri completând formularele corespunzătoare și trimitând formularele și documentele solicitate. Cerințele de admitere pentru programul de master de cercetare în sănătate globală sunt:

  • Diplomă de licență într-una dintre disciplinele de bază ale Sănătății Globale (de exemplu, Biologie Medicală, Științe ale Sănătății, Antropologie Medicală, Medicină, Economie a Sănătății, Managementul Sănătății, Farmacie, Științe Naturale Medicale) cu cunoștințe de bază despre epidemiologie.
  • O GPA de 3,5 (7,5 în sistemul de clasificare olandez) sau mai mare.
  • Un grad A (8 în sistemul olandez de notare) pentru teza de licență sau stagiul.
  • Două scrisori de referință (una de la conducătorul tezei de licență sau stagiul).
  • Treceți examenul de intrare bazat pe web.
  • Cerințe de competență în limba engleză. Vrije Universiteit Amsterdam solicită tuturor solicitanților să treacă un test de competență în limba engleză.

NB Studenții care au nevoie de viză (MVV) pentru a intra în Țările de Jos trebuie să fi trecut testul și să depună certificatul de testare original înainte de 1 iunie. Toți ceilalți studenți trebuie să depună certificatul de testare cel mai târziu înainte de 1 septembrie.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over ... Citeste mai mult

Vrije Universiteit Amsterdam is an internationally renowned research university founded in 1880. The university offers over 175 English taught programmes at Bachelor’s, Master’s and PhD level to over 26,000 students from all over the world. Students and staff of 122 nationalities create a dynamic international academic community. The University distinguishes itself in research and education through four interdisciplinary themes: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World and Governance for Society. Curious about student life at VU Amsterdam? Click here to ask our International Student Ambassadors. Citește mai puţin